- Reaction score
- 76.501
Εμένα με πήρε τηλέφωνο έξαλλος ο Μανώλης, γιατί του μπαίνεις. Τι έχεις μαζί του Κώστα? :144:
satsok? ΄Ελα ντε?
satsok? ΄Ελα ντε?
βρε συ,αυτα τα εχει για πρωινο,γιαυτο τα εχει βαλει στο καλοριφερ....:410:...επρεπε να βαλω την νεα βαση με τα BR πανω στο καλοριφερ ρε φουστη..:116:
...παιδιά ένα ωραίο...
όταν ήταν εδώ ο Βαγγέλης Λάμπρου και μου εξηγούσε διάφορα για τα καλώδια(hdmi-cat6 κλπ) πως θα τα περάσω,τι να προσέξω....
τον ρώτησα 'Βαγγέλη,να βάλω και component;;;....καλά μ@λ@κ@ς είσαι μου λέει'
....όχι 'Κεφάλας' του λέω...
Μπουαχαχαχαχά που θα έλεγε και ο Βογιατζάκης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βογιατζάκης...:118:Μπουαχαχαχαχά που θα έλεγε και ο Βογιατζάκης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα σε ότι αφορά το χρώμα της βάσης. Στην πραγματικότητα είναι γκρι, χωρίς να φαίνεται πουθενά αυτός ο τόνος γαλάζιου.
Δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα μωρό μου.ΥΓ. Γιατί ρε π@υστη μου κάθε φορά που πηγαίνω στο σπίτι του Ζιζικ, νοιώθω άσχημα από την καθαριότητα που επικτατεί? :141: Αχ, πόσο χάρηκα όταν χρειάστηκε να φυσήξει.... κάτι από μια γωνίτσα του τραπεζιού......:114:
kapoios fternistike! Esy; :103:Αχ, πόσο χάρηκα όταν χρειάστηκε να φυσήξει.... κάτι από μια γωνίτσα του τραπεζιού......:114:
Άσε να το πει ο ίδιος. Μήπως γι' αυτό τον φέρνεις μέρα παρά μέρα? Τον δωροδοκείς βρε αθεόφοβε?Έλεγε πόσο καλύτερη εικόνα έχω εγώ από εσένα. :142:
Έχει γίνει αναίσθητος ο νι-κολής σου.......:135:Το James, που είναι κολλητά στον καναπέ, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις που βρίσκεται. :145:
Άσε να το πει ο ίδιος. Μήπως γι' αυτό τον φέρνεις μέρα παρά μέρα? Τον δωροδοκείς βρε αθεόφοβε?
Μέσα σε δέκα λεπτά? :139::140:Έχει γίνει αναίσθητος ο νι-κολής σου.......:135:
...δεν με εκπλήσσει αυτό πλέον...Όσον αφορά στην εικόνα, μετρήσαμε κέντρο και άκρα, και βρήκαμε πολύ μικρές διαφορές. Και περίπου 9fl. Με πάρα πολύ φως. :203:
...σοβαρά;;;Μου εξήγησε εχθές ο Μανώλης,γιά το πως οι LED προβολείς προβάλλουν όλα τα χρώματα συγχρόνως, και δείχνουν πολύ πιό φωτεινοί από όσο μετράνε.
...γιατί δεν κάνει μια ειδική παρουσίαση στον 'ήχο';;;Δεν τον φέρνω, μόνος του έρχεται. Με τέτοια εικόνα και ήχο, θέλω να έρχομαι κάθε μέρα, μου είπε. :116:
Μιλάμε για μέτρηση χρώματος φασματικά και μη. Η μέτρηση αυτή είναι κατά Nist (με ημερομηνία 2009).Μου εξήγησε εχθές ο Μανώλης (ο άλλος, ο Καστρουνής :114, γιά το πως οι LED προβολείς προβάλλουν όλα τα χρώματα συγχρόνως, και δείχνουν πολύ πιό φωτεινοί από όσο μετράνε.
Αλλά ας τα πει ο ίδιος καλύτερα, γιατί αν περιμένετε από εμένα, σωθήκατε. :142:
Μανολιό πως κάνατε την μέτρηση;...δεν με εκπλήσσει αυτό πλέον...
σύμφωνα με ένα link που έβαλε ο ιδρυτής(σε άλλο thread) και ο δικός μου '10.9'fl έχει μετά από χίλιες(1000:116ώρες...κι όμως φωτίζει όλο το δωμάτιο χαλαρά...
...παρόλο που τα standards είναι ~14fl(νομίζω)...