Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Πάντως υπάρχουν αρκετά θεματάκια ακόμη με το firmware.Σε μένα αλλά ακι σε πολλούς άλλους με το firmware 30/8/2012 δεν δουλεύουν οι ιντερνετικές υπηρεσίες όπως youtube,radio,browser κλπ
Επίσης και παρακαλώ τον Γιώργο αν έχει τη δυνατότητα να το δοκιμάσει κι ο ίδιος,σε αναπαραγωγή αρχείων μέσω δικτύου (smb) mkv με 720p ή 1080p και ήχο dts υπάρχουν συνεχώς στιγμιαία παγώματα στην εικόνα και τον ήχο.Τα ίδια αρχεία μεταφέροντας τα,στον εσωτερικό δίσκο του med1000x3d παίζουν κανονικά χωρίς προβλήματα.
Βασικά παίζω μέσω nfs, αλλά θα δοκιμάσω σε smb τα αρχεία που προτείνεις. Το youtube δεν είχε πρόβλημα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω απενεργοποιησει το dhcp.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
1.457
Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Με το wifi δουλεύει κανονικά το internet στο med.Το πρόβλημα υπάρχει αν συνδεθεί με καλώδιο στο router.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Τα ίδια αρχεία με smb από το Dune Duo παίζουν κανονικά.
Το med που έχω στα χέρια μου δεν υποστηρίζει wifi. Δε μου χρειάζεται. Μ? αυτό ως δεδομένο δοκίμασα πολλά αρχεία 1080p με dts ήχο μέσω smb. Έπαιξαν όλα τέλεια. Κανένα πρόβλημα και με Internet υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο δικτυακός δίσκος ανήκει στο qnap, το οποίο πετυχαίνει τεράστιες ταχύτητες.
Κάτι άλλο που πρόσεξα τώρα είναι ότι τα 3d iso σε smb δεν τα αναγνωρίζει! Αντίθετα σε nfs όλα πανε καλά.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
1.457

Δοκίμασα σε nfs και τα αρχεία παίζουν κανονικά χωρίς πρόβλημα!
Το κουφό τώρα:Γύρισα σε wifi τη σύνδεση με το router,δοκίμασα τα ίδια αρχεία σε smb και δεν υπάρχει κανένα θέμα!!!
Πήγα πίσω στο firmware 29/8 και τα internet apps δουλεύουν κανονικά.Ξαναπήγα πάλι στο τελευταίο firmware 30/8 και δεν δουλεύουν πάλι!
Εχουν παραδεχθεί στο forum τους,ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους dns,στο firmware 30/8 και γι αυτό πολλοί κάτοχοι έχουν πρόβλημα με το internet!

Reaction score
1.457

Βγήκε νέο beta firmware πριν λίγο!Το κατεβάζω τώρα να δω μήπως έφτιαξαν τίποτα.
Εδώ

Update GUI shows V1 - Please Ignore this as it is V1.0.3

b]Changelog[/b]

1) Removed NTFSFIX as introduced in V1.0.3-30Aug as it causes problems with 3TB drives
2) Fixed Internet connection on wire Network
2) Corrected the Audio Display when using 'Info' button during video play
3) Fixed HDD Spin Down time adjust
4) Added Auto fps for 50/60/59.940 fps
5) Corrected display in 3D to 23.976
6) Changed Default Audio setting after install to 'HDMI Auto'
7) New functionality - BD Audio will now play in preference of supported quality ie HD Audio --- Normal Core Dolby/DTS/ --- PCM
Fixed Croation Language GUI
9) Alpha Functionality - BD Playlist - Press Menu Button during BD Play and Select 'Playlist' - should be completed next week
Known Critical Bugs
26Aug - Copy from internal HDD to USB not always working - investigating this

Reaction score
1.457

Μια 1η γρήγορη ματιά:
Το internet έφτιαξε.Με smb streaming,ethernet και hd ματρόσκες με dts εκακολουθώ να έχω πρόβλημα,αν και εμφανίζεται σε μικρότερη συχνότητα απ'ότι με το προηγούμενο firmware.Με wifi όλα καλά!:203:

Reaction score
1.457

Ολα τα καλώδια που είχα σπίτι ήταν cat 5e.Σήμερα πήγα και πήρα ένα cat 6,το σύνδεσα στο med1000x3d και όλα τα προβλήματα λύθηκαν με το smb.Τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω!:203:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.310

Αυτό μας έλειπε ν αρχίζουμε να μπλέκουμε και με καβλώδια στα media player..

Reaction score
1.457

Και όμως συμβαίνει!Να σημειώσω ότι το cat 5e που είχα στο Mede8er και δημιουργούσε προβλήματα,στα υπόλοιπα media players του σπιτιού ακόμη και στο med400x2 δεν είχε κανένα θέμα!

Reaction score
50

Παιδιά, στο medforum αναφέρεται ότι μπορεί να γίνει έλεγχος και αναπαραγωγή μουσικής από τον εσωτερικό δίσκο με χρήση app χωρίς να ανοίξουμε TV *.
Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει με το iMediaShare Light app (ή άλλο) για android?
ευχαριστώ

*Functionality:
- can stream Audio/Video/Photo from an Upnp server or local iPAD or Mede8er attached local disk to 1000X3D DMR

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Παιδιά, στο medforum αναφέρεται ότι μπορεί να γίνει έλεγχος και αναπαραγωγή μουσικής από τον εσωτερικό δίσκο με χρήση app χωρίς να ανοίξουμε TV *.
Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει με το iMediaShare Light app (ή άλλο) για android?
ευχαριστώ

*Functionality:
- can stream Audio/Video/Photo from an Upnp server or local iPAD or Mede8er attached local disk to 1000X3D DMR
Αν του είχα βάλει εσωτερικό δίσκο θα το δοκίμαζα! Γιατί να μη γίνεται όμως;

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Αν του είχα βάλει εσωτερικό δίσκο θα το δοκίμαζα! Γιατί να μη γίνεται όμως;
γιατί στο Χ2 δεν γίνεται και για μένα θα ήταν σημαντικό για να κάνω την αλλαγή στο Χ3.
Αν δεν σου κάνει κόπο και έχεις android δοκίμασε αν μπορείς να πλοηγηθείς στα μενού (πολύ πιθανό να μπορείς να δεις και τον usb δίσκο που έχεις)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

γιατί στο Χ2 δεν γίνεται και για μένα θα ήταν σημαντικό για να κάνω την αλλαγή στο Χ3.
Αν δεν σου κάνει κόπο και έχεις android δοκίμασε αν μπορείς να πλοηγηθείς στα μενού (πολύ πιθανό να μπορείς να δεις και τον usb δίσκο που έχεις)
Δυστυχώς δεν έχω android. Θα δοκιμάσω με ipad και θα σου πω όμως.
Παρεμπιπτόντως ένα πολύ σημαντικό update κυκλοφόρησε στις 21/9 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Ένα-δύο πολύ δύσκολες ματρόσκες που μου έκαναν σπασίματα, πλέον παίζουν αψεγάδιαστα απο nas.

Reaction score
1.457

Σχετικά με το νέο firmware υπάρχει κάτι που πρέπει να το γράψω,γιατί αξίζει τον κόπο!
Πέραν των όσων αναφέρει ο loggeo που είναι πολύ σωστά,το μηχανάκι σκανάρει αυτόματα πλέον τυχόν nfs servers που έχουμε στο οικιακό δίκτυο.Ετσι αν πάμε από το μενού του στο nfs θα δούμε αμέσως τους nfs servers που έχουμε στο δίκτυο.Εμένα μου βρήκε αυτόματα τόσο το nfs του MyBookWold II,όσο και του MacBook Pro!Δηλ. πλέον σε τυχόν αναβάθμιση ή αρχικό σετάρισμα ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δε χρειάζεται να γράφουμε από την αρχή ip,shared folder κλπ από τα nfs.Είναι το ίδιο πλέον όπως με το smb.:126:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Σχετικά με το νέο firmware υπάρχει κάτι που πρέπει να το γράψω,γιατί αξίζει τον κόπο!
Πέραν των όσων αναφέρει ο loggeo που είναι πολύ σωστά,το μηχανάκι σκανάρει αυτόματα πλέον τυχόν nfs servers που έχουμε στο οικιακό δίκτυο.Ετσι αν πάμε από το μενού του στο nfs θα δούμε αμέσως τους nfs servers που έχουμε στο δίκτυο.Εμένα μου βρήκε αυτόματα τόσο το nfs του MyBookWold II,όσο και του MacBook Pro!Δηλ. πλέον σε τυχόν αναβάθμιση ή αρχικό σετάρισμα ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,δε χρειάζεται να γράφουμε από την αρχή ip,shared folder κλπ από τα nfs.Είναι το ίδιο πλέον όπως με το smb.:126:
Καλώς τον Λεωνίδα!:444:

Reaction score
1.457
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Καλώς τον Λεωνίδα!:444:
Καλώς σε βρήκα!:116:
Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τ'αφήσω με τίποτα.
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές πάντως!:119:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.194
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Καλώς σε βρήκα!:116:
Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τ'αφήσω με τίποτα.
Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές πάντως!:119:
Έλα γιατί έχουμε βαρύ πρόγραμμα μπροστά μας! (iphone 5, pch a400, dune hd 3d κτλ):116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.368
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis