Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.699
Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Aδικείς τον προβολέα σου και το 3d με αυτές τις φωτογραφίες. :136:

Να περιμένουμε σύγκριση με το Oppo?

Reaction score
1.457

Οι φωτογραφίες του Γιώργου είναι άριστες,σε σχέση με τις δικές μου!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Aδικείς τον προβολέα σου και το 3d με αυτές τις φωτογραφίες. :136:

Να περιμένουμε σύγκριση με το Oppo?
Οι φωτογραφίες είναι απο την τηλεόραση μου μέρα μεσημέρι

Reaction score
7
Καλο αυτο με τους 3d subs στα mkv αν τους παιζει απευθειας. Πολυ σημαντικο. Δες σε παρακαλω και στα 3d iso αν παιζουν οι εξωτερικοι subs. Ευχαριστω και παλι...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Λογικά οι εξωτερικοί υπότιτλοι σε iso θα παίζουν, το κανουν και στα άλλα realtek players.
Απο τη στιγμή που έχει την δυνατότητα ο επεξεργαστής θα το κανει και αυτό είτε τώρα είτε αργότερα με καποια αναβάθμιση...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Λοιπόν. Το θέμα με τους υπότιτλους σε 3d iso λύθηκε. Το σύστημα δεν έχει επιλογή auto detect encoding, όπως τα προηγούμενα. Πίστευα ότι υπάρχει σαν επιλογή στο text encoding όπου εγώ έχω ήδη διαλέξει greek (οπότε και είναι απενεργοποιημένο). Αυτό ήταν και το πρόβλημα τελικά. Για 3d iso αρχεία θα πρέπει να επιλέξετε στο text encoding Unicode(UTF8) κι όχι greek.
Επίσης θα πρέπει τόσο ο φάκελος, όσο και τα περιεχόμενα του (3d iso ή 3d mkv, υπότιτλοι) να έχουν την ίδια ονομασία.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Re: Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Γιώργο δοκίμασε και το auto framerate που έχουν βάλει,να δεις αν δουλεύει σωστά.
Τελευταίο firmware MED1000X3D/MED100X3D_V1.0.3_30August
Έκανα το update. Το player κλειδώνει μια χαρά αυτόματα στα 24, 50 και 60 hz (δοκίμασα αντίστοιχο υλικό). Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να κάνω bdmv φάκελο να παίξει με εξωτερικούς υπότιτλους. Αλλά και γι' αυτό υπάρχει λύση και λέγετε imageburn. Για όσους δε γνωρίζουν είναι μια freeware εφαρμογή, που μεταξύ άλλων μετατρέπει τους bdmv φακέλους σε iso.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Κλείνοντας για απόψε να επισημάνω ότι όλα αυτά που δοκίμασα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο απέδωσαν εξίσου καλά και μέσω nfs.
Δε μένει πλέον τίποτα άλλο απ' το να πάρει ο rose την κάμερα, το dune και το pch του και να κατεβεί Ρόδο για ένα mega συγκριτικό με oppo και mede8er!:116:

Reaction score
1.457

Για bdmv αν κρίνω από τα προηγούμενα med,θέλει: φάκελλος whatever όπως My movie,μέσα άλλος φάκελος με τον τίτλο της ταινίας πχ Avatar (2010) μέσα σ'αυτόν τον φάκελλο το bdmv folder με όνομα ότι νάναι και το εξωτερικο srt με όνομα Avatar (2010).srt
Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει κάτι και δεν παίζει έτσι!

Reaction score
1.457

Φυσικά το auto framerate που όπως αναφέρει ο Γιώργος λειτουργεί σωστά,είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην καθημερινότητα ενός media player 2D ή 3D και υπάρχει για 1η φορά σε media player με realtek!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.699
Απάντηση: Re: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Κλείνοντας για απόψε να επισημάνω ότι όλα αυτά που δοκίμασα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο απέδωσαν εξίσου καλά και μέσω nfs.
Δε μένει πλέον τίποτα άλλο απ' το να πάρει ο rose την κάμερα, το dune και το pch του και να κατεβεί Ρόδο για ένα mega συγκριτικό με oppo και mede8er!:116:
Πάρε εσύ oppo και med, παίρνω κι εγώ κάμερα και dune, και πάμε Μπρατισλάβα που έχει καλύτερο "κόσμο".

Θα μοιράσουμε και την απόσταση. :135:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Re: Απάντηση: Re: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Πάρε εσύ oppo και med, παίρνω κι εγώ κάμερα και dune, και πάμε Μπρατισλάβα που έχει καλύτερο "κόσμο".

Θα μοιράσουμε και την απόσταση. :135:
You had me at hello....:135:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.350
Απο ποιοτητα εικονας πως παει?

Σε σχεση με το HiMEdia 900που εχω το οποιο ειναι εξαιρετικο?

Αν δεν παιζει μενου Blueray oμως...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Απο ποιοτητα εικονας πως παει?

Σε σχεση με το HiMEdia 900που εχω το οποιο ειναι εξαιρετικο?

Αν δεν παιζει μενου Blueray oμως...
Γιάννη σήμερα θα το τεστάρω απέναντι στο oppo. Την εικόνα του την βρήκα εξαιρετική.

Reaction score
1.457

Αυριο παραλαμβάνω κι εγώ το δικό μου,μιας και σήμερα δεν μπόρεσα να πάω στην twindigital.

Reaction score
1.457

Παρέλαβα και το δικό μου με ενσωματωμένο wifi.Πολύ στιβαρή και ποιοτική κατασκευή.Θα το δω όλη μέρα σήμερα και αύριο θα σας πω και τις δικές μου εντυπώσεις!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.187
Λεωνίδα δε φαίνεται τίποτα! Δοκίμασε σε παρακαλώ το bdmv folder με υπότιτλους, γιατί εγώ δεν τα κατάφερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.306
Members
38.297