Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Reaction score
110
Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Την μετάφραση του plot την κάνεις μόνος ή την βρίσκεις στο διαδίκτυο.
Την προσαρμόζεις με το Edit Movie information, όπως δείχνω εδώ:

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Δυστυχώς δεν έχω android. Θα δοκιμάσω με ipad και θα σου πω όμως.
Μήπως είχαμε κανένα νέο για το παραπάνω?

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Sorry, θα το κάνω σήμερα! Ξεχάστηκα!
κανένα πρόβλημα,
το κάνει πάντως κατά το manual (δοκίμασε αν μπορείς το προτεινόμενο Bubbleupnp, νομίζω υπάρχει και για ipad/phone):

The X3 comes with a DLNA DMR function. That stands for Digital Living Network Alliance Digital Media
Renderer. That means another DLNA device can use the X3 to process media without you having to do
anything else with the X3 other than turning it on. Music can be played without having to turn on the TV, or
you can display photo's on your TV directly from your phone.
A Device which controls this process is called a DLNA DMC - Digital Media Controller. You can get DMC apps
for many devices - Android phones / tabs - Iphone / Ipad. Android Honeycomb dosn't come with a DMC
installed. Android Market has a lot of them, but not all are able to detect both the X3's DMR, and the X3's
Upnp server successfully. Bubbleupnp has been tested with X3 and we suggest that this is a good app to start
playing and testing DLNA DMR functionality. Remember to turn the DMR ‘on’ in the X3 Setup Menu.

Reaction score
1.458

Μόλις βγήκε νέα open beta:

Download - V1.03 - 29Sept 2012-BETA
http://www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED1000X3D/MED100X3D_V1.0.3_29September_BETA/install.img

MD5 - D735AC7F56A6FA970B070C2478D1D48F

V1.03 - 29Sept 2012-BETA
Changelog
1) New functionality - match embedded BD subtitle to OSD Language - Setup Option MISC page
2) Changed screensaver to default screensaver when in Video Pause and Music Jukebox
3) New Diagnostic functionality - Display NFS mount info - Mount a NFS share and press the 'F1' button and NFS connection details will be displayed ie vers=3,rsize=32768,wsize=32768,proto=udp,port=65535,timeo=7,retrans=3,addr=192.168.10.20
4) Improved BD Playlist functionality for 3DBDISO
5) Copy to USB Drive / Loosing Favourites Links/ Watched Indicator - Fixed - New Functionality - NTFS Check - Open Devices Page and press the 'F1' button then select a drive and X3 will perform a - NTFS check and reset the Dirty Bit flag and check the file system. Suggest to use this functionality if you experience any write to HDD / USB problems.
Known Issues- MVC - MTS files not working - will fix in next BETA

Reaction score
0

Μπορεί κάποιος κάτοχος του νέου MED1000X3D να αναφέρει διαφορές και κυρίως στην ποιότητα της εικόνας όταν απεικονίζεται σε τηλεόραση (έως 50") σε σχέση με τα παλαιά MED400X2 (MED500X2). Δηλ. υπάρχει λόγος αναβάθμισης συσκευής από την παλαιά στην καινούργια όταν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η θέαση σε 3D και βλέπουμε αυστηρά από δίκτυο "βαριά" μεγάλα Video;

Reaction score
56
Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά 3d media pleyer με αναπαραγωγή 3d υλικού απο δίκτυο (όλα τα format sbs , frame pack ) το χρησιμοποιεί κανείς με nas server? και με τι αποτέλεσμα; Γιατι το egreat r6 ενός φίλου που δοκίμασα είχε σοβαρά θέματα στην αναπαραγωγή 3d (ιδίως frame pack ) απο δίκτυο .
Ευχαριστώ!

Reaction score
1.458

Μπορεί κάποιος κάτοχος του νέου MED1000X3D να αναφέρει διαφορές και κυρίως στην ποιότητα της εικόνας όταν απεικονίζεται σε τηλεόραση (έως 50") σε σχέση με τα παλαιά MED400X2 (MED500X2). Δηλ. υπάρχει λόγος αναβάθμισης συσκευής από την παλαιά στην καινούργια όταν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η θέαση σε 3D και βλέπουμε αυστηρά από δίκτυο "βαριά" μεγάλα Video;
Υπάρχει καλύτερη κίνηση στο νέο μοντέλο,ενώ και η εικόνα του είναι καλύτερη.Ειδικά σε sd αρχεία είναι εμφανέστατη η διαφορά υπέρ του 1000x3d.Στο δίκτυο το ίδιο είναι και τα 2.

Reaction score
8

Mόλις το παρέλαβα το εργαλείο ,θα ξεκινήσω τις δοκιμες μου,πολύ εξυπηρετικός ο αποστολής πρόθυμος να βοηθήσει σε κάθε ερώτηση.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Re: Απάντηση: Re: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

κανένα πρόβλημα,
το κάνει πάντως κατά το manual (δοκίμασε αν μπορείς το προτεινόμενο Bubbleupnp, νομίζω υπάρχει και για ipad/phone):

The X3 comes with a DLNA DMR function. That stands for Digital Living Network Alliance Digital Media
Renderer. That means another DLNA device can use the X3 to process media without you having to do
anything else with the X3 other than turning it on. Music can be played without having to turn on the TV, or
you can display photo's on your TV directly from your phone.
A Device which controls this process is called a DLNA DMC - Digital Media Controller. You can get DMC apps
for many devices - Android phones / tabs - Iphone / Ipad. Android Honeycomb dosn't come with a DMC
installed. Android Market has a lot of them, but not all are able to detect both the X3's DMR, and the X3's
Upnp server successfully. Bubbleupnp has been tested with X3 and we suggest that this is a good app to start
playing and testing DLNA DMR functionality. Remember to turn the DMR ‘on’ in the X3 Setup Menu.
Για την ιστορία συνδέθηκα με το med μέσω smb απο το ipad μου χρησιμοποιώντας το buzz player. Είδε τον usb δίσκο που είχα κι έπαιξε τα πάντα.

Reaction score
1.458

Mόλις το παρέλαβα το εργαλείο ,θα ξεκινήσω τις δοκιμες μου,πολύ εξυπηρετικός ο αποστολής πρόθυμος να βοηθήσει σε κάθε ερώτηση.
Καλές θεάσεις.Αν δεν το έκανε ο Αποστόλης,πέρνα απαραίτητα το τελευταίο firmware που είναι αρκετά σταθερό πλέον.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Σήμερα είχα λίγο χρόνο και διάβασα το manual... οι τύποι φαίνεται να έχουν κάνει καλή δουλειά.. τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες των ταινιών τις βρίσκει μόνο του ή θέλει σύνδεση με τον υπολογιστή;

Reaction score
1.458

Οχι θέλει σύνδεση με διάφορα προγράμματα στον υπολογιστή Γιάννη.Εγώ γενικά το προτιμώ αυτό στα media players,βρίσκω δικά μου υψηλής ανάλυσης covers,τα φτιάχνω όπως θέλω αλλά θέλει υπομονή για μεγάλες λίστες ταινιών.
Είναι ωραίο μηχανάκι πάντως.
Το καλό με τα mede8er είναι ότι στο φόρουμ τους οι ίδιοι οι τεχνικοί τους,απαντάνε στους χρήστες καθημερινά,ακούνε τα προβλήματα και προσπαθούν με το sdk που έχουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό.Ακούνε τον κόσμο που αγοράζει τα προϊόντα τους και τι θέλει και είναι πολύ σημαντικό!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
η μόνη μου ένσταση είναι η κίνηση, τουλάχιστον σε άλλα 1186που δοκίμασα. Δεν ξερω εαν ηταν θέμα firmware ή απο το chipακι...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Σήμερα είχα λίγο χρόνο και διάβασα το manual... οι τύποι φαίνεται να έχουν κάνει καλή δουλειά.. τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες των ταινιών τις βρίσκει μόνο του ή θέλει σύνδεση με τον υπολογιστή;
Χωρίς πολύ κούραση η δουλειά γίνεται απ'το y2m.

Reaction score
1.458

η μόνη μου ένσταση είναι η κίνηση, τουλάχιστον σε άλλα 1186που δοκίμασα. Δεν ξερω εαν ηταν θέμα firmware ή απο το chipακι...
Πρέπει νάναι από το τσιπάκι,αυτό το πρόβλημα το είχε κυρίως στα 1ης γενιάς mede8er.Από την προηγούμενη σειρα x2 δεν έιναι ιδιαίτερο.Σε ότι αφορά το x3d νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα ή ίσως σε ελάχιστο βαθμό.Κάποια θεματάκια έχουν παρουσιαστεί σε αναπαραγωγή 3d iso με την κίνηση,αλλά εγώ δεν μπορώ να έχω κάποια γνώμη γι αυτό.Μήπως o loggeo μπορεί να μας πει περισσότερα?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Η κίνηση του δεν είναι βούτυρο, αν αυτό εννοείτε. Δεν έχω δει πως αποδίδουν οι υλοποιήσεις της sigma, αλλά σε σχέση με το oppo υπολείπεται. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά παίζει.

Reaction score
1.458

X3 Blue Moon by Mike42

NOTE: This Skinpack will only work on an X3 player, not on previous generation X or X2 players.
Also FIRST update your Mede8er to V1.0.3 or higher otherwise this Skinpack will not function properly.

How to change a skin:
To load a skin -- just download it and unzip /unrar it to a folder. In X3 navigate to this folder and press the ‘Menu’ button and select ‘Set to Skin Option’ The new Skin will be loaded into flash memory and used as the new default. You can revert back to the original default skin at any time by selecting the option ‘Restore Default Skin’

IMPORTANT - Setup ---> MISC ----> Home Page Text Set to 'Off'

Θα το κατεβάσετε από εδώ

Reaction score
1.458

Με το τελευταίο firmware 29/9/2012 τι γίνεται παιδιά?Πως το βλέπετε?
Σε ότι με αφορά,το μηχανάκι το χρησιμοποιώ κυρίως για ματρόσκες 720/1080p μέσω δικτύου,δεν έχω διαπιστώσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.3D tv/projector δεν έχω.
Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και έχω άμεση πρόσβαση με τους μηχανικούς των Mede8er,υπάρχει κάποιο bug που διαπιστώσατε με το τελευταίο firmware?Κάτι ίσως που με παλιότερο firmware ήταν ok και με το τελευταίο χάλασε?
Οσοι έχουν το 1000x3d ας γράψουν στο νήμα τα προβλήματα και ότι άλλο θέλουν,ώστε να τα προωθήσουμε κατευθείαν στο team των Med!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.710
Members
38.482
Νεότερο μέλος
marina zakalka