Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Reaction score
777
Nα πάρετε Samsung που είναι ασφαλή! Και ανθεκτικά! :p
Νομίζω ουδείς κατανοεί το βασικό πρόβλημα του iphone. Το bug στο samsung xperia 45 δέν θα βγεί ποτέ στην επιφάνεια.Θα το βγάλουν 2-3 σάιτ, θα ενοχλήσει τον χρήστη που θα το φάει στη μάπα για όσο έχει το κινητό και μετά θα βγεί samsung 46 και τότε ΟΛΕΕΕΕΕ θα ασχολούμαστε με το επόμενο.
Αντιθέτως η όποια ατέλεια του iphone θα βγεί, θα ξεχειλωθεί απο τα μέσα δημοσιότητας, θα διορθωθεί και θα μας δώσει κανα δύο χρόνια καιρό να ασχολούνται μαζί του.

Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα αν τα προβλήματα του lumnia έχουν βγεί στη φόρα απο τους μάλλον λίγους χρήστες που ασχολήθηκαν και θα ασχοληθούν μαζί του...

Reaction score
2.002
Μόλις πέτυχα και άλλο bug sto IOS 6...
Στα notes, το ελληνικό τελικό ς βγαίνει ζ :p

Βλέπω το Steve να επιστρέφει για να κράξει το σύμπαν... :p
Εμένα πάλι μια χαρά είναι το ς!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.609
Νομίζω ουδείς κατανοεί το βασικό πρόβλημα του iphone. Το bug στο samsung xperia 45 δέν θα βγεί ποτέ στην επιφάνεια.Θα το βγάλουν 2-3 σάιτ, θα ενοχλήσει τον χρήστη που θα το φάει στη μάπα για όσο έχει το κινητό και μετά θα βγεί samsung 46 και τότε ΟΛΕΕΕΕΕ θα ασχολούμαστε με το επόμενο.
Αντιθέτως η όποια ατέλεια του iphone θα βγεί, θα ξεχειλωθεί απο τα μέσα δημοσιότητας, θα διορθωθεί και θα μας δώσει κανα δύο χρόνια καιρό να ασχολούνται μαζί του.

Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα αν τα προβλήματα του lumnia έχουν βγεί στη φόρα απο τους μάλλον λίγους χρήστες που ασχολήθηκαν και θα ασχοληθούν μαζί του...
Wishfull thinking...
Με την ταχύτητα της πληροφορίας τίποτε δεν μένει κρυφό. Μπορείς να βρεις τα πάντα για όλες τις συσκευές στο internet, αναλύσεις επί αναλύσεων σε εξειδικευμένα Ελληνικά ή ξένα sites και forums. Τέτοια σειρά, τόσο σοβαρών προβλημάτων και ατελειών δεν έχει παρουσιάσει καμία εταιρεία, ειδικά σε παρόμοιου κόστους τηλέφωνα. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.609
Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Δεν με νοιάζει αν μια γκόμενα κάνει καλό κρεβάτι. Θέλω να μου αρέσει κιόλας.
Κι εγώ τό ίδιο!
Καλά αυτό Άλεξ δεν το περίμενα ποτέ από εσένα. :204:
Προσέξτε μόνο στο τέλος μη μείνετε με την πιο άσχημη γκόμενα που δεν ξέρει κι από κρεβάτι, μόνο και μόνο επειδή σας έγινε συνήθεια το κακό sex. :126:

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.411
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Μόλις πέτυχα και άλλο bug sto IOS 6...
Στα notes, το ελληνικό τελικό ς βγαίνει ζ :p
Δεν ισχύει αυτό.

Καλά αυτό Άλεξ δεν το περίμενα ποτέ από εσένα. :204:
Προσέξτε μόνο στο τέλος μη μείνετε με την πιο άσχημη γκόμενα που δεν ξέρει κι από κρεβάτι, μόνο και μόνο επειδή σας έγινε συνήθεια το κακό sex. :126:

...
Το iPhone είναι με διαφορά το πιο όμορφο κινητό για μένα. Είναι το μόνο που σχεδιαστικά ξεφεύγει από μια ακόμη συσκευή τεχνολογίας που την έφτιαξαν για gadget-άκηδες. Τα νέα Nokia εμφανισιακά βελτιώθηκαν αισθητά αλλά και πάλι Nokia είναι. Εταιρεία για συνταξιούχους. :116:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Δοκίμασα στο δικό μου 3GS και γράφει κανονικά το ς στα notes.

Reaction score
1.621

Αυτό που λες μπορεί να ισχύει σε ότι αφορά το hardware. Σε ότι αφορά το λειτουργικό τα bug του Android ή των Windows θα βγουν με τη μια αφού θα αφορούν όλες τις συσκευές με το λειτουργικό αυτό.

Πάντως και αυτό είναι ένα βήμα προόδου. Μέχρι τώρα έλεγες πως ότι βγαίνει από την apple είναι τέλειο και λειτουργεί τέλεια από την πρώτη στιγμή. Τώρα τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι υπάρχουν και ατέλειες οι οποίες διορθώνονται στην πορεία.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Αυτό που λες μπορεί να ισχύει σε ότι αφορά το hardware. Σε ότι αφορά το λειτουργικό τα bug του Android ή των Windows θα βγουν με τη μια αφού θα αφορούν όλες τις συσκευές με το λειτουργικό αυτό.
Δεν ισχύει αυτό. Ο κάθε κατασκευαστής "βελτιώνει" την δική του έκδοση του Android με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Δες π.χ. το wipe που τρώνε (μόνο) τα Samsung, το οποίο μάλιστα υπάρχει και καιρό αλλά δεν είχε βγει στη φόρα.

Όπως και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι άλλη προβολή θα έχει το όποιο λάθος της Apple κι άλλη αυτό της Samsung. Αν αυτό με το wipe που λέω παραπάνω π.χ. το έτρωγε Apple, θα είχαν γυρίσει ταινίες και θα είχαν γράψει βιβλία να τους δουλεύουν. Δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί ότι, θέλοντας και μη, είναι θύματα του επιτυχημένου marketing της Apple και ασχολούνται συνέχεια μαζί της (είτε αρνητικά είτε θετικά).

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Το πρόβλημα για τα Samsung έγινε γνωστό πριν 2-3 μέρες, αν ξέρεις παλαιότερη αναφορά γράψε τη, σήμερα βγήκε OTA που το διορθώνει.
Τώρα έγινε γνωστό, ναι. Η αναφορά που διάβασα είναι ότι είχαν ξεκινήσει να το πατσάρουν στη Samsung στη ζούλα - γι'αυτό άλλωστε κάποια είναι ήδη πατσαρισμένα (υποτίθεται - γτ φίλος το δοκίμασε σε πατσαρισμένο S3 και πήρε τα τέτοια του).
Γενικότερα ελπίζω να μη νομίζει κανείς ότι τα όποια vulnerabilites δημοσιοποιούνται μόλις τα ανακαλύψουν... Αυτό γίνεται σπάνια.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Δεν διαφωνώ αλλά δεν νομίζω να μπορείς να κρύψεις ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, κάποιος χρήστης θα το έδινε στη δημοσιότητα.

Reaction score
777
Νομίζω ώρες ώρες πως κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Και πραγματικά, δέν μου αρέσει αυτό.Γιατί όταν κρυβόμαστε τότε πολύ απλά δέν βρίσκουμε τα θετικά που μπορεί να φέρει ένα προιόν στον γύρω κόσμο.
Ας αναφέρω λοιπόν πιο απλά παραδείγματα.Έχω έναν εκτυπωτή hp lajerjet 1102 w.Είναι ένα απο τα εκατοντάδες μοντέλα που φέρνει η hp.Το μπλοκάκι του έγραφε μέσα έναν Α τρόπο να τον κάνεις network reset.Ο Α τρόπος δέν ίσχυε.Το είδα σε ένα απο τα εκατοντάδες φόρουμ.Ίσχυε ένας Β.Ασχολήθηκε κανένας με αυτό?Είδατε κανα εξώφυλλο περιοδικού να ανοίγει θέμα με το bug που έβγαλε ένας εκτυπωτής?
Κολλητός μου αγόρασε κινητό HTC.Έκανε firmware update και τον έχει τρελάνει.Το ίδιο και το επαγγελματικό blackberry ενός φίλου.Κάπου υπάρχει ως γνώση στον χαμό του διαδυκτίου.Κάπου σε κάποιο φόρουμ κάποιος θα προσπαθεί να βρεί λύση στο πρόβλημα του.Εγώ προσωπικά αντιμετωπίζω καθημερινά τέτοια προβλήματα σε όλες τις συσκευές μου.Και φυσικά κάπου στο χάος του διαδικτύου βρίσκω στην λύση.Ποτέ όμως δέν είδα ανακοίνωση για το bug του εκτυπωτή μου στο www.in.gr.Είναι ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.
Το θέμα είναι όμως οτι είναι 2 καταναλωτικά προιόντα στην μάζα των χιλιάδων.Το iphone είναι εντελώς διαφορετικό προιόν.Έχει μεγάλες πωλήσεις και αυτό το κάνει ευαίσθητο στα όποια προβλήματα του.

Όχι.Και το iphone έχει προβλήματα και το mac os έχει άλλα προβλήματα.Το θέμα είναι οτι είναι ένα κλάσμα απο τα μέσα bugs που σου βγάζει μία consumer συσκευή.Υπάρχονυ αρκετοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Η δημοσιότητα όμως των προιόντων αυτών τα κάνει επιρρεπή σε κακόβουλη κριτική.Η δύναμη του iphone φαίνεται ξεκάθαρα όταν την άλλη μέρα βγάζουν ανακοίνωση στο μετρό του Λονδίνου και μοιράζουν χάρτες.Υπουργοί καλούν την apple για λάθη.Δέν νομίζω οτι υπάρχει άλλο καταναλωτικό προιόν με τέτοια δύναμη.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Στο in.gr θα βρεις ότι πουλάει ότι έχει σεξ, βια και αίμα.
Με τους εκτυπωτές HP είχε γίνει χαμός και η εταιρία το παραδέχτηκε, το δημοσιοποίησε και έδωσε λύση στο τέλος.
Α και πολύ εκτυπωτές είναι κατά πολύ φθηνότεροι από ένα iPhone και επίσης δεν νομίζω να έχεις την απαίτηση να έχουν την ίδια ποιότητα ένα LADA και μια BMW, αλλά όταν έχεις δώσει πολλαπλάσια χρήματα για την BMW μόλις σου παρουσιάσει πρόβλημα θα την κράξεις ενώ με το LADA ίσως να μην ασχοληθείς καθόλου...
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402456,00.asp
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c03102449

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

σοβαρά δεν το ήξερες αυτό;
για δες μήπως είναι ο εκτυπωτής σου στη λίστα...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
AnandTech - The iPhone 5 Display: Thoroughly Analyzed

Wrapping up, the iPhone 5 display is a whole quantum leap better than the display on the iPhone 4. Contrast levels and light output have both been increased, and color performance is astonishing. The full sRGB gamut is present here, and color errors are remarkably low for a even a high end desktop display. While many were hoping for a move to OLED or some other screen innovation, this really is a huge step up that is very easy to quantify. To put this in perspective, in the past few years I've reviewed probably 30-40 different displays, from PC monitors, to TVs to projectors. Not a single one, out of the box, can put up the Gretag Macbeth dE numbers that the iPhone can, and perhaps one projector (which listed for $20,000) can approach the grayscale and color accuracy out of the box.

Apple obviously has very high control over what parts they use and what comes off their assembly lines. I don't know if they are having the displays individually adjusted after they are assembled, or if the quality control is very strict, or if I just got a really remarkably lucky sample. I do know that if TV and PC Monitor vendors were able to provide displays that looked like this out of the box, professional calibrators would lose a good amount of business potentially. The new panel in the iPhone 5 is simply remarkable in quality and if it were a PC monitor, I'd give it a Gold Award on the basis of its performance.
Kαι:
The iPhone 5 Performance Preview

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.080
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK