- Reaction score
- 9.193
Μπορούσες να συνδέσεις τις συσκευές σου μέσω Nfs ή το έκανες μέσω smb; Ως γνωστόν η πρώτη επιλογή υπερτερεί της δεύτερης.loggeo σε ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σου. Τη δεύτερη ερώτηση την έκανα και στον Αποστόλη μήπως μάθει κάτι μέχρι αύριο που θα αγοράσω ένα από τα δύο MED. Σημειωτέον ότι το POPCORN C-200 που έχω μοιράζει από τον εσωτερικό σκληρό του αρχεία στο δίκτυο ενώ είναι σε θέση standby. Τώρα για την πρώτη ερώτηση την έθεσα γιατί όταν είχα συνδεδεμένο εξωτερικό σκληρό με σύνδεση usb στο MED400X2 , είχα κάποια προβληματάκια (στιγμές που κόβονταν ο ήχος) σε βαριά αρχεία BD iso που προσπαθούσα να τα δω μέσω δικτύου από άλλο MED και από το POPCORN. Γι αυτό και ρωτάω αν και ο εσωτερικός σκληρός στο MED1000X3 στην ουσία έχει τα ίδια προβλήματα με τον εξωτερικό σκληρό (σύνδεση usb). Άρα στην περίπτωσή μου που θέλω να βλέπω μεγάλα αρχεία bd iso μέσω δικτύου σε 3 πηγές (2 med και 1 popcorn C-200) και αφού δεν έχω γνήσιο NAS, να καταφύγω στην λύση εξωτερικού δικτυακού σκληρού (gigabit) και αγορά του μικρού MED600X3. Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι.
Sent from my iPad using Tapatalk HD