11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Σου εχω πει να μην γλείφεις ρε γλύφτρα......:204::205:

Reaction score
1
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Ο abcd ή αβγδ ή AC/DC με μπλουζάκι AVSite.........(έχει ο νέος τέτοιο μπλουζάκι και οι παλιοί τίποτα;)

:204:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.238

.... και τον γονΔολέτα !
Δεν είναι γονδολέτας βρε!! Κατά τον Αρβανιτάκη προτάθηκαν 2 εκδοχές:

1. Η αρχική: Μακρυλέτας
2. Η βελτιωμένη: Μακρυπουλιέτας

:204:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.238

Και φυσικά η δική σου (για ευνόητους λόγους): MadBan :405:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.238

H δική μου:

1. Κατά Αρβανίκο: ο Ροζέςςςςςςς
2. Κατά Ζιζικ: η Τριανταφυλλένια

:141: :410:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.238

Ο abcd:

μετά το γνωστό: AC-DC
ήρθε αυτό και μας τέλειωσε: Iron Maiden

:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...βρε συ,αυτός ταίριαζε με τον προηγούμενο σου A/V:105:

...το φλουρί στον κύριο:444:

ωραία επιλογή....μετά το καλιμπράρισμα:137:

με το καλό να σου έρθει........και με μια special παρουσίαση:119:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.238
Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό να σου έρθει........και με μια special παρουσίαση:119:
Κοτσίδηηηηηηηηηηηηηηηη!!!:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.102

Ηθελα να πω μερικές κουβέντες με τον Κώστα σχετικά με τις λάμπες μπας και μάθω τίποτα αφού μου αρέσουν τα θρεντ του
Μάλλον για το Τάκη λες.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028

Οχι ,Σταμάτης , κατά κόσμον Takis6c33

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.102

Όχι, Τάκη τον λένε.

Reaction score
1

Και το Τάκης από που βγαίνει μαρή ; Από το Μητσοτάκης ; :204::204:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

βρε θα γκαντεμιάσεις το νήμα :618::204:

Reaction score
1.720

Πραγματι ολη η παρεα ηταν φοβερη!! Ο Βλασης παντα με το γνωστο γνωριμο υφος [ να γυαλιζει το ματι], ο παντα σεβασμιος Μανος οχι λογω ηλικιας , αλλα με την αγνωτητα και την θερμη να σε εχει παντα κοντα του.

Ο Ζιζικ ειχε μαζι του και το εταιρο ημισυ σε ρολο αναδρασης να ελενχει το φορτιο, αλλα ο Ζιζικ ως γνωστον δεν καταλαβαινει τιποτις!!!!!!!!!! γεια σου ρε Ζιζικ!!!!

Ολο το θεμα ειχε πολυ γελιο αλλα δυστυχος επρεπε να φυγω νωρις να παω τα τεκνα μου σε κατι γενεθλια.

Για τον φιλο mad max , Tακης ειναι το ονομα μου , απο το Σταματης οπως πολυ σωστα λεει ο Μαρκου.

Θα χαρω να ξαναπουμε παλι, και βεβαια να εχω και εγω πιο πολυ χρονο!

Reaction score
1

Εντάξεις ρε σεις, μπερδεύτηκα ! Κάτι οι μπύρες κάτι τα σαγανάκια, νόμιζα ότι τον λένε Κώστα τον άνθρωπο...τον είχε και ο Μανώλης παραμάσχαλα, που να ρωτήσουμε κι εμείς οι πτωχοί που ήμαστανΕ στη γωνία ! :204::204:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028

Ποιός Μανώλης?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell