vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.706
Απάντηση: 11 τρελλες και μια κορασιδα........παραλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
:204::204:Ο Χιώτης :204::204:
:204::204:Ο Χιώτης :204::204:
Οχι, είμαι κρυουλιάρα :116:θες να πας για χειμερινό "μπάνιο" :431:
:204:
Μιά χαρά κάνει και αντίθεση...Ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα στο σαλόνι;
Quote πάντως, δεν ξέρει να κάνει...Οχι, είμαι κρυουλιάρα :116:
Μιά χαρά κάνει και αντίθεση...
Πες μου ότι ξέρεις και από προβολείς εκτός από αναλογικά να φάω τις κοτσίδες μου :204:
Τα ξέχασες την περασμένη εβδομάδα?Πες μου ότι ξέρεις και από προβολείς εκτός από αναλογικά να φάω τις κοτσίδες μου :204:
Τα ξέχασες την περασμένη εβδομάδα?
...πανέμορφος και θα παίζει και εκπληκτικά(μετά από ~100 ώρες ένας isf είναι απαραίτητος για να πάρεις τα μέγιστα)Μοντελακι δεν ειναι το χρυσο μου?????????
...έχεις δίκιο...τώρα το είδα ''Audiο,Hi-Fi-Ηχητικές Αποδράσεις'':143:Re δεν πάτε στο διάτανο με τους παλιοπροβολείς!:205:
Εδώ μιλάμε για άλλα γούστα, παλιόπαιδα!
...έχεις δίκιο...τώρα το είδα ''Audiο,Hi-Fi-Ηχητικές Αποδράσεις'':143:
Και που λές φίλε, το μαγαζί είχε κατι DIY ηχεία λευκά.
Ξέχασα να τα φωτογραφίσω...
Τι ειναι το isf βρε μαστορα?το καλιμπραρισμα ενοεις?:203::606:...πανέμορφος και θα παίζει και εκπληκτικά(μετά από ~100 ώρες ένας isf είναι απαραίτητος για να πάρεις τα μέγιστα)
τις '96' ίντσες τις έχει για πλάκα...από τα 4 μέτρα που είναι η απόσταση φακού/οθόνης βγάζει ~22 fl(76nits)...
βέβαια ο Κεφάλας θα σου πει ότι πήρες έναν '79' με μεγαλύτερη ανάλυση+φως+3D (για αυτόν είναι αχρείαστα-όπως και η Hdmi βέβαια:116
Φιλαρακι εχεις δικιο......αισθανομαι ηδη ασχημα βρε ...ειλικρινα!!!!!Είστε μεγάλα cariolia όλοι σας!!!
Κατεβήκατε μέχρι την Κόρινθο.
Ένας αglήτης, δε μπορούσε να στείλει ένα sms να πεταχτώ μια βόλτα από εκεί? :115:
Ελπίζω την επόμενη φορά να το κάνετε γιατί τότε δε θα έχετε δικαιολογίες.
ΟΚ? :116:
Εγώ σούπα, όταν κατέβω θα σε ειδοποιήσω. Αυτό το Σ/Κ είχα το κάρο στο χειρουργείο, σήμερα βγήκε.Είστε μεγάλα cariolia όλοι σας!!!
Κατεβήκατε μέχρι την Κόρινθο.
Ένας αglήτης, δε μπορούσε να στείλει ένα sms να πεταχτώ μια βόλτα από εκεί? :115:
Ελπίζω την επόμενη φορά να το κάνετε γιατί τότε δε θα έχετε δικαιολογίες.
ΟΚ? :116:
''...Την λύση στην μεγιστοποίηση της απόδοσης μια οθόνης ή ενός προβολέα, έρχεται να δώσει ο Διεθνής Οργανισμός ISF (Imaging Science Foundation) ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει θεσπίσει τα πρότυπα της εικόνας εκείνα, όπου μια τηλεόραση ή ένας προβολέας πρέπει να καλύπτει, έτσι ώστε αυτό που εμείς βλέπουμε να είναι όσο πιο φυσικό και πραγματικό γίνεται. Για να υλοποιηθούν τα πρότυπα της ISF σε μια συσκευή προβολής-απεικόνισης είναι απαραίτητες μια σειρά λεπτομερών ρυθμίσεων που γίνονται με την βοήθεια οργάνων υψηλής ακριβείας.Τι ειναι το isf βρε μαστορα?το καλιμπραρισμα ενοεις?:203::606: