AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric H

και αν βγει ο κωσταςεαρ να πει καμια π@π@ρι@ οτι τα βολιουμ ειναι ψιλα γραμματα οταν ειναι σωστα υλοποιημενα ειναι γιατι τα ηχεια του δεν θελουν attenuation τοσο αναισθητα που ειναι... τα παιζει straight wire απο την πηγη στον τελικο.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

αν ναι, δεν είπα για καλώδια που δεν ακούσαμε, αλλά το έθεσα σαν ερώτημα αν όλα μετρούνται ή όχι, στην (off topic αλήθεια) συζήτηση που έγινε από πολλούς.
Επ΄αυτού έχεις κάποια άποψη;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Αν δεν αναφέρεσαι σε μένα , συγνώμη
Αστειευόμουνα.
Να σπάσουμε την τεταμένη ατ(ι)μόσφαιρα:107:
Καμμιά προσωπική νύξη.

Reaction score
2.087
ασε που ειδα οτι δεν θα πιασουμε τις 100 σελιδες και αγχωθηκα.
Εγώ μαζί σου είμαι. Τόσο καιρό με τα πολιτικά και τα αθλητικά είχα ξεχάσει γιατί ξεκίνησα να μπαίνω εδώ και αυτές τις μέρες το θυμήθηκα. Όσο πιο πολύς ντόρος και κουβέντα γίνεται, τόσο πιο πιθανό είναι να διαβάσουμε και κάτι ενδιαφέρον που δεν έχουμε ξαναδεί. Και μέχρι να το πετύχουμε και αυτό έχουμε και το ποπ κορν ανά χείρας!!:116:

Πάντως η παρατήρησή σου είναι ενδιαφέρουσα, μέχρι να διαβάσω αυτές τις μέρες ότι το βολιουμ είναι αναλογικό, νόμιζα ότι είναι ψηφιακό και μάλιστα αυτό ήταν και από τα ατού της κάρτας λόγω 80 bit. Ανυπομονώ για τον αντίλογο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

να ρωτησω 2 πραγματα on topic που δεν σχολιαστηκαν.
1) αφου η metric με αυτη την τεχνογνωσια κωδικα και 80bit στην διαθεση της παιζει με volume στο analogue domain ποιος πλεον μπορει να με πεισει οτι το ψηφιακο volume ειναι κατι που αξιζει να ασχοληθω μαζι του σε οποιαδηποτε υλοποιηση?
2)το τιουναρισμα της καρτας εγινε με το αυτι σε πραγματικες συνθηκες απο μια ομαδα beta tetsters με μεγαλη εμπειρια στο χωρο. η metric εδειξε συμφωνα με τον κρισχατ οτι εδωσε μεγαλη σημασια στο πως αυτοι οι ανθρωποι ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΡΤΑ. Γιατι οταν αυτο το κανει πχ η harbeth δεν ειναι επιθυμητο?
Θες να σου απαντήσω μιλώντας για κουδουνίστρες, ή σε πιο ήπιο τόνο;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Θες να σου απαντήσω μιλώντας για κουδουνίστρες, ή σε πιο ήπιο τόνο;
κουδουνιστρες η οχι, πρεπει να τα τιουναρουν με το αυτι ή οχι?
και αν οχι, η μετρικ γιατι πρεπει?
ή και αυτη δεν πρέπει, δεν συμφωνεις ρε παιδι μου εσυ και ο καυτιας πχ...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Σε πιό ήπιο τόνο.......
Μην αμολήσει τα σκλιά και σε δαγκάσουν

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

κουδουνιστρες η οχι, πρεπει να τα τιουναρουν με το αυτι ή οχι?
και αν οχι, η μετρικ γιατι πρεπει?
ή και αυτη δεν πρέπει, δεν συμφωνεις ρε παιδι μου εσυ και ο καυτιας πχ...
Εντάξει, σε πιο ήπιο τόνο. Κάνω μια δυσθεώρητη παραχώρηση στα πιστεύω μου, και σου λέω πως δεν είναι κακό να τιουνάρει κανείς με το αυτί, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις

1. Φέρει μακρά εκπαίδευση, και επομένως γνωρίζει τί να παίξει, τί να ψάξει, και πώς να αντιστοιχίσει αυτό που ακούει με τα Φυσικά μεγέθη.
2. Γνωρίζει που σταματά η εύστοχη αντίληψη και αρχίζει η κόπωση.
3. Γνωρίζει τί δεν μπορεί να κάνει το ανθρώπινο ακουστικό αισθητήριο.
4. Γνωρίζει Φυσική, και διαθέτει στοιχειώδη λογική.
5. Το τιουνάρισμα δεν θα άρει την αρτιότητα των μετρήσεων.

Με βάση τα παραπάνω, μη γελιέσαι - ακόμα κι αν είσαι ένας κατάπτυστος αγγλο-λιγούρης, ο Shaw, ούτε Φυσική ξέρει, ούτε στοιχειώδη λογική έχει. Από αυτά τα δύο, θα του αρκούσε το 2ο, ώστε να επιλέξει κάποιον γνώστη για να του πάει μια από αυτές τις θλιβερές κούτες του να την τιουνάρει, διαδικασία ήτις θα ήτο δυνάμει λίαν σύντομος, καθώς αυτός θα του πετούσε την ψωροκούτα του στο δρόμο φωνάζοντάς του οργισμένα "σταμάτα τις μ@λ@κίες μ@λ@κα και πάρε ένα 802Ν να μάθεις πώς να φτιάχνεις ηχεία, σκούφε, ε σκούφε"!

Δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι...

Reaction score
2.179
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

δηλαδή; αυτή η μέτρηση τα καλύπτει όλα; υπάρχουν και άλλες; έχεις κάποιο link να δούμε και μεις οι άσχετοι;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476

Θύμησέ μου, πού την είχαμε συζητήσει αυτήν την αθλιότητα, και τί είχα πει τότε;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Με βάση τα παραπάνω, μη γελιέσαι - ακόμα κι αν είσαι ένας κατάπτυστος αγγλο-λιγούρης, ο Shaw, ούτε Φυσική ξέρει, ούτε στοιχειώδη λογική έχει. Από αυτά τα δύο, θα του αρκούσε το 2ο, ώστε να επιλέξει κάποιον γνώστη για να του πάει μια από αυτές τις θλιβερές κούτες του να την τιουνάρει, διαδικασία ήτις θα ήτο δυνάμει λίαν σύντομος, καθώς αυτός θα του πετούσε την ψωροκούτα του στο δρόμο φωνάζοντάς του οργισμένα "σταμάτα τις μ@λ@κίες μ@λ@κα και πάρε ένα 802Ν να μάθεις πώς να φτιάχνεις ηχεία, σκούφε, ε σκούφε"!

Δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι...
Σκέψου να μην ήσουν ήπιος:405:

Reaction score
3.917

+1000000000000000000!!!!!

Αυτό ισχύει και για τις μουσικές που δεν έχουμε ακούσει ακόμα, τα βουνά που δεν διασχίσαμε, τα βιβλία που δεν διαβάσαμε, τις γυναίκες που δεν γνωρίσαμε...:116: Βάλτε ότι άλλο σας κάνει κέφι...
Ναι, ναι, το γνωστό ταξίδι...αλλά ποιό πολύ απόλα, ο νούς...αυτός είναι ο αρχηγός της εκδρομής...γιατί αν έχεις γερά πόδια μπορεί τα ταξίδια νάναι άδειες φόρμες, μπατ ο γερός νούς σε πάει παντού ακόμη κ αν δεν έχεις πόδια φίλε Γιάννη.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Ωραία ζωγραφιά, στον οριζόντιο άξονα γιατί δε γλέπω τιμές?
Δηλ. "από 'δω ως εκεί" είναι π.χ. 2μs και το επόμενο ίδιο "από 'δω ως εκεί" μπορεί να είναι π.χ. 40μs?
Λέμε (και καλά) σοβαρά τώρα...

Y

Yiannis_B

Guest

Ναι, ναι, το γνωστό ταξίδι...αλλά ποιό πολύ απόλα, ο νούς...αυτός είναι ο αρχηγός της εκδρομής...γιατί αν έχεις γερά πόδια μπορεί τα ταξίδια νάναι άδειες φόρμες, μπατ ο γερός νούς σε πάει παντού ακόμη κ αν δεν έχεις πόδια φίλε Γιάννη.
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα...

Καλά εγώ αναρρώνω από ρήξη χιαστού, εσείς βρε ρεμάλια που βρίσκεται τόσο χρόνο .....

vet, σε έχω παρακολουθήσει σε αρκετά νήματα, ....το πληκτρολόγιο φταίει... (και 'συ λίγο αλλά το περνάω λίγο pass through...)

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

δεν εχει σημασια αν μας αρεσει η οχι, σημασια εχει αν η ρυθμιση με βαση το αυτι κατα τον σχεδιασμο ενος μηχανηματος ηχου ειναι αποδεκτη ή οχι.
Μια ειναι η απαντηση.
Ποια?
Οι σπουδαίοι σχεδιαστές πιστεύω δεν ακούνε τα μηχανήματα τους. Τα ακούνε άλλοι για αυτούς συνήθως αφού είναι έτοιμα και ΙΣΩΣ να λάβουν υπόψη τους κάποια σχόλια.

Στην εξέλιξη της Metric κάτι τέτοιο έγινε. Στην πραγματικότητα ο BJ την ετοίμασε και την παρουσίασε.Πιστέυω πως υπάρχει ένας πολύ στενός κύκλος γύρω απο την εταιρεία 4-5 άτομα , τεχνικοί , mastering engineer και ... φίλοι που έχουν την πρώτη εμπειρία ακρόασης. Όταν παρουσιάζεται στο beta forum είναι στο 95 %

Μη ξεχνάς πως υπάρχει κεκτημένη εμπειρία, όπως και σε άλλα θέματα όταν εντρυφείς σε κάτι βαθειά, ΞΕΡΕΙΣ πως θα είναι.

Εντάξει, το ακούς καμμιά φορά το αποτέλεσμα, δεν είναι θέμα αν πρέπει η όχι.

Όταν θα αλλάξεις ένα τελευταίο πυκνωτή, τότε μάλλον είναι η στιγμή που ακούς.

Reaction score
2.179

Ζητώ συγνώμη για ένα τελευταίο οφφ τόπικ από μένα, αν θέλουν οι διαχειριστές ας το διαγράψουν

Αυτό το τόπικ στάθηκε αφορμή να συνηδειτοποιήσω μερικά πράγματα.
Γνωρίζω ότι είμαι άσχετος από τα θέματα του ήχου. Οι ερωτήσεις που έκανα παραπάνω ήταν απλώς για να κατανοήσω μερικά πράγματα, για τα οποία μπορεί να έχω μία ιδέα αλλά σίγουρα δεν τα γνωρίζω ούτε καν επιδερμικά.
Με ψιλοενόχλησε που κάποιοι τις εξέλαβαν ως προσπάθεια αμβισβήτησής τους ή ως προσπάθεια υποστήριξης κάποιας άλλης άποψης. Δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο και επανέλαβα πολλές φορές ότι είμαι άσχετος.
Άλλωστε δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε καν φατσικά κανέναν εδώ μέσα.

Θα μου πείτε και τι έγινε είναι λόγος αυτός να πειραχτείς; όχι βέβαια.

Απλώς κουράστηκα ακούω ανθρώπους που έχουν το "αλάθητο", σε οποιοδήποτε θέμα. Που δεν αφήνουν ούτε ένα περιθώριο 1 τοις χιλίοις να κάνουν λάθος. Πιο εύκολο να ρωτήσεις τον Πάπα μήπως δεν υπάρχει Θεός, θα είναι πιο διαλακτικός.
Μπορεί στα θέματα που υποστηρίζουν να έχουν δίκιο. Με τον τρόπο τους όμως δε με πείθουν.

Έχασα τους τελευταίους μήνες πολύ πολύτιμο χρόνο εδώ μέσα, αλλά το διασκέδασα πολύ και έμαθα και πολλά πράγματα (και με βοηθήσατε και στην -πετυχημένη- θέλω να πιστεύω αναβάθμιση του ενισχυτή και των ηχείων μου).

Σας ευχαριστώ όλους,
αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ (αν υπάρξει ερώτηση επί προσωπικού θέματος, και για αποφυγή παρεξηγήσεων, μπορώ να απαντήσω αύριο το βράδυ με ένα ακόμη , μετά από αυτό μπορούν οι διαχειριστές να απενεργοποιήσουν το λογαριασμό μου).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.029
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

γιατι αφου ειναι μαγκας ο μπαρμπα βαισ δεν τοκανε ολο ψηφιακο?
κατι ξερουνε οι μετρικ ε?

Θεωρητικά, σχεδόν έχουν δίκιο. Αλλά αυτή η μανία με τις "μετρήσεις" καταντάει κουραστική, ε; :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.029
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews...

και αν βγει ο κωσταςεαρ να πει καμια π@π@ρι@ οτι τα βολιουμ ειναι ψιλα γραμματα οταν ειναι σωστα υλοποιημενα ειναι γιατι τα ηχεια του δεν θελουν attenuation τοσο αναισθητα που ειναι... τα παιζει straight wire απο την πηγη στον τελικο.
ρε χαμένε, έχεις βάλει καμια κάμερα στο σπίτι μου; κανα κοριό? σα πολλά να ξέρεις εσύ...:116::114:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.146
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda