gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???
Γιάννη εδώ είμαι, μη φοβάσαι :205:
Γιάννη εδώ είμαι, μη φοβάσαι :205:
Κι εμείς εδώ είμαστε!!!:205:Γιάννη εδώ είμαι, μη φοβάσαι :205:
Αυτό το μήνυμα του Γιάννη ήταν το 1000στό στο iCorner!Πέρα από την πλάκα: απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα, καλή παιχνιδομηχανή για τις διακοπές.
Ωραίο να παίζεις Angry Birds Rio. Μόνο που πρέπει να το πληρώσεις.
Αυτο ειναι μεγάλη αλήθεια, δεν ειναι Φοβερο να τους βλέπεις να σκυλιάζουν έτσι λέγοντας ασυναρτησίες? :116:Ένας λόγος που είμαι πελάτης (και) της Apple είναι για να τη σπάω σε αυτούς που έχουν ανάλογες απόψεις με τις δικές σου. :116:
Τα έχουμε ξαναπεί... αυτά δεν ισχύουν. Το iphone έγινε μόδα στην αμερική, εκεί δηλαδή που το αγοράζεις 100$ με σύνδεση.Το android κυκλοφορεί σε 5000 συσκευές απο 50 εώς 700 ευρώ ενώ το iphone έχει 600+ ακατέβατα.
Ευχαριστώ!Με γειές! Αν χρειαστείς βοήθεια στο jailbreak μη ντρέπεσαι, ρώτα. :116:
...
Τι έγινε βρε παιδιά?
Θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε να τελειώνουμε?
:142:
Τωρα κοστιζει το νεο 4ς -διχως φορο- τα 64 GByte -> 849 US-Ντollar και στη Γερμανια 230 Euro (64-GB-Version) ακριβοτερα.Τα έχουμε ξαναπεί... αυτά δεν ισχύουν. Το iphone έγινε μόδα στην αμερική, εκεί δηλαδή που το αγοράζεις 100$ με σύνδεση.
...
Εδώ και κανά 3μηνο με δικαστική απόφαση.Το θέμα ξεκίνησε γιατί διέθετε Ιphone/Ipad μόνο μέσω 2 εταιριών(ΑΤΤ και Verizon αν θυμάμαι καλά) και της την έκαναν για ολιγοπώλιο και ενδεχόμενο μαγείρεμα τιμών(αν και δεν αποδείχτηκε αυτό).Στην αμερική; Μπράβο. Από πότε;
...
ω μοντιέ! τρε μπανάλ!Δε με λέτε ρε παιδιά - και σόρρυ δηλαδή για την παρέκβαση, άμα πάρω iPhone, μπορώ να του βάλω να πούμε Ζαμπέτα για ringtone;