Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πολλά ως προς ποιο player; Το pch A-400 δεν το έχει δει κανείς ακόμα. Πιθανότατα θα έχει καλύτερη εικόνα και κίνηση, αλλά θα είναι αρκετά πιο ακριβό. Το med άντε να το βρεις στα 200€ στο εξωτερικό, αλλά μόνο τα ταχυδρομικά να λάβεις υπόψιν και την έλλειψη υποστήριξης αρκεί.220€ πολλα παιδια...
Απο αλλου υπαρχει να το βρουμε σε καλυτερη τιμη;
Και ποιο προτεινετε; Αυτο ή το popcorn A400;
Το madagascar 3 είναι. Θα το κοιτάξω το απόγευμα.Για πες μου τίτλο και release να το στείλω στο Med team να το δούνε.Για 3D bd iso στα settings του med συνιστούν BD Menu στο OFF.Για δες το Γιώργο μήπως παίξει.
Τελικά έπαιξε ή συνεχίζει να βγάζει το μήνυμα?Το madagascar 3 είναι. Θα το κοιτάξω το απόγευμα.
Μόλις απενεργοποίησα το bd menu δούλεψε κανονικά! Είχες δίκιο!Τελικά έπαιξε ή συνεχίζει να βγάζει το μήνυμα?
Δεν έχει καμία διαφορά! Στην ίδια λίστα μου τους βγάζει, χωρίς να μου δίνει δυνατότητα να αλλάξω θέση, fonts κλπ (Μιλάω πάντα για iso αρχεία).Εννοείς εσωτερικοί υπότιτλοι στο iso (pgs) ή εξωτερικοί srt?
Με κάποια καθυστέρηση, αφού το είδα τώρα...:609:Δεν έχει καμία διαφορά! Στην ίδια λίστα μου τους βγάζει, χωρίς να μου δίνει δυνατότητα να αλλάξω θέση, fonts κλπ (Μιλάω πάντα για iso αρχεία).
Στην περίπτωση μου ενδιαφέρομαι για εξωτερικούς srt.