- Reaction score
- 19
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλη ταινια, κα
+1000scorpion king 3
Aπλα δεν βλεπεται.
+1000scorpion king 3
Aπλα δεν βλεπεται.
50/50(2011)
Θελει πολλα κοτσια να απαιτεις να δημιουργησεις μια κωμωδια απο μια ασθενεια.
Θελει ακομα περισσοτερα κοτσια οταν αυτη η ασθενεια ειναι η χειροτερη που υπαρχει.
Επιασα τον εαυτο μου να θελει να σταματησει αυτη την βασανιστικη προβολη.
Με εκπληξη, επιασα τον εαυτο μου να γελαει και αμεσως μετα το ενοχλητικο φτερουγισμα των ερινυων να με απειλει να σταματησω.
Στιγμες, καταλαβα πως στεκομουν εκει με ανοιχτο το στομα και δεν ηξερα πως να αισθανθω.
Βαθμος επιτυχιας συντελεστων της ταινιας:Απολυτος, 100%!
Σε αντιθεση απο τον τιτλο...
Και αυτη η μαγικη τετραδα(η μηπως θα πρεπει να πω πενταδα?) των ερμηνευτων?
Με κορυφαια, κατα την ταπεινη μου γνωμη, εκεινη της γλυκυτατης Anna Kendrick, γνωστη στους περισσοτερους απο την υποψηφιοτητας της για Οσκαρ απο την συμμετοχη της στο "Up in the air"
Αν και στα τεχνικα μερη η εικονα ειναι χορταστικη ενω ο ηχος τυπικος με σπανιοτατες εξαρσεις, θα σας προτεινα να μην "μεινετε" εκει.
Πρωτα αποφασιστε εαν μπορειτε να την δειτε.
Εαν το αποφασισετε ξερετε στο περιπου τι σας περιμενει.
Δεν θα περασετε ενα τυπικο "movie-oriented" βραδυ.
Παρ' ολα αυτα αξιζει και το δεκατο ακομα της βαθμολογιας που εχει αποσπασει.
Διακρισεις
Βαθμολογια IMDB:8,1
συμφωνωΑΝΔΡΕΑΣ Κ.;1441937[U said:a lonely place to die(2011)[/U]
Περα απο αυτα, τα ειπαμε, μια καλουτσικη ταινια με ενα καλουτσικο ενδιαφερον.
Σαν ταινια θα μπορουσε να ηταν καλυτερη αλλα...
Αυτο ακριβως το "αλλα" ειναι που οριζει και τα ορια μεταξυ αριστουργηματων και μετριων παραγωγων, ετσι δεν ειναι?
Έπος...
Αχ αυτός ο nolan...
Από το άλλο νήμα μπήκα στην πρίζα για τη Σουηδική τριλογία. Την "προμηθεύτηκα" (αν και δε μπόρεσα να εντοπίσω την extended έκδοση) και μάλλον θα την αρχίσω μέσα στο ΣΚ...
Tην εντόπισα εγώ. :136:Από το άλλο νήμα μπήκα στην πρίζα για τη Σουηδική τριλογία. Την "προμηθεύτηκα" (αν και δε μπόρεσα να εντοπίσω την extended έκδοση) και μάλλον θα την αρχίσω μέσα στο ΣΚ...
:116::116:γιατί ελληνικοί δεν......
αν και καθήμενος ορθώς μίλησες!Μόνο οι σπλατεριές είναι ταινιάρες τελικά........:136::135:
Eτσι ετσι !!!:204:Μόνο οι σπλατεριές είναι ταινιάρες τελικά........:136::135:
:204::204::204:JDάκη, αυτά πάνε τώρα!