Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Reaction score
16.258
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Μα φυσικά και μπορείς, από το Iphone τουλάχιστον: πας ρυθμίσεις ->γενικά->δίκτυο->κινητό δίκτυο δεδομένων και μοιράζεσαι την σύνδεση internet (ή κάνεις και προσωπικό hot spot ) μέσω blue tooth ή usb.

Εγώ το έχω αγοράσει μόνο με wifi!
Ακριβώς έτσι το χρησιμοποιώ κι εγω: κινητό δίκτυο δεδομένων APN.

Reaction score
169
Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

το ανέφερα γιατί μπορείς να το κάνεις μόνο με το iphone... δεν έχουν όλοι... ενώ αν είχε usb, του κότσαρες ένα οποιοδήποτε κινητό και έπαιζες με μια χαρά μόντεμ...

Reaction score
16.258

το ανέφερα γιατί μπορείς να το κάνεις μόνο με το iphone... δεν έχουν όλοι... ενώ αν είχε usb, του κότσαρες ένα οποιοδήποτε κινητό και έπαιζες με μια χαρά μόντεμ...
Μα γιατί να κάνουμε τα πράγματα περίπλοκα...Πάρε ένα i phone να τελειωνεις...:135:

Reaction score
16.258

Έγραφα μια σελίδα κατεβατο απο εμπειρίες μου....και τις έχασα μπροστά στα ματιά μου...Δυστυχώς δεν μπορώ να το επαναφέρω κι εσείς χάσατε ακόμη μια πολύτιμη προσφορά μου...Τώρα τελείωσε και η μπαταρία μου.Παω να με φορτισω...

Reaction score
16.258
Απάντηση: Re: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Πολύ καλημέρα σου! :107:

2. Όχι flash. Αυτό αφορά όλες τα apple λειτουργικά (Lion, snow Leopard, IOS ) και προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου μα καθόλου μειονέκτημα. Το flash είναι έτσι και αλλιώς προβληματικό και πάει για κατάργηση (html 5). Πάντως υπάρχουν browser για Ipad που παίζουν και flash.
....

"...and everything else!" Αμ πως...:116:

Reaction score
16.258

H Frau M. εχει παραλαβει προ καιρου.Καταναλωτικο θυμα κι αυτη....:114:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ακόμη και στη... γερμανία, το Android έχει πάρει το 65% της αγοράς τέτοιων συσκευών (mobile phones and tablets).
Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι τα αμερικανάκια και οι... Έλληνες. :116:

...

Reaction score
777
Ακόμη και στη... γερμανία, το Android έχει πάρει το 65% της αγοράς τέτοιων συσκευών (mobile phones and tablets).
Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι τα αμερικανάκια και οι... Έλληνες. :116:

...
Ναι ποδοπατιούνται για ένα samsung tablet!!!
http://www.iphonehellas.gr/32372/ipad-market-share-q3-2011/

Πραγματικά έχω κουραστεί να ακούω για συγκρίσει iphone με android.Το android κυκλοφορεί σε 5000 συσκευές απο 50 εώς 700 ευρώ ενώ το iphone έχει 600+ ακατέβατα.Όσο ένας μισθός...για ένα τηλέφωνο...Δέν είναι δυνατή λοιπόν η σύγκριση...
Μία καλή σύγκριση θα ήταν iphone με samsung galaxy τάδε..τί λέω...η samsung παρουσιάζει κάθε μήνα και απο μία πατάτα δέν βγάζουμε άκρη έτσιΈστω....iphone vs κινητά των 700ευρώ.

Reaction score
4

νομίζω ότι το θέμα έχει ξεφύγει.
Μπαίνουν ορισμένοι και γράφουν το μακρύ και το κοντό τους, χωρίς να έχουν αγγίξει ποτέ ipad ή/και iPhone στην ζωή τους. Και φυσικά χωρίς να τα έχουν απευθείας συγκρίνει με άλλα, παρα μόνο απο τους πίνακες χαρακτηριστικών. Την πραγματικότητα δείχνουν να την αγνωούν. Και αυτή συνεχίζει να τους διαψεύδει.

Reaction score
0

α) γιατί ταιριάζει με το μαύρο cayenne με τα φιμέ τζάμια που έχεις πάρει μτχ απο Γερμανία se 159 δόσεις.
β) είναι απαραίτητο αξεσουάρ στη Βαλαωρίτου/Βουκουρεστίου αλλά και Π.Ψυχικό όπου πίνεις το καφεδάκι σου."See and Be Seen"
γ)γιατί έχουν όλοι και εσύ πρέπει να ακολουθάς πιστά τα trend της εποχής άσχετα αν δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι κάνει.
δ)γιατί το κρατάνε στο δελτίο ειδήσεων του Star του οποίου είσαι φανατικός οπαδός.
ε)Γιατί το τρίπτυχο τσιγάρα, κλειδιά κινητό έγινε τετράπτυχο τσιγάρα, κλειδιά κινητό, ipad.
στ) Γιατί είναι το καλύτερο αξεσουάρ στο μέρος όπου και ο Βασιλίας πηγαίνει μόνος του.

Reaction score
4

Δεν, λέω, εσύ τουλάχιστον είσαι εντός θέματος.
Βέβαια αυτά που γράφεις, ισχύουν για όλα τα tablet. ...
..
Εκτός και αν με το android πάνε ομαδικώς για χ3σ$μο.... :105:

α) γιατί ταιριάζει με το μαύρο cayenne με τα φιμέ τζάμια που έχεις πάρει μτχ απο Γερμανία se 159 δόσεις.
β) είναι απαραίτητο αξεσουάρ στη Βαλαωρίτου/Βουκουρεστίου αλλά και Π.Ψυχικό όπου πίνεις το καφεδάκι σου."See and Be Seen"
γ)γιατί έχουν όλοι και εσύ πρέπει να ακολουθάς πιστά τα trend της εποχής άσχετα αν δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι κάνει.
δ)γιατί το κρατάνε στο δελτίο ειδήσεων του Star του οποίου είσαι φανατικός οπαδός.
ε)Γιατί το τρίπτυχο τσιγάρα, κλειδιά κινητό έγινε τετράπτυχο τσιγάρα, κλειδιά κινητό, ipad.
στ) Γιατί είναι το καλύτερο αξεσουάρ στο μέρος όπου και ο Βασιλίας πηγαίνει μόνος του.

Reaction score
49
Re: Απάντηση: Γιατί να αγοράσω i-Pad???

Αγαπητε Godkitchen, αν ειχα βαλει διαγωνισμό, θα κερδιζες 4 στα 6.:116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.764

Ένας λόγος που είμαι πελάτης (και) της Apple είναι για να τη σπάω σε αυτούς που έχουν ανάλογες απόψεις με τις δικές σου. :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.908
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius