Ζητούνται ηχεία ως 1000 ευρώ.

Reaction score
677
Ζητάω ηχεία δαπέδου ως 1000 ευρώ.Ο χώρος είναι μεγαλούτσικος και θα ήθελα κάτι με μεγάλη ευαισθησία αν είναι δυνατόν.3δρομα και μαύρα θα προτιμηθούν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
218
Απάντηση: Ζητούνται ηχεία ως 1000 ευρώ.

Μια αναλογη προταση εχω να κανω , Klipsch rf3 -ii version.... σε απιστευτα καλη κατασταση , καθονται τυλιγμενα στο σαλονι των γονιων μου εδω και 2 χρονια μιας και πηρα τα RF7 , επαιζαν ΠΑΝΤΑ με μεγαλο τελικο (rotel rb993 - 3x210wrms) κατι που σημαινει οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ζοριστηκαν ή ποτε δεν εφτασε ο ενισχυτης στα ορια του για να τους στειλει παραμορφωση.....

150 wrms - 98 db ευαισθησια....εχουν 2 8" woofer και μια κορνα το καθενα. Φοβερα δυναμικα.
θα παιξουν δυνατοτερα απο οτιδηποτε αλλο στην αγορα , και σε αυτες τις εντασεις εντυπωσιακα καθαρα
http://www.klipsch.com/rf-3-ii-floorstanding-speaker

Λευτερης 6984 627 359
Περιοχη Ηλιουπολη
Ευχαριστω

Reaction score
677

Ευχαριστώ για τις προτάσεις,θα τις κοιτάξω.
Και προτιμώ κάθε πρόταση να γίνει εδώ αν είναι δυνατόν,ώστε να μπορεί και να συζητηθεί κι από άτομα που γνωρίζουν καλύτερα απο εμένα τον ημι-άσχετο.

Reaction score
3.093

Δεν μας λες και λιγο τα συνοδα σου να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη;

Reaction score
677

Densen beat 100 προ και 2χ densen beat 300 τελικούς.

Reaction score
322

Καλημέρα,
έχω να σου προτείνω τα TDL Monitor.Είναι transmission line και έχουν απόκριση συχνότητας 18Hz-35000Hz.Είναι 4 δρόμων και έχουν το χρώμα του ξύλου.Σε πολύ καλή κατάσταση

Reaction score
677

""Καλημέρα,
έχω να σου προτείνω τα TDL Monitor.Είναι transmission line και έχουν απόκριση συχνότητας 18Hz-35000Hz.Είναι 4 δρόμων και έχουν το χρώμα του ξύλου.Σε πολύ καλή κατάσταση ""

Φαίνονται σωστά αλλά αν τα πάω σπίτι θα πρέπει να φύγω εγώ,χε χε...
Και κάτι ακόμα για όλους.Την στιγμή που τα καταστήματα κάνουν προσφορές με έκπτωση 30% είναι λίγο κάπως να μου προτείνουν κάποιοι 100-200 ευρώ κάτω σε ηχεία μεταχειρισμένα.
Άσχετοι μπορεί να είμαστε,αλλά όχι και χαζοί..

Reaction score
3.093

Θα σε συμβουλευα να πας σε Αγγλια μερια για ηχεια,που σε γενικες γραμμες εχουν μαλακο ηχο και θα ταιριαξει με τα ενισχυτικα σου

Reaction score
677

Οι περισσότεροι αυτό με συμβουλεύουν.Αυτό ή κάτι σαν τα Dali Ikon MKII που συμφωνώ κι ο ίδιος.

Reaction score
3.093

Θα ειναι πολυ λαμπρο το αποτελεσμα άλλα αν σ'αρεσει αυτος ο ηχος η γνωμη μας περισσευει
Αυτο που πρεπει να λαβεις σοβαρα στα υποψην να μην ενθουσιαζεσαι απο το στιγμιαιο αποτελεσμα που ειναι εντυπωσιακο στα πρωτα λεπτα αλλα μετα απο ωρα ακροαση σιγουρα γινεται ενοχλητικο

Reaction score
677

Η γνώμη σας δεν περισσεύει καθόλου.Ίσα-ίσα.
Γι΄αυτό και επιμένω να εμφανίζονται εδώ οι προσφορές και οι γνώμες.
Καλοδεχούμενοι λοιπόν.

Reaction score
3.093

Σε γενικες γραμμες η Σκανδιναβικη σχολη ειναι σκληρη,λιγο <<γρετζα>> θα ελεγα γι'αυτο και επιμενω προς Αγγλια μερια και αυτο με το σκεπτικο ο,τι οταν τα αυτια σου θα γινουν με το χρονο πιο απαιτητικα πιο ραφινατα τουλαχιστον να μην αλλαζεις ηχεια!!!!!:123::121:

Reaction score
677

Λοιπόν για να καταλαβαινόμαστε..Ακούω και παίζω μουσική απ΄τα 8 μου.(35 χρόνια).
Το πρόβλημά μου,είναι πως έχω μείνει καιρό χωρίς να παρακολουθώ τις εξελίξεις οπότε και επανήλθα.
Κι ενώ είμαι για τα σίδερα με την μουσική,δεν τρέφω καμιά εκτίμηση για τα μηχανάκια που την παράγουν.(Θα σηκωθεί η τρίχα σας με αυτό που λέω,το ξέρω.)
Γι΄αυτό και έχω φτάσει μακριά για πολλά live.
Έχω λοιπόν πάρει απόφαση πια,κι αφού έχω ακούσει αρκετά μηχανήματα πολλών χιλιάδων πως την αίσθηση του live δεν θα την έχω ποτέ σπίτι μου,ή καλύτερα στο χώρο που προορίζω για ακροάσεις,θεάσεις,κλπ..
Όπως καταλαβαίνετε δεν ψάχνω κάτι εξαιρετικό.Απλώς κάτι τίμιο.Κάτι που να γεμίσει με κάποια ποιότητα αυτά τα 65 τ.μ. που με την ήλ. κιθάρα μου έχω καταταλαιπωρήσει.
Ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
3.093

Η live μουσικη χωριζεται σε αυτη που λαμβανουν μερος τραγουδοποιοι και οργανα και live που τραγουδοποιοι και οργανα αναπαραγονται με τη μεσολαβηση μηχανηματων,οποτε μοιραια εισερχεται καποιος χρωματισμος.Τωρα το οτι παιζεις κιθαρα ενας λογος παραπανω να στραφεις σε Αγγλικη σχολη
Υ.Γ:Προθεση μου δεν ειναι ουτε να μειωσω ουτε να αμφισβητησω,απλα εχω εμπειρια δεκατιων με τα μαραφετια και τα εχω δει και ακουσει ολα!!!!

Reaction score
677

Η live μουσικη χωριζεται σε αυτη που λαμβανουν μερος τραγουδοποιοι και οργανα και live που τραγουδοποιοι και οργανα αναπαραγονται με τη μεσολαβηση μηχανηματων,οποτε μοιραια εισερχεται καποιος χρωματισμος.Τωρα το οτι παιζεις κιθαρα ενας λογος παραπανω να στραφεις σε Αγγλικη σχολη
Υ.Γ:Προθεση μου δεν ειναι ουτε να μειωσω ουτε να αμφισβητησω,απλα εχω εμπειρια δεκατιων με τα μαραφετια και τα εχω δει και ακουσει ολα!!!!
Δεν αμφιβάλω καθόλου και πιθανότατα έχεις δίκιο.Εγώ είμαι με τους δεύτερους.(rock βλέπεις,άντε και λίγο έντεχνο στο τσακίρ κέφι κι όταν με ταλαιπωρεί το έτερον ήμισυ..)
Αλλά για να καταλάβεις,ακόμα και αυτά:
http://www.tangent-audio.com/en/model/82_Clarity-8-floor-speaker.html
που έχω τώρα,μια χαρά μου ακούγονται.Αν είχαν λίγο γκάζι ακόμα ή λίγη ψυχή δεν θα τα έβαζα στην άκρη.
Εύκολος άνθρωπος,χε χε...

Reaction score
539

Εγώ θα ήθελα μόνο να σου υπενθυμίσω 2 πράγματα από αυτά που γράφεις, τα οποία πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του ηχείου σου.
-Rock
-65τμ χώρος

Ασχέτως σχολής ήχου, θα χρειαστείς μεγάλο και ευαίσθητο ηχείο για να ευχαριστηθείς τη μουσική σου σε αυτό το χώρο.

Reaction score
677

Εγώ θα ήθελα μόνο να σου υπενθυμίσω 2 πράγματα από αυτά που γράφεις, τα οποία πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του ηχείου σου.
-Rock
-65τμ χώρος

Ασχέτως σχολής ήχου, θα χρειαστείς μεγάλο και ευαίσθητο ηχείο για να ευχαριστηθείς τη μουσική σου.
Αυτό ακριβώς...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas