Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.643
Συμφωνώ.50/50. 8/10
Μπορεί και να προσπαθήσω γιατί μου αρέσει ο Seth Rogen. Βέβαια το λέω εδώ και δύο μήνες... :114:Συμφωνώ.
Πιστεύω ότι θα την έβλεπε όλη ο εξφέιντερ! :107:
Μια απ?τα ίδια. Λέω να το δω σήμερα αυριο.Το είχα στο ράφι δέκα μέρες, και δεν έπαιρνα την απόφαση. Κάκιστα!
Μπροστά σε αυτά που βλέπει ο Μπαρούτας μου φαντάζει αριστούργημα.πλάκα κάνω....
συμφωνω κι εγω τίποτα το ιδιαίτεροΟ coriolanus πάντως δεν είχε να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα απο τις πολύ ωραίες ερμηνείες των Ralph Fiennes και Vanessa Redgrave.
Δεν του επιτρέπει η Χ.Α. να βλέπει τέτοια πια... :114:Τώρα που είπες για Μπαρούτα, τι έγινε αυτός? Δεν βρήκε καμμιά ιρανική ακόμα?
Και τι έργα του επιτρέπει να βλέπει,αν επιτρέπεται?:116:Δεν του επιτρέπει η Χ.Α. να βλέπει τέτοια πια... :114:
Αυτά που επιτρέπεται να δει δεν του αρέσουν. Οπότε ...ακούει μουσική. :105:Και τι έργα του επιτρέπει να βλέπει,αν επιτρέπεται?:116:
Death metal,το συγκρότημα του Καιάδα?Αυτά που επιτρέπεται να δει δεν του αρέσουν. Οπότε ...ακούει μουσική. :105:
Στη μιση ωρα το σταματησα - βαρεθηκα την ποιητικη πολυλογια!Ο coriolanus πάντως δεν είχε να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα απο τις πολύ ωραίες ερμηνείες των Ralph Fiennes και Vanessa Redgrave.
Και έπρεπε να χαραμίσεις μισή ώρα;Στη μιση ωρα το σταματησα - βαρεθηκα την ποιητικη πολυλογια!