Στην γωνια του antkots

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Φιλοξενια και εξαιρετικη διαθεση αριστη απο τον Αντωνακι που πηγαινοερχοταν με κρασια ανα χειρας για παρτη μας ,πηγαδακια με βελονολαγνους πικαπαδες(αι σιχτηρ με πρηξατε)...παρτε κανενα Dac ρεεεεεεε,ακου Boron βραχιονες και διαστημικα υλικα για να παιξει το κωλοπικαπι.......εισαστε αρρωστοι ρεεεεεεεεεεεε:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

καποια κουφαλογα --αλλου--εγραψαν οτι ξυνει--το συστημα και δεν επαιζε φυσικα........χρειαζονται γιατρο επειγοντως και κανα δυο τονους βατονετες......

:623::623::623:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Φιλε Αντωνη χιλια ευχαριστω για την προσκληση στο σπιτικο σου,χιλια ευχαριστω για την μαγικη ηχητικη εμπειρια(ουτε βιδα μην πειραξεις),ευχαριστω και τα βλαμμενα που βρεθηκαμε εχθες το βραδυ και περασαμε ζορικα........να ειστε ολοι καλα και ευχομαι εναν καυτο......Hi Fi χειμωνα !!!!!!!!!!

Παντα τετοια και ραντεβου τον Σεπτεμβρη στον Βολο για τσιπουρα και παχυντικες ουσιες!!!!!!!

:143::143:

Reaction score
460

Καλημερα καμαρια μου,Μανο και Βλαση ελπιζω να ειχατε καλη επιστροφη.
Σας ευχαριστω πολυ που με τιμησατε με την παρουσια σας φιλοι μου καλοι,ελπιζω να περασατε καλα.
Επιτελους μπορεσαν και ηρθαν ο Μανος και ο Βλασης και μαζευτηκαμε ολοι μαζι στον χωρο μου για πρωτη φορα.
Κριμα που ο Σταματης και ο Γιαννης δεν μπορεσαν να παρευρεθουν.
Θα το ξανακανουμε παιδες.:444:

Reaction score
460

Φιλοξενια και εξαιρετικη διαθεση αριστη απο τον Αντωνακι που πηγαινοερχοταν με κρασια ανα χειρας για παρτη μας ,πηγαδακια με βελονολαγνους πικαπαδες(αι σιχτηρ με πρηξατε)...παρτε κανενα Dac ρεεεεεεε,ακου Boron βραχιονες και διαστημικα υλικα για να παιξει το κωλοπικαπι.......εισαστε αρρωστοι ρεεεεεεεεεεεε:143::143:
Δεν επαιξε ασχημα το SL ακι......

Reaction score
460

Βλαση,κριμα που δεν μπορεσες να αποθανατησεις το ξαπλωμα του Μανου στο πατωμα.....ηταν φοβερη στιγμη.....εσυ βεβαια προτιμησες να κανεις κατι αλλο ....πορν..γερε!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Βεβαια...μονο SLακι δεν ειναι με τις τροποποιησεις που εχουν γινει και φυσικα τις εξαιρετικες προσαρτησεις καποιων κορυφαιων εξαρτηματων!!!!!!!!!

Respect λοιπον .......:604::605::605:

Reaction score
2.248

Μια ακόμα όμορφη βραδιά με τα παιδιά!!!!
Ο οικοδεσπότης ΑΨΟΓΟΣ σε όλα !!!! Αντώνη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία. :102:

Τώρα για το σύστημα τι μπορείς να πεις για ένα σύστημα αναφοράς? Τίποτα.... απλά ακούς το πως πρέπει να ακούγεται ένα μεγάλο σύστημα......

Η παρέα τρελή, μοναδική. Εχουμε την ίδια εφηβική τρέλα (με τον Βασίλη στην προ-εφηβεία) :116:
Σταμάτη, John μας λείψατε βρε.

Καλό Χειμώνα να έχουμε παιδιά !!

Αντώνη να είσαι πάντα καλά κι να χαίρεσαι την οικογενειά σου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Να μην ξαναλέμε κοινότυπα .
Αρχοντική φιλοξενία,ανοικτή καρδιά,χαμόγελο από καρδιάς.
:624:
Στα του ήχου τώρα.....
Κάποια στιγμή νόμισα οτι είμασταν live στο Βερολίνο -The Wall ,PinkFloyd .
Δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλος οικιακός συνδυασμός που μπορεί να αναπαράξει μουσική έτσι.
Συγκλονιστικός ήχος .:Ασυμπίεστη αναπαραγωγή σε εντάσεις ασύλληπτες .
Ο μόνος περιορισμός ο οικιακός χώρος .Το φαντάζομαι σε "φροντισμένο " χώρο και μου'ρχεται να βάλω τα κλάμματα .Δεν ξέρω αν κάτι άλλο μπορεί να αποδώσει μιά φούγγα καλύτερα....αλλά δεν με χε....με τις φούγγες και τις μούγγες,τις Krall και τα λοιπά hiendακούσματα.
Άμα ακούς μουσική....Antkots music station.:608:

εκ της προεδρίας

:446:

Reaction score
1.815

Καλημερα καμαρια μου,Μανο και Βλαση ελπιζω να ειχατε καλη επιστροφη.
Σας ευχαριστω πολυ που με τιμησατε με την παρουσια σας φιλοι μου καλοι,ελπιζω να περασατε καλα.
Επιτελους μπορεσαν και ηρθαν ο Μανος και ο Βλασης και μαζευτηκαμε ολοι μαζι στον χωρο μου για πρωτη φορα.
Κριμα που ο Σταματης και ο Γιαννης δεν μπορεσαν να παρευρεθουν.
Θα το ξανακανουμε παιδες.:444:
Μπράβο σας ρε παίδες με τα ωραία σας!!
Από την περιγραφή του Βλάσση και του Γιώργου, δυο ανθρώπων που δεν είχαν ακούσει επισταμένα το κορυφαίο αυτό σύστημα, μπήκα στο χθεσυνό βράδυ, σα να ήμουν μαζί σας! Η δε κίνηση του Μάνου να ...ταβλιαστεί στο πάτωμα, καταλαβαίνω οτι ήταν όλα τα λεφτα!!!!:143:

Κρίμα που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ μαζί σας, αλλά βρέχω τις αλαβάστρινες κορμάρες της κόρης μου και των γιών μου με θαλασσινό νερό! Σας ευχαριστώ για την όμορφη περιγραφή που κάνατε και με φέρατε κοντά σας, έστω με τις παλιές μου εντυπώσεις.

Αντουάν πολύ γουστάρω που έχεις ένα τόσο κορυφαίο σύστημα που θαυμάζουμε όλοι μας!!

Απόδειξη ο Βασίλης.
Παρατηρήστε τι έχει πάθει!
Βρεεεε... σου έφυγαν τα τσίσα πάλι??:204:

Reaction score
460

Eυχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια,ο συνδυασμος πρωτα καλης παρεας και μετα καλου ηχου ειναι ολα τα λεφτα!!!!!

Reaction score
460

Να μην ξαναλέμε κοινότυπα .
:624:
Στα του ήχου τώρα.....
Δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλος οικιακός συνδυασμός που μπορεί να αναπαράξει μουσική έτσι.
Ο μόνος περιορισμός ο οικιακός χώρος .Το φαντάζομαι σε "φροντισμένο " χώρο και μου'ρχεται να βάλω τα κλάμματα .Δεν ξέρω αν κάτι άλλο μπορεί να αποδώσει μιά φούγγα καλύτερα....αλλά δεν με χε....με τις φούγγες και τις μούγγες,τις Krall και τα λοιπά hiendακούσματα.
Άμα ακούς μουσική....Antkots music station.:608:

εκ της προεδρίας

:615:

Reaction score
1.685

Χαρηκα που για ακομα μια φορα βρεθηκαμε ολοι οι καλοι φιλοι μαζεμενοι... Η απουσια του Γιαννη και του Σταματη ηταν αισθητη.

Ο Αντωνης ειναι (για μενα) μακραν ενας ανθρωπος με μεγαλο Α, η φιλοξενια του υποδειγματικη.

Για το συστημα, σε μενα ειναι ιδιαιτερα γνωριμο, εχω γραψει πολλες φορες για το πως παιζει και το τι μπορει να κανει.
Χαιρομαι καθε φορα που οταν ενας (νεος ακροατης) ακουει αυτο το συστημα "ταυτιζεται" με αυτα που εχω πει, τα οποια για πολλους ειναι ακομη και εκτος "κανονων"...

Ισχυς απιστευτη, αλλα κυριως ασυμπιεστη και πλουσια σε ευρος.
Ειδα, παιζοντας πικαπ, μετρηση στο μηχανακι του Βλαση και 16Hz και 16KHz με σωστο πλατος (στα 5.5 μετρα αποσταση) - ενω καποτε γραφτηκε (οχι εδω ευτυχως) οτι το ηχειο αυτο δεν μπορει να παιξει κατω απο τους 40 κυκλους και να αναπαραγει το σωστο χαμηλο.....χωρις σαμπ.....

Αντωνη, για μια ακομα φορα ευχαριστουμε για την μοναδικη εμπειρια που μας προσφερεις ακουγοντας το συστημα σου.

Reaction score
8.905

Επειδή για το σύστημα του Αντώνη τα έχω πει και ξαναπεί για τώρα απλά δανείζομαι και συμφωνώ με τα λεγόμενα:
του Βλασούκο ★
....ενα set up που δεν αστειευεται........
Τρελλες σταθμες με χαμηλο που σου διελυε το στομαχι (του εχω μια καψουρα),απιστευτη ταχυτητα με υποδειγματικη αποσβεση, τεραστια σκηνη και ενας μοναδικος τροπος να μπαινεις στην μουσικη.... ενα νεο ακουσμα που πραγματικα σε ταξιδευει... Ο ηχος ειναι τεραστιος,με την δυναμικη του ηχου τετοια που να μπορει να ξεπερναει τα οποια προβληματα εχει ο χωρος(σαλονι σπιτου βλεπεται),ενα μεγαλο stage και μεις απο κατω να ακουμε μουσικη ,ταχυτητα και μεταβατικα τετοια που μας εκανε καποιες φορες να χαμογελαμε σιγολεγοντας....ρε πο@στη μου τι κοπανηματα ειναι αυτα?
Του Πρόεδρου ★
Κλείνοντας του Αντιπροέδρου ★
Ο Αντωνης ειναι (για μενα) μακραν ενας ανθρωπος με μεγαλο Α, η φιλοξενια του υποδειγματικη.
Αντώνη να σαι πάντα καλά εσύ και η οικογένεια σου και να χαίρεσαι το σύστημα σου.

Reaction score
8.905

Απόδειξη ο Βασίλης.
Παρατηρήστε τι έχει πάθει!
Βρεεεε... σου έφυγαν τα τσίσα πάλι??:204:
Επειδή τα πράγματα είναι ποιο σοβαρά... Θα μπορούσες να πεις αλλιώς η κλανιά - η χέστηκα...

Reaction score
1.685

Εδώ τον έκανα και κοκκίνισε....
Οχι βρε, "την κρατουσε" για να μην ακουστει πιο "πισω" απο της τραγουδιστριας - γι αυτο ειναι κοκκινος. :116:

Reaction score
740

Αγαπητέ Μάνο βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου... :615: :615:

Άμα σκέφτομαι πως μπορεί να ακούγεται το Run like hell από αυτό το album, σε αυτό το σύστημα,
μία λέξη μου 'ρχεται... βαγγελίστρα μου !!!!

Πάντα τέτοια, να περνάει η παρέα καλά,
και φυσικά συγχαρητήρια για το σύστημα και τις μουσικές επιλογές.

Πάνος

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29