JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.327
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα
:111::116::137::142:
:111::116::137::142:
Γεια τη σειρά δε χρειάζεται να πώ τίποτα, αφού όσοι την έχουν δεί ξέρουν περί τίνος πρόκειται και οι υπόλοιποι απλά δε με ενδιαφέρουν :105:.
MPEG-4 AVC Video 25991 kbps 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
DTS-HD Master Audio English 4069 kbps 5.1 / 48 kHz / 4069 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)
E,ε,έρχεται και μάλλον θα αφήσει σαγόνια στο πάτωμα και μάτια πεταγμένα απο ένα μικρό δείγμα που έπεσε στα χέρια μου(το είδα σε 2 διαφορετικές τηλεοράσεις και 2 προβολείς και............:139
Λετε να έχει δίκιο ο Κenneth;
Sorry δε τό θελα :137:Βρε καλώς το το παιδί..
Μου ''έκλεψες'' την παρουσίαση αλλά χαλάλι σου:116:
Συμφωνώ σε όλα με τον Αντρέα και απλά θέλω να προσθέσω ότι η 3D έκδοση είναι απλά εκπληκτική και με διαφορά καλύτερη από οτιδήποτε έχω δεί ήδη(συμπεριλαμβανομένου και του Avatar). Ειλικρινά είναι ίσως η μοναδική παραγωγή που αξίζει τόσο να τη δεί κάποιος σε 3D και δεν είναι κινούμενο σχέδιο, και επίσης η τρανή απόδειξη ότι το 3D έχει νόημα και αξία όταν βρίσκεται στα σωστά χέρια.
Hugo(2011)
Και ξαφνικα επεστρεψα πισω.
Λες και δεν υπηρξαν ολα αυτα τα χρονια,λες και μια μαγικη γομολαστιχα εσβησε την ωριμοτητα με ολες τις βλαβερες συνεπειες της.
Και ολη η μαγεια επεστρεψε στα ματια μου.
Με την μορφη καποτε εκεινων των πρωτων κουρδιστων παιχνιδιων και αλλοτε με την μορφη της υπεροχης ασημενιας οθονης
στους κινηματογραφους που αντικρυζαμε ειτε απο καποια σπιτια γειτονικα , ειτε σκαρφαλωνοντας με επιδεξιοτητα ακροβατων σε παρακειμενες οικοδομες.Που να φτασουν οι 5 δραχμες την εβδομαδα για ολες τις απολαυσεις γευσης και ορασης?
Δεν ζηλευω τον Hugo ομως
Μεσα σε μια εκρηξη λογικης αντιλαμβανομαι πως ο μικρος σε εννεα χρονια θα κληθει να υπερασπιστει την πατριδα του
απο την ιδια απειλη που ειχε οδηγησει στον προηγουμενο πολεμο.
Και μπορει να μην επιστερεψει ποτε.
Η και να επιστρεψει κατ'εικονα και καθ'ομοιωση του "Επιθεωρητη του Σταθμου"
Χαλασμενος σε αρτιμελεια και χαρακτηρα
Αν και στα παραμυθια πρεπει παντα να ελπιζεις.
Τα παραμυθια εχουν παντα ωραιο τελος...
Ατιμε Σκορτσεζε!
Που για να απολαυσω αυτη την πανδαισια αισθησεων πρεπει να δω την ταινια σου αλλες 100 φορες.
Να πιασω καθε λεπτομερεια, απο τα κοντα μανικια του σακκακιου του μικρου εως την επιτηδευμενη τελειοτητα μιας πρωτευουσας
η μαγεια της οποιας μας αφησε χρονους την στιγμη που οι δυστυχοι κακομοιρηδες-πρωην καταπιεσμενοι-αποφασισαν να επιστρεψουν στην "μαμα πατριδα" και να μαγαρισουν με την σειρα τους οσα τους ρουφηξε η αυτοκρατορια προσθετωντας με την σειρα τους, αθελα τους, ακομα ενα χρωμα στην παλετα της πολης του φωτος.Το μαυρο.
Εχετε ξυπνησει ποτε πρωι στο Παρισι?
Σας εχει ερθει η μυρωδια απο τα κρουασαν στους μικρους γειτονικους φουρνους?
Οταν τα ειδατε στο ταψι, αχνιστα, δεν επεστρεψε η ιδια ακριβως ευωδια να γαργαλησει τα ταλαιπωρημενα, απο το νεφος και την μολυνση, ρουθουνια σας?
Κινηματογραφος πολλων διαστασεων!!!
Ακριβως οπως οι πρωτοι σκαπανεις της εικονας εβλεπαν το πρωτο μαυροασπρο τραινο να ερχεται στον σταθμο και ετρεχαν να κρυφτουν.
Εμας τι να μας τρομαξει τωρα?
Καλομαθημενοι και καλοβαλμενοι στην μεσοαστικη μας υποσταση ζηταμε και αλλα τραινα, με χρωματα, να βγαινουν εξω απο την οθονη, να μυριζουν, να αιωρουνται, να μας κουνανε στο καθισμα μας.
Και αφου τα παρουμε, μετα τι?
Τι θα μας ικανοποιησει?
Ασπρες γραμμες η επαναστασεις?
Για αυτο σας λεω, αφηστε με να γυρισω πισω.
Με γδαρμενα γονατα και κοντα παντελονια να ακουσω επιτελους την αλεπου που μου ελεγε:
"Μονο με την καρδια βλεπεις σωστα.Την ουσια τα ματια δεν την βλεπουν"
Αλλα τοτε, που μυαλο για μικρους πριγκηπες?
Ακομα κυριαρχος ηταν ο καπταιν Νεμο
Διακρισεις
IMDB βαθμολογια:8,2
Θα την δεις Μιχάλη, θα την δειςΘα ήθελα να την δω και σε 3D
Την είδα εχθές και συμφωνώ σε όλα!
Γιαννη πως σου φανηκε στην τιβι μας;Θα την δεις Μιχάλη, θα την δεις
...έτοιμη στην έχω...Το Σάββατο...
Ανδρέα, συμφωνώ σε όλα. Είμαι κι εγώ παλιός θαυμαστής του Tintin και πραγματικά απόλαυσα την κινηματογραφική αυτή απόπειρα. Η δουλειά που έχουν κάνει είναι απίστευτη.the adventures of tintin(2011)