DACs - τελειωμό δεν έχουν

Reaction score
684
Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Το γεγονός ότι κάποιος έχει την οικονομική άνεση να αποκτήσει ένα σοβαρό μηχάνημα σαν το Weiss Medea συνεπάγεται άραγε ότι έχει και τη δυνατότητα να το αξιoλογήσει ή πόσο μάλλον και να το "ξεζουμίσει";

Και ο Τινταλίδης μας ΚΑΤΕΙΧΕ Weiss Medea και τώρα ΚΑΤΕΧΕΙ... Stylos...:405::405:

Αφού "τη βρίσκει" ο ίδιος (και καλά κάνει...), περί ορέξεως ουδείς λόγος, αλλά άλλο πράγμα οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός και άλλο πράγμα η... πραγματικότητα.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, τα γέλια δεν "πάνε" στον Τινταλίδη αλλά στο... Stylos.:405:
Ρε κακομοιρη, πως νομίζεις ότι αποφάσισα να πάρω το Medea? Νομίζεις ότι διάβασα τα reviews η επειδή είναι της μόδας η Weiss στο AVsite? Είχα μιλήσει και με κάποιους επαγγελματίες που το έχουν χρησιμοποιήσει για τη δουλειά τους και όταν το δοκίμασα καταλαβα ότι κάνει άψογα τη δουλειά για την οποία το ήθελα... Το άλλο υπόψηφιο Dac που κοιταζα τοτε ήταν το Prism Orpheus....

Εννοείται ότι θα άλλαζαν οποιαδήποτε στιγμη το Weiss με το μεγάλο Stylos γιατί κατα τη γνώμη μου ανήκουν σε εντελώς άλλη κατηγορία αλλα απλά δε προέκυψε. Προεκυψε όμως το Vekian....

Reaction score
684

Εσυ gpol εισαι τοσο προκατελειμενος που τζαμπα χανεις τον χρονο σου κι ακους τα μηχανηματα τυπου Weis και λοιπα. Αυτο το εχεις δειξει τοσες πολλες φορες που δεν χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι.

Υπαρχουν κι αλλοι που ακουν διαφορετικα.

Για παραδειγμα καποιος συλλογος κουφων πηγε καποτε στου Βλασση κι ακουσε (μαλλον αδοκιμη η λεξη ακουσε- νομιζουν οτι ακουσαν ειναι το σωστο) το Metrik Halo. Και φυσικα αφου ηταν κουφοι ηπαν μετα ετσι για να γελασουμε οτι τους αρεσε!!! Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι οι εν λογω κυριοι τα εγραφαν αυτα στα σοβαρα και μαλιστα δημοσια στο φορουμ. Ενταξει απο τακτ δεν τους την χαλασουμε και αφησαμε να γραφουν σελιδες ολοκληρες.

Ωστοσο αυτοι σαν και σενα εχουν αποψη, αν ειναι αντιθετη δεν πειραζει. Νομιζουν οτι ακουσαν και νομιζουν οτι πλεον ξερουν.
Έχεις δίκιο είμαι τόσο κολλημενος που έχω δοκιμάσει τα μισά καλά στουντιακα ντακ και είχα και δυο απο αυτά(Orpheus και Weiss)...

Εσυ που δεν είσαι προκατελλημενος μπορείς να μου πεις τις ψηφιακές πηγές που έχεις δοκιμάσει στο σύστημα σου για να καταλάβω και εγώ απο τι ακούν οι μη προκατελλημενοι?

Reaction score
2.049

Αγαπητέ Alx σταματα να θεοποιεις ανθρώπους και μηχανες και προσπάθησε να αποκτήσεις δική σου γνώμη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αν εσυ θεωρείς ότι είναι τυχαίο ότι απο EMM LABS, WEISS, ORPHEUS πηγα σε Stylos, επειδή απλά μου ΑΡΕΣΕ, είναι δικαίωμα σου. Αποδεικνυεαι ότι τσάμπα ασχολουμαι και προσπαθω να σας ανοίξω τα ματιά. Ενα σωστό διάβασα μόνο στα quote που έκανες: ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ! Φιλια και καλή τύχη.

Reaction score
684

Αγαπητέ Alx σταματα να θεοποιεις ανθρώπους και μηχανες και προσπάθησε να αποκτήσεις δική σου γνώμη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αν εσυ θεωρείς ότι είναι τυχαίο ότι απο EMM LABS, WEISS, ORPHEUS πηγα σε Stylos, επειδή απλά μου ΑΡΕΣΕ, είναι δικαίωμα σου. Αποδεικνυεαι ότι τσάμπα ασχολουμαι και προσπαθω να σας ανοίξω τα ματιά. Ενα σωστό διάβασα μόνο στα quote που έκανες: ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ! Φιλια και καλή τύχη.
Σε ποιον να ανοίξεις τα ματιά ρε φίλε; Λες να μπορει να καταλάβει τις διάφορες των παρακάτω μηχανημάτων; Και να του τα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο δε θα νομιζει ότι παίζει το ίδιο πράγμα?

