- Reaction score
- 76.503
Think positively βρε! :103:
Οι τρύπες είναι για να περνάει ένα καλώδιο HDMI κι ένα ρεύματος.
:204:Άρα αυτή η βάση δεν κάνει για τον Κεφάλα! :410:
...μήπως ήταν καλύτερα για να ταιριάζει με τις υπόλοιπες βάσεις των surround;;;Λοιπόν το χρώμα ήταν να γίνει μαύρο σαγρέ αλλά τελικά το έκανα σκούρο γκρί με ένα τόνο μπλέ.
Εγώ δεν χρειαζόμουνα άλλωστε τόσο μεγάλη βάση σαν του zizik,ο HD80 είναι σχετικά μικρούλης άλλωστε!Την δική σου βάση Λεωνίδα την έκανα να είναι πιο μικρή και ελαφριά, αλλά τεχνολογικά πιο προηγμένη.
Πάρε με τηλ. για μερικές οδηγίες ε;
Για αλλη μια φορα θα σε απογοητευσω...:116::204:
...νομίζω ότι με πόνο ψυχής-κλαυθμό οδυρμό σταμάτησε να βλέπει με component...
δεν δούλευε το waveform monitor μάλλον:105:
Καλα κρασα.....:410:Για αλλη μια φορα θα σε απογοητευσω...:116:
Η component θα βγει μονο και μονο τοτε που θε εχουμε αλλο χωρο προβολης.
Και για να ειμαι ακριβης.....θα προστεθει η HDMI ....δεν θα καταργηθει η component.
Αυτο λοιπον...στο κοντινο μελλον δεν υπαρχει....οποτε μενει και παιζει αριστα τα παντα......
Και φυσικα μπορω να βαλω hdmi και τωρα....για να μην νομιζεις οτι εχω καποιο προβλημα τοποθετησης του καλωδιου.....
ΠΕΣΤΑ Αποστόλη....Καλα κρασα.....:410:
Εχεις το θεριο και το παιζεις με component....:623:
Δε σε γαργαλησε ποτε να το πας κοντα στο προβολεα, εστω και για λιγο, να του βαλεις το δικο του καλωδιο HDMI , ετσι για να δεις τι κανει βρε παιδι μου.
Και μη μου πεις οτι το εκανες και δεν ειδες διαφορες ..................
...λόγω του φακού που βρίσκεται πλέον στο κέντρο της οθόνης;;;Αλλά άλλαξαν όλα.
σχεδόν, ε?Αχ, καλά τα έλεγε ο Στριφτούλης...
Τέσσερις ώρες, μαζί με τον Μανώλη Καστρουνή, και φθάσαμε σχεδόν στο τέλειο. Αλλά άλλαξαν όλα.
O καφές έφτασε?Τέσσερις ώρες, μαζί με τον Μανώλη Καστρουνή, και φθάσαμε σχεδόν στο τέλειο. Αλλά άλλαξαν όλα.
Έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι.... Τρεις ωρίτσες Θεσσαλονίκη, ένα πεντάλεπτο το τρύπημα, τρεις ωρίτσες πίσω. Μην ξεχαστείς και δεν χαιρετήσεις τους τροχαίους του γνώρισες την τελευταία φορά.....Μιχάληηηηη, τι καλώδιο ρεύματος θα περνούσε από τις τρύπες? Δεν χώρεσε...
Δεν υπήρξε βελτίωση δυστυχώς... Και όταν λέω αλλαγές, εννοώ ότι αναγκαστήκαμε να τα αλλάξουμε όλα γιά να επιτύχουμε το ίδιο. Ακόμα και στην οθόνη αλλάξαμε ρυθμίσεις......λόγω του φακού που βρίσκεται πλέον στο κέντρο της οθόνης;;;
για πες...:119:
Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακουνήσω ΠΟΤΕ, με αυτά που τράβηξα σήμερα.τριανταφυλλάκι said:Έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι.... Τρεις ωρίτσες Θεσσαλονίκη, ένα πεντάλεπτο το τρύπημα, τρεις ωρίτσες πίσω. Μην ξεχαστείς και δεν χαιρετήσεις τους τροχαίους του γνώρισες την τελευταία φορά.....
Το δύσκολο θα είναι μετά: άλλες τέσσερις ώρες με τον Μανώλη για να φτάσετε το σχεδόν τέλειο.
Αυτό που έγινε Κώστα, ήταν ότι ήρθε πιό κοντά το προβόλι, στα πέντε και δέκα.Οταν κανεις 4ωρο παιρνεις και ενσημο....:116:
Για πειτε λεπτομερως τι κανατε...
....η περιμενετε το σχεδον τελειο να γινει τελειο...:414: