- Reaction score
- 77.255
Γιατί γράφεις και τον ήχο στις ταινίες που θα δεις? :203:
Αναρωτήθηκα, επιτρέπεται??? :136::136::136:και γιατι να μην το γραφει? κακο ειναι? ισα ισα
OK.αλλο ειναι να δεις ταινια με aa 2.0 η ac3 5.1 και αλλο full,και ενημερωση οτι <<κυκλοφορουν>>,οπως απανταω στα μηνυματα που δεχομαι.
αν δεν επιτρέπεται δεν ξαναβαζω φυσικα
:410:
Θα δεις ταινία? :111:
Πες του ότι έχει φοβερό ήχο και εικόνα.....να πάει να την δει αλλού:105:Θα δεις ταινία? :111:
:136::135:
Θα δεις ταινία? :111:
απο εσενα...... βλεπω και ακουω καλυτερα.....:142:Πες του ότι έχει φοβερό ήχο και εικόνα.....να πάει να την δει αλλού:105:
απο εσενα...... βλεπω και ακουω καλυτερα.....:142:
Μάλλον για μηχανήματα εννοεί. Κατά τα άλλα είναι αναίσθητος. :414:Εννοείς τις αισθήσεις σου ή έχεις καλύτερα μηχανήματα; :612:
Όλα τα blu ray έχουν true hd ήχο.:126:αλλο ειναι να δεις ταινια με aa 2.0 η ac3 5.1 και αλλο full,και ενημερωση οτι <<κυκλοφορουν>>,οπως απανταω στα μηνυματα που δεχομαι.
αν δεν επιτρέπεται δεν ξαναβαζω φυσικα
:410:
'Αλλαξες προβολέα,ηχεία,sub;γιατί δεν μας ενημέρωσες:103:απο εσενα...... βλεπω και ακουω καλυτερα.....:142:
εγω παντος δεν εθεσα θεμα οτι εχω καλυτερο συστημα απο κανενα,το τι θα δουμε σημερα δεν εξυπακουει οτι ολοι θα δουν blu-ray,και φιλτατε loggeo νομιζω κανεις λαθος οτι ολα τα blu-ray εχουν true hd ήχο,υπαρχουν πολλες με ac3 5.1 και lpcm 5.1,Όλα τα blu ray έχουν true hd ήχο.:126:
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε συνέχεια νιάου νιάου στα κεραμίδια...
:618:Εννοείς τις αισθήσεις σου ή έχεις καλύτερα μηχανήματα; :612:
'Αλλαξες προβολέα,ηχεία,sub;γιατί δεν μας ενημέρωσες:103:
Προφανώς δε με κατάλαβες. Δε μίλησα για σύστημα, ούτε ισχυρίστηκα ότι το παίζεις κάποιος, ούτε φυσικά ήθελα να σε προσβάλω.εγω παντος δεν εθεσα θεμα οτι εχω καλυτερο συστημα απο κανενα,το τι θα δουμε σημερα δεν εξυπακουει οτι ολοι θα δουν blu-ray,και φιλτατε loggeo νομιζω κανεις λαθος οτι ολα τα blu-ray εχουν true hd ήχο,υπαρχουν πολλες με ac3 5.1 και lpcm 5.1,
καλη συνεχεια με τα αστεια