Εσυ που τα έχεις ακούσεις σε 5 διαφορετικά συστηματα και εβγαζες παρόμοια συμπεράσματα Για το χαρακτήρα του καθενός απλά εχασες το χρόνο σου... Σύμφωνα με τους θεωρητικους απλά ακουγες τον εκαστοτε χώρο χα χα χα.....

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ρε κακομοιρη, πως νομίζεις ότι αποφάσισα να πάρω το Medea? Νομίζεις ότι διάβασα τα reviews η επειδή είναι της μόδας η Weiss στο AVsite? Είχα μιλήσει και με κάποιους επαγγελματίες που το έχουν χρησιμοποιήσει για τη δουλειά τους και όταν το δοκίμασα καταλαβα ότι κάνει άψογα τη δουλειά για την οποία το ήθελα... Το άλλο υπόψηφιο Dac που κοιταζα τοτε ήταν το Prism Orpheus....

Εννοείται ότι θα άλλαζαν οποιαδήποτε στιγμη το Weiss με το μεγάλο Stylos γιατί κατα τη γνώμη μου ανήκουν σε εντελώς άλλη κατηγορία αλλα απλά δε προέκυψε. Προεκυψε όμως το Vekian....
Έχεις δίκιο για το κακομοίρης.

Πραγματικά είμαι κακομοίρης που ζω σε μια χώρα όπου άτομα των οποίων το πνευματικό επίπεδο εξαντλείται στο να... βρίσκουν την ικανοποίηση :)116:) σε βουντού, έχουν την οικονομική άνεση (συνεπώς και τον αντίστοιχο """μοχλισμό""" στην κοινωνία και την αγορά - ΕΔΩ έγκειται το πρόβλημά μου) να "παίζουν" με μηχανάρες επιπέδου Weiss Medea και παράλληλα με καλώδια και χάντρες-καθρεφτάκα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Κάτι τέτοια εξηγούν πλήρως τα χάλια στα οποία περιήλθαμε...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αγαπητέ Alx σταματα να θεοποιεις ανθρώπους και μηχανες και προσπάθησε να αποκτήσεις δική σου γνώμη.
...
:114:

...
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αν εσυ θεωρείς ότι είναι τυχαίο ότι απο EMM LABS, WEISS, ORPHEUS πηγα σε Stylos, επειδή απλά μου ΑΡΕΣΕ, είναι δικαίωμα σου. Αποδεικνυεαι ότι τσάμπα ασχολουμαι και προσπαθω να σας ανοίξω τα ματιά. ...
[YOUTUBE]GQ-aMw2Mlwg[/YOUTUBE]

...
Ενα σωστό διάβασα μόνο στα quote που έκανες: ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ!
...
[YOUTUBE]ivAQ6Ig0_4A[/YOUTUBE]

...
Φιλια και καλή τύχη.
Σ' ευχαριστώ.
Καλή τύχη και σε σένα.
Το εννοώ.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά είμαι κακομοίρης που ζω σε μια χώρα όπου άτομα των οποίων το πνευματικό επίπεδο εξαντλείται στο να... βρίσκουν την ικανοποίηση :)116:) σε βουντού, έχουν την οικονομική άνεση (συνεπώς και τον αντίστοιχο """μοχλισμό""" στην κοινωνία και την αγορά...) να "παίζουν" με μηχανάρες επιπέδου Weiss Medea και παράλληλα με καλώδια και χάντρες-καθρεφτάκα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

εσύ που ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ οτι έδωσες για μια κάρτα ήχου 4600 και το παίζεις παιδί του λαού και αντικονφορμιστης?

εκτός αν δεν εχεις καν ΜΕΤΡΙΚ :120:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

εσύ που ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ οτι έδωσες για μια κάρτα ήχου 4600 και το παίζεις παιδί του λαού και αντικονφορμιστης?

εκτός αν δεν εχεις καν ΜΕΤΡΙΚ :120:
Μπορείς να μου κάνεις λίγο λιανά αυτά που υπογράμμισα;

Πού με είδες να "το παίζω" "παιδί του λαού";

Είσαι διατεθειμένος να βάλεις 4.600 Ευρώ στοίχημα για το αν έχω ULN-8 ή όχι;

Are you man enough to put your money where your mouth is, or were you just talking out of your ass?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως, τη ULN-8 την αγόρασα σε προσφορά...

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Μπορείς να μου κάνεις λίγο λιανά αυτά που υπογράμμισα;

Πού με είδες να "το παίζω" "παιδί του λαού";

Είσαι διατεθειμένος να βάλεις 4.600 Ευρώ στοίχημα για το αν έχω ULN-8 ή όχι;

Are you man enough to put your money where your mouth is, or were you just talking out of your ass?
κοίτα νταηλίκια και αναφορές περί μαν ιναφ αλλού

Reaction score
684

Πραγματικά είμαι κακομοίρης που ζω σε μια χώρα όπου άτομα των οποίων το πνευματικό επίπεδο εξαντλείται στο να... βρίσκουν την ικανοποίηση :)116:) σε βουντού, έχουν την οικονομική άνεση (συνεπώς και τον αντίστοιχο """μοχλισμό""" στην κοινωνία και την αγορά - ΕΔΩ έγκειται το πρόβλημά μου) να "παίζουν" με μηχανάρες επιπέδου Weiss Medea και παράλληλα με καλώδια και χάντρες-καθρεφτάκα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Εσυ που το ξέρεις ότι είναι μηχαναρα το Weiss Medea? Το έχεις διαβάσει στο Internet? Εσυ πριν απο ένα χρόνο πρέπει να ακουγες απο το laptop σου και τώρα έχεις άποψη και για το Medea η για αλλα μηχανήματα τέτοιας κλάσης?

Ποιος σοβαρός ανθρωπος παίρνει σοβαρά την άποψη κάποιου που νομιζει ότι επειδή αγόρασε μια κορυφαία (και πανάκριβη) κάρτα ήχου μπορει να έχει άποψη για κορυφαία μηχανήματα υψηλής πιστοτητας μένει να αποδειχτεί... Και κυρίως για μηχανήματα με τα οποία η μοναδική επαφή είναι μέσω του Internet.

Τα περί οικονομικής η μη άνεσης του καθενός που γράφει τη γνώμη του δείχνουν αλλα προβλήματα για τα οποία θα προτιμουσα να μη τοποθετηθω γιατί αφορούν τον εσωτερικό κόσμο του καθενός... Και όσο για πνευματικό επίπεδο ασε μην μπλεκεις εκεί που δε σε παίρνει...

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Έχει Metric Halo λέμε....

Καλά άμα πάρει και τα Adam Tensor δε θα καταδεχεται καν να γράφει εδώ μέσα. Απο Audiogon και πάνω μετά....

D

deleted user 10898

Guest

αλεξ φαουλ.
ξανακανεις το ιδιο λαθος.
η παραθεση παλιων ποστ και νηματων που δεν προαγουν την συζητηση δειχνουν οτι εχεις μοναδικο σκοπο να μειωσεις καποιον. ετσι "μοιαζει" και εδω, και μαλιστα χρησιμοποιεις διαλογο του gpol με τον ΚΥΡΙΟ τσαντουλη που θα σεβομουν λιγο παραπανω να quotαρω για χρησιμοθηρικους σκοπους.
φιλικα...

Σταχυολογώ μερικά posts από το παρακάτω θέμα:

Ράδιο αρβύλα

D

deleted user 10898

Guest

Με περισσιο σεβασμό σε κάποιους παλιούς (και σοφους εξ αιτίας της εμπειριας τους) επαγγελματίες του χώρου, υπάρχουν συστηματα στημένα σε σπίτια που ο μέσος επαγγελματίας όχι μόνο δε θα μπορούσε να στήσει ποτέ αλλα ούτε καν φαντάζεται ότι υπάρχουν....
φυσικα το ιδιο εχει πει και ο chrishat και μαλιστα ηταν ποιο απολυτος για τους ηχοληπτες/μαστεραδες.

Reaction score
4.250

Έχεις δίκιο είμαι τόσο κολλημενος που έχω δοκιμάσει τα μισά καλά στουντιακα ντακ και είχα και δυο απο αυτά(Orpheus και Weiss)...

Εσυ που δεν είσαι προκατελλημενος μπορείς να μου πεις τις ψηφιακές πηγές που έχεις δοκιμάσει στο σύστημα σου για να καταλάβω και εγώ απο τι ακούν οι μη προκατελλημενοι?
Τα δικα μου ειναι πολυ ευτελη για τα οικονομικα δεδομενα που κινεισαι. Αν σου πω θα γελας καμμια βδομαδα, αλλα δεν θελω να σου χαρισω τετοια ευτυχια!

Συνεχισε την επιδειξιομανια και το αυτοπαδεικτο (λογω του υψηλου κοστους αγορας) δικαιο των οσων υποστηριζεις εστω και χωρις επιχειρηματα. Φυσικα και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις οτι μπορει καποιο μηχανημα πολλαπλασιας προς τα κατω μπορει να παιξει εξισου η και ακομη καλλυτερα απ αθτο που εχεις. Γιατι σ αυτην την περιπτωση μοιαζει σα να σε χοντροπιασανε.

Ετσι λοιπον οσο και να προσπαθεις να πεις οτι ενας επαγγελματιας μπορει να εχει καποια σκοπιμοτητα σε οσα γραφει, ακομη μεγαλυτερη βλεπω στα δικα σου γραπτα για το λογο που γραφω πιο πανω.

D

deleted user 10898

Guest

Σοβαρό σύστημα χωρίς super ενεργό προενισχυτη, άκουσα πρώτη φορά στη ζωή μου φέτος στο Μόναχο όπου το ρόλο της πηγής προενισχυτη τον έπαιζε ένα Ancient Audio Lector Air. Ψάχνοντας παραπάνω απλά διαπίστωσα ότι απλά μιλάμε για ένα σύστημα δυο κομματιών το οποίο το ένα ήταν το transport ενώ το δεύτερο δεν ήταν ένα dac με volume όπως αρχικά φανταζόμουν αλλα ήταν ένας λαμπατος ενεργός προενισχυτης με ενσωματωμένο Dac!!!!

Anyway, όταν με το καλο ακούσω σύστημα που να σκοτώνει χωρίς την χρήση ενεργού προ θα το αναφέρω. Εώς τώρα όσες φορές άκουσα dac να οδηγεί κατευθείαν τελικό το αποτέλεσμα ήταν καταστροφή.... Τελευταία φορά ήταν όταν άκουσα το Weiss dac202 να οδηγεί έναν Gryphon Antileon... Και καλύτερα να μη μιλήσω για το συνδυασμό Weiss Medea να οδηγεί Wavac τελικούς.... Με αντίσταση εξόδου στο Medea σχεδόν 0 !!!!
καλα στο μοναχο δεν ακους ypsilon?
αλλα αυτος δεν κανει τρεις και εξηντα... οποτε...
αλλα υπαρχουν και αλλοι οικονομικοι με μετασχηματιστες που λυνουν πολλα απο τα παραπανω θεματα.

D

deleted user 10898

Guest

Φυσικα και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις οτι μπορει καποιο μηχανημα πολλαπλασιας προς τα κατω μπορει να παιξει εξισου η και ακομη καλλυτερα απ αθτο που εχεις. Γιατι σ αυτην την περιπτωση μοιαζει σα να σε χοντροπιασανε.
ποσο εκανε το medea και ποσο το stylos που ο αντικατεστησε? (ο φιλος του ρε παιδι μου, ενταξει το ιδιο κανει..)
ποσο καναν τα verity και ποσο τa tidal? μιση τιμη.
αρα?

Reaction score
684

Τα δικα μου ειναι πολυ ευτελη για τα οικονομικα δεδομενα που κινεισαι. Αν σου πω θα γελας καμμια βδομαδα, αλλα δεν θελω να σου χαρισω τετοια ευτυχια!

Συνεχισε την επιδειξιομανια και το αυτοπαδεικτο (λογω του υψηλου κοστους αγορας) δικαιο των οσων υποστηριζεις εστω και χωρις επιχειρηματα. Φυσικα και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις οτι μπορει καποιο μηχανημα πολλαπλασιας προς τα κατω μπορει να παιξει εξισου η και ακομη καλλυτερα απ αθτο που εχεις. Γιατι σ αυτην την περιπτωση μοιαζει σα να σε χοντροπιασανε.

Ετσι λοιπον οσο και να προσπαθεις να πεις οτι ενας επαγγελματιας μπορει να εχει καποια σκοπιμοτητα σε οσα γραφει, ακομη μεγαλυτερη βλεπω στα δικα σου γραπτα για το λογο που γραφω πιο πανω.
Τα οικονομικά δεδομένα που κινουμαι τι σχέση έχουν με το πιο μηχάνημα παίζει? Δηλαδή το Prism Orpheus που το βρίσκεις μεταχειρισμένο στα 2,5 χιλιαρικα μπορείς να μου βρεις κάτι σε πιο φτηνό που να το πατάει?

Πολυ κόμπλεξ υπάρχει με τα ακριβά μηχανήματα πάντως... Κρίμα...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DACS....και τελειωμο δεν εχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Μάλιστα...

Αμολήσαμε ένα φτηνό πυροτέχνημα, και μόλις μας ζητήθηκε να βάλουμε "τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων" το γυρίσαμε στην τρελή...

Συγχαρητήρια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88