- Reaction score
- 15.543
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα
:622:
Και το ξαναείδα.
:405:Ανωμαλάραααααααααααα :116:
:622:
Και το ξαναείδα.
:405:Ανωμαλάραααααααααααα :116:
Fright Night (2011) για αρχή και μετά βλέπουμε.Τον έχω ξεσκίσει τον Optoma μιλάμε!
Αν το βάλεις, στείλε ΡΜ να το δω κι εγώ! :138:
Δοκίμασα μόλις και το δικό μου, πόσο γελοίοι είναι...Δυστυχώς το DVD είναι όχι απλώς για τα μπάζα...τζάμπα το THX που έχουν βάλει.Ούτε καν αναμορφικό δεν είναι.Ευτυχώς που υπάρχει η HDTV έκδοση και το απόλαυσα :116:
Δυστυχώς το DVD είναι όχι απλώς για τα μπάζα...τζάμπα το THX που έχουν βάλει.Ούτε καν αναμορφικό δεν είναι.Ευτυχώς που υπάρχει η HDTV έκδοση και το απόλαυσα :116:
Eίχε βγει και 2η έκδοση DVD κύριοι, με αναμορφικό και από μήτρα από film scanning... :136:Δοκίμασα μόλις και το δικό μου, πόσο γελοίοι είναι...
Χωρίς αναμορφικό, δεν φαίνεται πουθενά σωστά.
Εμείς αυτά έχουμε, τι θέλεις να κάνουμε μάνα μου? Να το ξαναπάρουμε σε DVD? :136::136:Eίχε βγει και 2η έκδοση DVD κύριοι, με αναμορφικό και από μήτρα από film scanning... :136:
Αυτό έλειπε... :204: :204: :204:Εμείς αυτά έχουμε, τι θέλεις να κάνουμε μάνα μου? Να το ξαναπάρουμε σε DVD?
Τα είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Καταπληκτική τριλογία! Αν και μετά από τόσες φορές που τα έχω δει, τα έμαθα απ' έξω, ευχαρίστως θα τα ξανάβλεπα.Αφού είδαμε τα δύο προηγούμενα το απόγευμα, τώρα Bourne Ultimatum.
σκοτεινη εικονα ειχε η ρημαδιασμενη ταινια...:409:
Παλιό ή νεο;το έχω δει...
Eχτες ειδα τον Ποτερ.....
..μαζεμενα τα 2 τελευταια .......
..αφοπλισιους και εκρηξιους και τρια πουλακια καθονται...:116:
σκοτεινη εικονα ειχε η ρημαδιασμενη ταινια...:409: