Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Άλλη μια γιαπωνέζικη εταιρία κολοσσός, αποδεικνύει με την παροιμιώδη αξιοπιστία της, ότι τελικά τίποτε δεν ήταν τυχαίο! Οι βασιλειάδες ζουν ακόμη και σήμερα λόγω γερής …κράσης!!

Ένυ ομπτζέξιον??
Συνεχίζεται... :119:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Φτού σου , αντράκι μου !
Ελπίζω να μη στο ''έφαγε'' ο Χρήστος ο παλιοΘηβαίος!:107:

Y

Yiannis_B

Guest

...είσαι ο παραμυθάς ....και εμείς 5 χρονών ....θέλω την δασκάλα που ερωτεύτηκα στο νηπιαγωγείο....:609:

Reaction score
1.815

...είσαι ο παραμυθάς ....και εμείς 5 χρονών ....θέλω την δασκάλα που ερωτεύτηκα στο νηπιαγωγείο....:609:
:143::143::138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Πως λεμε ...αφηγηση Κωσταλας.......ε καμια σχεση !!!!!:135:
Σσσσσσσσωραιος λεμεεεεε........fairytale man!!!!!!!!!!!!

:602::607:

και που να φτασεις σε vintage ενισχυτη.....

Reaction score
8.905

Όπως πάντα ο Ρομαντικός / Ερωτύλος Σταμάτης.... μπράβο σου.

Σε πόσα επεισόδια θα ολοκληρωθεί ο κύκλος? Θα είναι σε 1 σεζόν η θα τραβήξει παραπάνω....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.325

Θα βγεί σε ταινία στα σινεμάδια η τηλεταινία στην tv? θα εχει ήχο dts hd ma , η dolby true hd?
Θα είναι 4κ η απλο 1080?
Θα είναι ετσι η γιουβέτσι κοκορέτσι?
Ποιοί θα πρωταγωνιστούν/? ο αγγέλου και η παρέα του? η θα πάρετε έτοιμους απο το holywood?
Ποιός θα σκηνοθετήσει? ο αγγέλου , η κανάς cameron?

Ποιός?

τι?

ΠΟΥ?

Πόσο ?

ΠΟιό?

Λέγε ρε μας έσκασες!:114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παλκαρ καλα πας , αμα ερθεις και απο το σπιτ, θα σε χαρισω ενα βιβταζ 40ετιας αγερα.....κιπ γουοκιν

Reaction score
371

Μπράβο!!
Μπορεί να μην είμαι τόσο fan των vintage μηχανημάτων αλλά ο τρόπος της παρουσίασης σου είναι εκπληκτικός!!

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

προβλέπω να γίνεται best seller, κάτι σαν τον Harry Potter. Πόσα θες να αγοράσω τα δικαιώματα για το εξωτερικό?

Είναι στιγμές που δακρύζω!!! πνιγμένος από ανάλογες αναμνήσεις.

Reaction score
1.815

Σας ευχαριστώ όλους παίδες! Αποτυπώνω απλά τις πραγματικές στιγμές, που όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ έζησα και στιγμάτισαν το όμορφο χόμπυ μου. Χαίρομαι που σας μεταφέρω έστω και νοερά στις αναμνήσεις σας και στις παραστάσεις που είχατε. :126:

Λοιπόν!!!

Στα 14 χρόνια μου το έπαιζα καλά… πολύ καλά!
Εεεε μη φανταστείτε ότι ήμουν και επαγγελματίας! Κάθε άλλο! Ξέρετε τώρα! Το χόμπυ μου έκανα!

Πάνω κάτω, πάνω κάτω, ίδρωνα ο έρμος αλλά επέμενα!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Το μπουζούκι ήταν το αγαπημένο μου βασικό όργανο! Ως πρόχειρη λύση είχα το …άλλο, την κιθάρα!

Πάνω κάτω στην ταστιέρα οι «δρόμοι» έδιναν κι έπαιρναν.
Χιτζάζ, χιτζασκιάρ, ουσάκ και τα συναφή, με κράταγαν στα δρώμενα της ζωντανής μουσικής ανάτασης.

Το χάι εντ στα χέρια μου... :621:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

«Βρε μάνα, αυτό το SONY είναι στο σαλόνι, μπορούμε να το φέρουμε στο δωμάτιό μου?»:612:

«Μα είναι δυνατόν?? Άμα το βάλεις αυτό το μπαούλο στο δωμάτιο, πως θα ξεσκονίζω μου λες??
Χάλια θα γίνει, άσε που δε θα μπορώ να βάζω τα σεμεδάκια μου στα ηχεία, γιατί θα τσαντίζεσαι! Απαπαπα όχι με τίποτα!!»:433:

Ξέρετε… η τέχνη του «σεμεδίζειν», από αρχαιοτάτων χρόνων δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους …χαϊφιντελίζειν παίχτες!

Εγώ ο φουκαράς το ήθελα το «εργαλείο» (ο Θεός να το κάνει, αλλά λέμε τώρα..), για να ηχογραφώ τις πενιές μου και να τις ξανακούω, για να μπορώ να διορθώνω τα λάθη μου αλλά κυρίως το ρυθμό μου...

Reaction score
1.815

Έτσι λοιπόν καθάρισε ο πατέρας πάλι στο επόμενο μπάρκο! Ξέρετε …αυτοκινητάκια τέλος!

Κι εκεί που περίμενα να φέρει κανένα πύργο με βαρβάτα PIONEER (ήταν αδυναμία και είχε φάει πολύ ψηστήρι...) σκάει η βόμβα!! Σκέτο σοκ!!!

«Αγορίνα μου σου έφερα από τη Σιγκαπούρη, ένα φορητό SANYO με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ράδιο να καλύπτεις τις εγγραφές σου αλλά και τη μουσικούλα σου!!!»

Ιδού λοιπόν! SANYO M-9930

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Λύσσαξα απ’ το κακό μου!!
Μα η Σιγκαπούρη ήταν η Μέκκα των στερεοφωνικών κι έφερε αυτό το …παλτό???

Ρε delamostre (λέω μέσα μου), γιατί είσαι αχάριστος?? Δε φτάνει που το κουβάλαγε ο άνθρωπος στα αεροδρόμια, δε φτάνει που σε σκέφτηκε για να κάνεις τις αναλογικούρες σου με τα …όργανά σου, πας να βγείς και στην …αναφορά??

Ρε μπας και???
Με αυτό το μικρόφωνο??

Όκέυ δίκιο έχεις μάστορα!
Έτσι λοιπόν έγινε η πρώτη εγγραφή live σε κασέτα!

Μάρκου κοίτα επιγραφή:
Στο μπουζούκι: delamostre!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR