11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...βρε συ,αυτός ταίριαζε με τον προηγούμενο σου A/V:105:

Nαι ρε γαμωτο.....δεν εχουν βγαλλει μοντελακι 85 να τους εχω ασορτι!!!!!!!!

Αντροπη τους ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!:143:

Μοντελακι δεν ειναι το χρυσο μου?????????

Reaction score
1
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Τι σαχλαμάρες πας και παίρνεις μωρέ ; :204:

Μια ο Krell μιά αυτό :204:

Γλυκουλίνια μου, πότε θα ξαναπάμε ; :116:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

θες να πας για χειμερινό "μπάνιο" :431:
:204::204:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...βρε συ,αυτός ταίριαζε με τον προηγούμενο σου A/V:105:

Nαι ρε γαμωτο.....δεν εχουν βγαλλει μοντελακι 85 να τους εχω ασορτι!!!!!!!!

Αντροπη τους ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!:143:

Ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα στο σαλόνι;

Reaction score
1

θες να πας για χειμερινό "μπάνιο" :431:
:204:
Οχι, είμαι κρυουλιάρα :116:

Ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα στο σαλόνι;
Μιά χαρά κάνει και αντίθεση...

Πες μου ότι ξέρεις και από προβολείς εκτός από αναλογικά να φάω τις κοτσίδες μου :204:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.576
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι, είμαι κρυουλιάρα :116:

Μιά χαρά κάνει και αντίθεση...

Πες μου ότι ξέρεις και από προβολείς εκτός από αναλογικά να φάω τις κοτσίδες μου :204:
Quote πάντως, δεν ξέρει να κάνει...

:136:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.576
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!

Τα ξέχασες την περασμένη εβδομάδα?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!

Τα ξέχασες την περασμένη εβδομάδα?

Είναι τόσα πολλά τα απανωτά τεχνολογικά χτυπήματα που έχω δεχτεί από τον Μακρυλέτα που έχω χάσει το λογαριασμό...

Τώρα τα θυμήθηκα τι έλεγε ο στόμας του τέτοια ώρα πριν μιά βδομάδα :204::204:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

...πανέμορφος και θα παίζει και εκπληκτικά(μετά από ~100 ώρες ένας isf είναι απαραίτητος για να πάρεις τα μέγιστα)

τις '96' ίντσες τις έχει για πλάκα...από τα 4 μέτρα που είναι η απόσταση φακού/οθόνης βγάζει ~22 fl(76nits)...

βέβαια ο Κεφάλας θα σου πει ότι πήρες έναν '79' με μεγαλύτερη ανάλυση+φως+3D (για αυτόν είναι αχρείαστα-όπως και η Hdmi βέβαια:116:)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Re δεν πάτε στο διάτανο με τους παλιοπροβολείς!:205:

Εδώ μιλάμε για άλλα γούστα, παλιόπαιδα!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Re δεν πάτε στο διάτανο με τους παλιοπροβολείς!:205:

Εδώ μιλάμε για άλλα γούστα, παλιόπαιδα!
...έχεις δίκιο...τώρα το είδα ''Audiο,Hi-Fi-Ηχητικές Αποδράσεις'':143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

...έχεις δίκιο...τώρα το είδα ''Audiο,Hi-Fi-Ηχητικές Αποδράσεις'':143:

Και που λές φίλε, το μαγαζί είχε κατι DIY ηχεία λευκά.
Ξέχασα να τα φωτογραφίσω...

Reaction score
1

Και που λές φίλε, το μαγαζί είχε κατι DIY ηχεία λευκά.
Ξέχασα να τα φωτογραφίσω...

:204::204:

Κενά, καθόλου γλυκόηχα, χωρίς περιγραφή με μαγκωμένες μεσαίες...λες και ακούγαμε από τρανζιστοράκι :116:

Reaction score
41

Είστε μεγάλα cariolia όλοι σας!!!
Κατεβήκατε μέχρι την Κόρινθο.
Ένας αglήτης, δε μπορούσε να στείλει ένα sms να πεταχτώ μια βόλτα από εκεί? :115:

Ελπίζω την επόμενη φορά να το κάνετε γιατί τότε δε θα έχετε δικαιολογίες.
ΟΚ? :116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

...πανέμορφος και θα παίζει και εκπληκτικά(μετά από ~100 ώρες ένας isf είναι απαραίτητος για να πάρεις τα μέγιστα)

τις '96' ίντσες τις έχει για πλάκα...από τα 4 μέτρα που είναι η απόσταση φακού/οθόνης βγάζει ~22 fl(76nits)...

βέβαια ο Κεφάλας θα σου πει ότι πήρες έναν '79' με μεγαλύτερη ανάλυση+φως+3D (για αυτόν είναι αχρείαστα-όπως και η Hdmi βέβαια:116:)
Τι ειναι το isf βρε μαστορα?το καλιμπραρισμα ενοεις?:203::606:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Ένας αglήτης, δε μπορούσε να στείλει ένα sms να πεταχτώ μια βόλτα από εκεί? :115:

Φιλαρακι εχεις δικιο......αισθανομαι ηδη ασχημα βρε ...ειλικρινα!!!!!
Κανονιστικαν ολα στο φτερο σε 2 μερες μεσα με πιεμια και τηλεφωνα και ξεχασαμε .....αλλα θα ξαναγινει και μαλιστα μεγαλυτερη κατασταση και ομορφιες και τοτε θα παρεις το 1400 σου και θα εισαι παρων!!!!!

Σκιουζμι ε!!!!!!!!!!

Reaction score
11.242
Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Εγώ σούπα, όταν κατέβω θα σε ειδοποιήσω. Αυτό το Σ/Κ είχα το κάρο στο χειρουργείο, σήμερα βγήκε.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Τι ειναι το isf βρε μαστορα?το καλιμπραρισμα ενοεις?:203::606:
''...Την λύση στην μεγιστοποίηση της απόδοσης μια οθόνης ή ενός προβολέα, έρχεται να δώσει ο Διεθνής Οργανισμός ISF (Imaging Science Foundation) ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει θεσπίσει τα πρότυπα της εικόνας εκείνα, όπου μια τηλεόραση ή ένας προβολέας πρέπει να καλύπτει, έτσι ώστε αυτό που εμείς βλέπουμε να είναι όσο πιο φυσικό και πραγματικό γίνεται. Για να υλοποιηθούν τα πρότυπα της ISF σε μια συσκευή προβολής-απεικόνισης είναι απαραίτητες μια σειρά λεπτομερών ρυθμίσεων που γίνονται με την βοήθεια οργάνων υψηλής ακριβείας.

Τέτοιες ρυθμίσεις μπορεί να γίνουν μόνο από κατάλληλα εκπαιδευμένους από την ISF τεχνικούς, οι όποιοι, σε συνδυασμό με πιστοποιημένο εξοπλισμό, στην κυριολεξία μπορούν να μεταμορφώσουν μια τηλεόραση ή έναν προβολέα, έτσι ώστε να μπορέσει ο κάθε καταναλωτής όχι μόνο να δει τα χρήματά του να πιάνουν τόπο αλλά και να βιώσει πραγματικά τι είναι το High Definition...''

από τον συμφορουμίτη Μανώλη Καστρουνή:107:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααα............καταλαβαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

The Kastrounius way!!!!!!!!!!!!!!!:114::116::116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell