- Reaction score
- 11.532
Σοκ κυρίες και κύριοι...
Πιάνει και τα Απόλα με το χέρι!!!
Πιάνει και τα Απόλα με το χέρι!!!
Τάπαμε 95 97 μετά την ανόρθωση , ποιός μίλησε για peak? για rms Μιλάω.
Τα 105 είναι άλλη τάση τροφοδοσίας στην οδήγηση , των τελικών σταδίων , ενισχυτής τάσης , το έγραψα και παραπάνω.
Είναι διάταξη που χρησιμοποιούσε η sansui απο παλιά. άλλη τάση στα driver και άλλη τάση στα ισχύος. ΟΙ πυκνωτές δεν θυμάμαι τώρα στα πόσα είναι. Νομίζω είναι στα 100.
:618::618::618: ε δεν τρώγεσαι .Ντομάτα, πατάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι...:103:
Το ρήγμα της Πάρνηθας...Αλήθεια ? για ελα καμιά βόλτα απο δω , να δείς τι σημαίνει ρίχτερ.
εννοω οτι ενας ενισχυτης 500rms πρεπη να μπορει να τα βγαζη συνεχεια και φυσικα θα ειναι σεΑναλόγως τι εννοείς . Συνεχώς η ασυνεχώς. Δυο τορροειδείς θα υπάρχουν με συμμετρικές τάσεις,600va ο καθένας.
Βγαίνουν τα 500rms που θέλω για την χρήση που τα θέλω. Σε περίπτωση που τα φτύσουν οι πυκνωτές βάζω στα 125v και είμαι οκ.
καποιος εφαγε φασολια και στοιφαδο μαζι, το ρηγμα ειναι μεγαλοΤο ρήγμα της Πάρνηθας...
εννοω οτι ενας ενισχυτης 500rms πρεπη να μπορει να τα βγαζη συνεχεια και φυσικα θα ειναι σε
θεση να δωση και ενα 30% παραπανω για περιορισμενο χρονο.
με αυτο που κανης το μονο που θα καταφερεις ειναι να ζορισης τον ενισχυτη σου και τους πυκνωτες
τροφοδοσιας χωρις τελικα να παρης παραπανω watt αφου μολις αδειαζουν οι πυκνωτες η ταση
στα rail θα πεφτη περιοριζοντας την ισχυ.
η βαλε μικροτερη ταση η βαλε 800va μ/τ.
Ετσι όπως θα δουλεύει δλδ , 3 οκτάβες , μια χαρά θα τα βγάζει συνέχεια.Παραπάνω σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει.Δεν θα απίφτει η τάση στα rails, γιατί δεν θα προλάβουν να αδειάσουν οι πυκνωτές. Αλλά και να αδειάσουν πάλι δεν θα πέσει γιατί μιλάμε για lfe κανάλι.
Θα ήθελα να βάλω 2 χ 1000 va τορροειδείς αλλά δεν χωράνε στο κουτί , και δεν είμαι σε φάση να αλλάζω κουτιά να, να , να.
Εαν δεν μου κάνει με αυτή την μικρή οικονομικά αλλαγή , θα φιάξω κάτι μεγαλύτερο η θα αγοράσω κάτι μεγαλύτερο . Αν δεν μου φτάσει όμως.
αμα δεν χωρανε βαλε βαλε 600va 2χ6volt x 1.41= 84.6 μετα την ανορθωση.
τσαμπα θα χαλασεις τους πυκνωτες χωρις να παρεις περισσοτερα watt αν βαλεις παραπανω.
και βεβαια αδειαζουν οι πυκνωτες στις ταινιες για πλακα αφου υπαρχη συνεχομενο χαμηλο
παρα πολλες φορες.
υ.γ.το ξερω οτι τσαμπα γραφω και τελικα θα κανεις το δικο σου.:107:
οποτε οταν το κανεις βαλε ενα πολυμετρο στα rail να μου πεις αν πεφτη η οχι η ταση.
Γιατι δεν τον κανεις mark levinson να ξεμπερδευεις μια για παντα και σε ποιοτητα και σε ρευμα βρε Γιαννακη??:113::116:
Δεν ειπα βρε παλικαρι μου να αγορασεις μαρκ αλλα να τροποποιησεις τον δικο σου σε μαρκ!!!!:143::135:Γιατί μου λείπουν τα ψιλά και τελείωσαν τα χοντρά ρε συ αντωνάκη.:116:
Τροπέτο εννοεί ρε συ.Δεν ειπα βρε παλικαρι μου να αγορασεις μαρκ αλλα να τροποποιησεις τον δικο σου σε μαρκ!!!!:143::135:
Ξερω και εγω νομιζεις?πουλανε τροπετα μαρκ λεβινσον?:142:Τροπέτο εννοεί ρε συ.
Έτσι!!:114:Ξερω και εγω νομιζεις?πουλανε τροπετα μαρκ λεβινσον?:142:
Να κανει εκει τα κολπα του με τους πυκνωτες και τα λοιπα και να τον κανει .......εστω και κρελ βρε αδελφε για να ησυχασει ο ανθρωπος επιτελους!!!!!!:610: