11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.141
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Κατ' αρχάς, σε ό,τι αφορά το σχόλιο του διπλοθεσίτη περί αυτών που έχει να μου χώσει, βάσει του παρακάτω πρέπει να σέβεται τους ανωτέρους του. :405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, αλλά δε σου λέμε! :136::136:
Θα παρω τηλεοραση τελικα!!!!!!!!!!!!!!!
:204::204:

83 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Δεύτερον, αυτά τα χρωστάω στον Βλάση:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Βλάσης: "Αυτό το μωρό ένει ένα μάτι......:404:"

Zizik: "Κύκλωπας?"

:204:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472

Πφφφ...πολύ αντρικό θρεντ!
Πάντα να περνάτε έτσι φανταστικά!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Το "μωρό" εν μέσω του τιτανομεγιστοτεράστιου οικοδεσπότη, και του πρώην μπαναρισμένου, νυν δικάναλου και εκκολαπτόμενου χαϊεντά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.582
Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Πφφφ...πολύ αντρικό θρεντ!
Καλά, να μιλήσουμε γιά τις δύσκολες ημέρες του μήνα, και τις διαφορές στη χρήση ταμπόν και σερβιέτας.
Επίσης, γιά τις ημέρες της εμμήνου ρύσεως που συνιστάται το καθένα.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472
Απάντηση: Re: Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, να μιλήσουμε γιά τις δύσκολες ημέρες του μήνα, και τις διαφορές στη χρήση ταμπόν και σερβιέτας.
:618:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

:142:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Η ηρωίδα, ο Ζουζουνιάρης και η άρχουσα τάξη

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Η έτερη τρελο-Κορίνθια, ή "το γιλεκάκι που φορείς"

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Το top-model της παρέας, κατά κόσμον Παντελής

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Ο Στριφτός πρέπει να ήρθε κουρασμένος απ' τη δουλειά.......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Ρε π@υστη μου, έχασα τη συνέχεια στου Βλάση....

Τουλάχιστον κέρδισε ο Θρύλος!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Κατά τη διάρκεια της μάσας έπεσαν διάφορες προτάσεις στον Βλάση:

- Να πάνε τα ηχεία του πιο δεξιά-αριστερά
- Να σκαφτεί η πλάκα, ώστε να κατέβουν καμμιά σαρανταριά πόντους. Επειδή θα έβγαιναν έτσι στο σπίτι της μάνας του, προτάθηκε η προσθήκη σποτ για διακοσμητικούς λόγους
- Να κατέβουν τα μηχανήματα στο πάτωμα, ώστε να έρθει πιο χαμηλά η οθόνη

Όταν ήρθε η Βλάσαινα στο καφέ, οι προτάσεις της μεταφέρθηκαν. Αγρίεψε το μάτι της, ή ήταν ιδέα μου? :135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Κατά τη διάρκεια της μάσας έπεσαν διάφορες προτάσεις στον Βλάση:

- Να πάνε τα ηχεία του πιο δεξιά-αριστερά
- Να σκαφτεί η πλάκα, ώστε να κατέβουν καμμιά σαρανταριά πόντους. Επειδή θα έβγαιναν έτσι στο σπίτι της μάνας του, προτάθηκε η προσθήκη σποτ για διακοσμητικούς λόγους
- Να κατέβουν τα μηχανήματα στο πάτωμα, ώστε να έρθει πιο χαμηλά η οθόνη

Όταν ήρθε η Βλάσαινα στο καφέ, οι προτάσεις της μεταφέρθηκαν. Αγρίεψε το μάτι της, ή ήταν ιδέα μου? :135:

Εψες της εκανα προταση να γκρεμησω την τουαλετα την μικρη γιατι τα ηχεια μου δεν αναπνεουν σωστα.....ακομα δεν μου εχει απαντησει--και μιλαει συνεχως με την μανα της στο τηλεφωνο!!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Να ευχαριστήσω τον Βλάση για τη φιλοξενία και την οργάνωση. Χάρηκα για τη γνωριμία ρε φίλε!!

Όπως χάρηκα που γνώρισα και την άλλη τρελο-Κορίνθια, τον Μάνο!

Αυτός ο Zizik είναι Α-Ν-Ε-Π-Α-Ν-Α-Λ-Η-Π-Τ-Ο-Σ.

Άντε, και μια (σχεδόν) καλλιτεχνική για τέλος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252

Εψες της εκανα προταση να γκρεμησω την τουαλετα την μικρη γιατι τα ηχεια μου δεν αναπνεουν σωστα.....ακομα δεν μου εχει απαντησει--και μιλαει συνεχως με την μανα της στο τηλεφωνο!!!!!!!
Κατάλαβα... Ούτε έξω από την Κόρινθο δεν θα ξαναπεράσουμε. :138:

Reaction score
1

Τι να πρωτογράψω και τι να πρωτοπώ για τη χθεσινή μέρα...πέρασα τόσο όμορφα ! Ο Βλάσσης είναι απίστευτος οικοδεσπότης, όπως και η συμπαθέστατη σύζυγός του, απίθανος άνθρωπος και ο έταιρος Κορίνθιος ο Μανώλης, μιλούσαμε λες και γνωριζόμαστε χρόνια!!.Ηθελα να πω μερικές κουβέντες με τον Κώστα σχετικά με τις λάμπες μπας και μάθω τίποτα αφού μου αρέσουν τα θρεντ του, αλλά με την παρέα και την συζήτηση ξεχάστηκα...Φαγιά, κρασσά, καφέδες περάσαν σε δεύτερη μοίρα.
Τι απίστευτη πλάκα και χαβαλέ έχει ο αρβανίκος ρε σεις !!!!! Για τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου :410: λίγο πολύ είναι γνωστά...

Στο προκείμενο τώρα...μου πέσανε τα δόντια και μου φύγανε τα σάλια με την ηχητική απόδοση του συστήματος του Βλάσση, άσχετα αν δεν μου άρεσε στην αναπαραγωγή των σκύλων που ακούω :142: ...ίσως να έφταιγε το CD.Ερωτεύτηκα όμως μουσικές και ακούσματα που μου ήταν αδιάφορα πριν τη χθεσινή ημέρα ! Ηδη έχω στην κατοχή μου δισκάκια με Chuck Magnione, Diana Kral, Sara Vaughn και άλλα τέτοια όμορφα, ακούω και βγάζω γούστα...όμορφες μουσικές !

Αυτά είναι τα ωραία τελικά, αυτά μετράνε...χαβαλές, καλή παρέα, ωραία βόλτα ! Ευχαριστώ και για την παρέα στο αυτοκίνητο, τον Παντελή με τα ωραία δισκάκια που έφτιαξε, το Γιώργο και τον γονΔολέτα !

ΥΓ. Ο Κοντολέτας είναι must για συντονιστής στο Hi-Fi...:204:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell