Off Topic

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, nelson pikes, gkontoletas, ichaltou, a

MadPax, σταμάτα ΤΩΡΑ!!

Μου βγήκε η γλώσσα να τρέχω να τον προλάβω με τα υπογλώσσια!!!

:204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.461
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, nelson pikes, gkontoletas, ichaltou, a

Δεν θα έρθεις για καφέ το Σάββατο; :202::202::202::202:

Reaction score
1

Αμα είχες κανένα σοβαρό δικάναλο θα στα έδινα για ακρόαση :410:

Reaction score
1

Δεν θα έρθεις για καφέ το Σάββατο;
Οχι θα πάω στη Κόρινθο να ακούσω τα ωραία μου remaster των Pink Floyd :405:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.461

Reaction score
1

Πολύ ποιότητα, ας βάλω λίγο Σφακιανάκη τώρα :410:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, nelson pikes, gkontoletas, ichaltou, abcd...

[YOUTUBE]mxqKF3KzCLk[/YOUTUBE]

Reaction score
1
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Δεν πρέπει να πηγαίνω στα Media Markt ρπμ :111: ...κάποιος να με μαζέψει :623:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.461

Blu ray player πάλι;:121:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Από ρε, πες, που νομίζεις ότι είσαι και θα σε κοροϊδέψουν? Γίνονται τέτοια πράματα?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

ΜΙΛΑ!

Δεν φταίω εγώ κύριε Πρόεδρε...πήγα να κάνω εξυπηρέτηση σε ένα συνάδελφο να του πάρω ένα φορτιστή για το κινητό.Εκεί που έκανα αμέριμνος τη βόλτα μου στον επάνω όροφΑ :116: είχε έναν εκθεσιακό Yamaha AS 300 στα 160 ευρά.Τον βούτηξα κοιτώντας προσεκτικά μη τον έχει μπανίσει κι άλλος...Γυρνώντας να φύγω ένα ζευγάρι Heco Victa 601 εκθεσιακά στα 170 ευρά μου έκλεισαν το μάτι.Με σπαραγμό ψυχής τα βούτηξα κι αυτά να μην είναι μόνα τους και παραπονεμένα...

Τώρα έχω δύο προβλήματα...που θα τα συνδέσω όλα αυτά χωρίς να με πάρει χαμπάρι η γυναίκα, και πως θα τα βάλω μέσα στο σπίτι χωρίς να με πάρει χαμπάρι η γυναίκα :116: ...προς το παρόν τα άφησα στο πατρικό μου μέχρι το ΣΚ που θα έχω χρόνο...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449

Δεν λέω...θα πέσει κράξιμο :116:
Από εμάς? Τους φίλους σου? Σου δώσαμε ποτέ τέτοια δείγματα? :138:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449

Δεν φταίω εγώ κύριε Πρόεδρε...πήγα να κάνω εξυπηρέτηση σε ένα συνάδελφο να του πάρω ένα φορτιστή για το κινητό.Εκεί που έκανα αμέριμνος τη βόλτα μου στον επάνω όροφΑ :116: είχε έναν εκθεσιακό Yamaha AS 300 στα 160 ευρά.Τον βούτηξα κοιτώντας προσεκτικά μη τον έχει μπανίσει κι άλλος...Γυρνώντας να φύγω ένα ζευγάρι Heco Victa 601 εκθεσιακά στα 170 ευρά μου έκλεισαν το μάτι.Με σπαραγμό ψυχής τα βούτηξα κι αυτά να μην είναι μόνα τους και παραπονεμένα...

Τώρα έχω δύο προβλήματα...που θα τα συνδέσω όλα αυτά χωρίς να με πάρει χαμπάρι η γυναίκα, και πως θα τα βάλω μέσα στο σπίτι χωρίς να με πάρει χαμπάρι η γυναίκα :116: ...προς το παρόν τα άφησα στο πατρικό μου μέχρι το ΣΚ που θα έχω χρόνο...
Που θα λείπει η γυναίκα......:142:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Μπράβο Νικολάκη, καλοάκουστα!

:618::618:

Reaction score
1

Εδώ θα είναι, αλλά θα βρώ ένα παραθυράκι την ώρα που θα πάνε σινεμά με τα παιδιά :142: ...τα έχω μελετήσει όλα στο μυαλό μου, έχει γίνει επιχειρησιακός σχεδιασμός καλέ μου φίλε :204:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Έτσι κάνουν οι σκληροί άντρες ρε!!!
Επίσης ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ να έχει ζεστό νερό όταν πλένουν τα πιάτα! :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo