To σύστημά μου (Μάρκου)

Reaction score
1.766
Απάντηση: To σύστημά μου.

Τάπαμε 95 97 μετά την ανόρθωση , ποιός μίλησε για peak? για rms Μιλάω.
Τα 105 είναι άλλη τάση τροφοδοσίας στην οδήγηση , των τελικών σταδίων , ενισχυτής τάσης , το έγραψα και παραπάνω.
Είναι διάταξη που χρησιμοποιούσε η sansui απο παλιά. άλλη τάση στα driver και άλλη τάση στα ισχύος. ΟΙ πυκνωτές δεν θυμάμαι τώρα στα πόσα είναι. Νομίζω είναι στα 100.

α στα driver τωρα το καταλαβα.

με 600va μ/τ δεν μπορεις να εχεις 500watt συνεχως.

αντε να φτασεις 350 και 500 peak.

οι πυκνωτες θα χαλασουν γρηγορα αφου θα ειναι στο οριο.

καλυτερα να περιοριστης στα 85volt.

αρκετα για 400 watt χωρις φοβο και παθος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.606

Αναλόγως τι εννοείς . Συνεχώς η ασυνεχώς. Δυο τορροειδείς θα υπάρχουν με συμμετρικές τάσεις,600va ο καθένας.
Βγαίνουν τα 500rms που θέλω για την χρήση που τα θέλω. Σε περίπτωση που τα φτύσουν οι πυκνωτές βάζω στα 125v και είμαι οκ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πιδι , ενα διπιτο με απολα, οι δαυλοι εχουν απολα
απο ρυπους αλλο τιποτα, ναχανε και μπασα

Reaction score
1.766

Αναλόγως τι εννοείς . Συνεχώς η ασυνεχώς. Δυο τορροειδείς θα υπάρχουν με συμμετρικές τάσεις,600va ο καθένας.
Βγαίνουν τα 500rms που θέλω για την χρήση που τα θέλω. Σε περίπτωση που τα φτύσουν οι πυκνωτές βάζω στα 125v και είμαι οκ.
εννοω οτι ενας ενισχυτης 500rms πρεπη να μπορει να τα βγαζη συνεχεια και φυσικα θα ειναι σε

θεση να δωση και ενα 30% παραπανω για περιορισμενο χρονο.

με αυτο που κανης το μονο που θα καταφερεις ειναι να ζορισης τον ενισχυτη σου και τους πυκνωτες

τροφοδοσιας χωρις τελικα να παρης παραπανω watt αφου μολις αδειαζουν οι πυκνωτες η ταση

στα rail θα πεφτη περιοριζοντας την ισχυ.

η βαλε μικροτερη ταση η βαλε 800va μ/τ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.606

εννοω οτι ενας ενισχυτης 500rms πρεπη να μπορει να τα βγαζη συνεχεια και φυσικα θα ειναι σε

θεση να δωση και ενα 30% παραπανω για περιορισμενο χρονο.

με αυτο που κανης το μονο που θα καταφερεις ειναι να ζορισης τον ενισχυτη σου και τους πυκνωτες

τροφοδοσιας χωρις τελικα να παρης παραπανω watt αφου μολις αδειαζουν οι πυκνωτες η ταση

στα rail θα πεφτη περιοριζοντας την ισχυ.

η βαλε μικροτερη ταση η βαλε 800va μ/τ.

Ετσι όπως θα δουλεύει δλδ , 3 οκτάβες , μια χαρά θα τα βγάζει συνέχεια.Παραπάνω σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει.Δεν θα απίφτει η τάση στα rails, γιατί δεν θα προλάβουν να αδειάσουν οι πυκνωτές. Αλλά και να αδειάσουν πάλι δεν θα πέσει γιατί μιλάμε για lfe κανάλι.
Θα ήθελα να βάλω 2 χ 1000 va τορροειδείς αλλά δεν χωράνε στο κουτί , και δεν είμαι σε φάση να αλλάζω κουτιά να, να , να.
Εαν δεν μου κάνει με αυτή την μικρή οικονομικά αλλαγή , θα φιάξω κάτι μεγαλύτερο η θα αγοράσω κάτι μεγαλύτερο . Αν δεν μου φτάσει όμως.

Reaction score
1.766

Ετσι όπως θα δουλεύει δλδ , 3 οκτάβες , μια χαρά θα τα βγάζει συνέχεια.Παραπάνω σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει.Δεν θα απίφτει η τάση στα rails, γιατί δεν θα προλάβουν να αδειάσουν οι πυκνωτές. Αλλά και να αδειάσουν πάλι δεν θα πέσει γιατί μιλάμε για lfe κανάλι.
Θα ήθελα να βάλω 2 χ 1000 va τορροειδείς αλλά δεν χωράνε στο κουτί , και δεν είμαι σε φάση να αλλάζω κουτιά να, να , να.
Εαν δεν μου κάνει με αυτή την μικρή οικονομικά αλλαγή , θα φιάξω κάτι μεγαλύτερο η θα αγοράσω κάτι μεγαλύτερο . Αν δεν μου φτάσει όμως.

αμα δεν χωρανε βαλε βαλε 600va 2χ6volt x 1.41= 84.6 μετα την ανορθωση.

τσαμπα θα χαλασεις τους πυκνωτες χωρις να παρεις περισσοτερα watt αν βαλεις παραπανω.

και βεβαια αδειαζουν οι πυκνωτες στις ταινιες για πλακα αφου υπαρχη συνεχομενο χαμηλο

παρα πολλες φορες.

υ.γ.το ξερω οτι τσαμπα γραφω και τελικα θα κανεις το δικο σου.:107:

οποτε οταν το κανεις βαλε ενα πολυμετρο στα rail να μου πεις αν πεφτη η οχι η ταση.

Reaction score
11.532
Γιατί δε βάζεις διακοπτικό τροφοδοτικό; Μικρό μέγεθος, τάση και ένταση να φάνε και οι κότες. Μάλλον και πιο φτηνό.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εσύ μικρέ να πας να εξομολογηθείς αμέσως και να πεις και 10 πατερημών...................
Ακούς εκεί διακοπτικά και παγακια και άλλα ανομολόγητα......
Φτου κακά...πιπέρι στο στόμα:101::205::204:

Reaction score
460

Γιατι δεν τον κανεις mark levinson να ξεμπερδευεις μια για παντα και σε ποιοτητα και σε ρευμα βρε Γιαννακη??:113::116:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.606

αμα δεν χωρανε βαλε βαλε 600va 2χ6volt x 1.41= 84.6 μετα την ανορθωση.

τσαμπα θα χαλασεις τους πυκνωτες χωρις να παρεις περισσοτερα watt αν βαλεις παραπανω.

και βεβαια αδειαζουν οι πυκνωτες στις ταινιες για πλακα αφου υπαρχη συνεχομενο χαμηλο

παρα πολλες φορες.

υ.γ.το ξερω οτι τσαμπα γραφω και τελικα θα κανεις το δικο σου.:107:

οποτε οταν το κανεις βαλε ενα πολυμετρο στα rail να μου πεις αν πεφτη η οχι η ταση.

Παίζει και αυτό , είναι υποσκέψη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.606

Γιατι δεν τον κανεις mark levinson να ξεμπερδευεις μια για παντα και σε ποιοτητα και σε ρευμα βρε Γιαννακη??:113::116:

Γιατί μου λείπουν τα ψιλά και τελείωσαν τα χοντρά ρε συ αντωνάκη.:116:

Reaction score
460

Γιατί μου λείπουν τα ψιλά και τελείωσαν τα χοντρά ρε συ αντωνάκη.:116:
Δεν ειπα βρε παλικαρι μου να αγορασεις μαρκ αλλα να τροποποιησεις τον δικο σου σε μαρκ!!!!:143::135:

Reaction score
460

Τροπέτο εννοεί ρε συ.
Ξερω και εγω νομιζεις?πουλανε τροπετα μαρκ λεβινσον?:142:
Να κανει εκει τα κολπα του με τους πυκνωτες και τα λοιπα και να τον κανει .......εστω και κρελ βρε αδελφε για να ησυχασει ο ανθρωπος επιτελους!!!!!!:610:

Reaction score
6.840

Ξερω και εγω νομιζεις?πουλανε τροπετα μαρκ λεβινσον?:142:
Να κανει εκει τα κολπα του με τους πυκνωτες και τα λοιπα και να τον κανει .......εστω και κρελ βρε αδελφε για να ησυχασει ο ανθρωπος επιτελους!!!!!!:610:
Έτσι!!:114:

Πάντως Αντώνη,
Με εσάς που έχω μπλέξει δεν μπορώ και εγώ να ηρεμήσω.
Έχω αρχίσει και ψάχνομαι για ηχεία:120:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80