Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"

Reaction score
1.805
Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

Για να το πεις αυτό για οποιοδήποτε θέμα χρειάζεται οι lovers να αποκτήσουν μια κρίσιμη μάζα, όχι απλώς να φωνασκούν δασκαλεμένοι σε σεμινάρια objection handling.
και ποια είναι αυτή η κρίσιμη μάζα?

Reaction score
0

Θελω να σας ρωτησω κατι ολους υπερ και κατα του mlm γνωριζεται να μου πειτε το εμποριο γενικα πως δουλευει? και ποιοι ειναι αυτοι που κερδιζουν? αλλα για να μου πειτε θα πρεπει να εχεται δικη σας εμπειρια και οχι μου ειπε ο φιλος του φιλου που ειχε μαγαζι

Reaction score
0

eftixos re fili pou ksereis ti einai diktiako marketing ,

ksereis kamia doulia na kanoume na ksepinasoume ?

Reaction score
25.447

ΝΑΙ! ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΧΕΡΜΠΑΛΑΙΦ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ...:103:

Reaction score
0

***το μήνυμα διαγράφηκε λόγω διαφημιστικού χαρακτήρα***

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274

Kαι το κινητό σας τι σχέση έχει;
Για ψάρεμα πελατών;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.594

Οκ, τότε με την επόμενη πληρωμή εγώ θα κοιτούσα να έπαιρνα υπολογιστή με ελληνικά.

Reaction score
143

ακουστε φαση που περασα με ενα φιλο. φ=φιλος ε=εγω

φ:παμε σε ενα σπιτι θελει να μου πει μια φιλη μου για μια δουλεια?.δεν εχω αμαξι μπορεις να με πεταξεις?
ε:αντε του λεω παμε.ρε συ μηπως ειναι καμια φαση πυραμιδα?το ξερω το εργο ειχα δει παλια της herbalife.για ρωτα.
φ:οκ την πηρα,οχι μου λεει καμια σχεση.
ε:οκ του λεω παμε.

παμε στο σπιτι μας ανοιγει την πορτα..

ΣΟΚ πρωτο:αντικριζω σε ενα μεγαλο σαλονι 15 ατομα!!!ΩΧΧΧ λεω να τα μας..!!!ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΦΑΣΗ!!!!
ΣΟΚ δευτερο:αντικριζω στο σαλονι λαμπατο ηχοσυστημα και πανω κρεμαστη οθονη stewart!!!!!

Αφου κατσαμε και παρακολουθησαμε το θεατρο,που ειχε να κανει με ενα υγιεινο καφε που εχει μεσα γανοδερμα..

Εχωντας διαβασει διαφορες αναφορες σε blogs,λεγανε για ψευτικους κουμπαρους κλπ και να σου,μετα απο λιγο μας παρουσιαζει τον κουμπαρο του!!!οτι εχει μπει στην εταιρεια εδω και ενα χρονο και βγαζει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!

τι μας ειπε?οτι η εταιρεια αυτη εχει ενα πρωτοποριακο συστημα ανταμοιβης,που δεν εχει καμια αλλη εταιρεια,ειναι οτι πιο συγχρονο υπαρχει,δεν ειναι πυραμιδα,και δεν εχεις κανενα μεινοκτημα.ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!!!

αφου ειπε 5 λογια για τον καφε,αναλωθηκε πανω απο μια ωρα για το πως θα ανταμειφθεις.ενα αλλο μεγαλο ατου!πληρωνει καθε βδομαδα!ΠΡΗΞΙΜΟ!!ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ!!ωραια δεν ειναι να καθεσε και να περνεις 1000 ευρω την εβδομαδα?και λεει ας πιο λιγο απο αυτον τον υπεροχο καφε!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!!για τα προιοντα ουτε λογος..μας ειπε οτι αν μπειτε στο site τα εξηγει ολα και εχει τιμες.φυσικα και
το site δεν εχει τιποτα,ουτε τιμες,ουτε πληριοφοριες και ειναι και προχειρο!!

Μετα μιλησανε και δυο κομπαρσοι,που και καλα μπηκαν στο χωρο εδω και 3 μηνες και ηδη περνουν καλα λεφτα.χαχααχαχα!!!εκοψα φατσες και οι περισσοτεροι ειχαν ξενερωσει...αφου στο τελος μας ρωτησε αν εχουμε αποριες ημουν ο μοναδικος που ρωτησα!

η ερωτηση μου ηταν,αν υπαρχει εταιρεια εδω στην Ελλαδα,αν εχει στοκ αποθηκη με καφε,μου απαντησε οτι δεν υπαρχει εταιρεια εδω,ειναι στον καναδα,και αν θελεις καφε,ερχετε μεσα σε 6 εργασιμες απο Ολλανδια.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ!!!!
3 πακετα καφε. μικρο-250 ευρω με μικρο ποσοστο κερδους και εξελιξη,το μεσαιο με 600 ευρω με μεγαλυτερο κερδος και OMG!!!!το μεγαλο σε τιμη ευκαιριας 1500 ευρω!!!!!!!!με τα μεγαλυτερα κερδη-μπονους και λοιπες παπατζες.....

ο φιλος μου φυσικα τα ειχε παρει κρανιο και μου ειπε να φυγουμε.αν ηξερε οτι ηταν πυραμιδα δεν θα πηγαιναμε καν..ελα ομως που η γνωστη του τον ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ!!ηθελα να μιλησω και να πω δεν πιστευω να τα πιστεψατε ολα αυτα και οτι ειναι απατη,αλλα λεω αστο μην εχουμε τιποτα θεματα..

γενικως ακουσα την ιδια κασσετα,που ειχα ακουσει και στην herbalife το 2002 που ειχα παει πιτσιρικας και εφυγα με ελαφρα.απλα τωρα φοραγε πανω το νεο firmware καλυτερο,εξελιγμενο!!!

την εταιρεια θα την αναφερω,λεγεται organic gold και την αναφερω για να προστατεψω οσο το δυνατον μπορω και εγω τυχον θυματα.ΜΑΚΡΙΑ!!!

Reaction score
1.805

βρε αθεόφοβε "Ρομπέν των δασών" ούτε το όνομα της εταιρίας δε θυμάσαι και κατάλαβες ότι είναι απάτη?

χαχαχα

Reaction score
25.447

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΗΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Σ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΜΟΝΟΣ.
Σ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΦΙΛΟΙ , ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΛΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ".
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ 'ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ".
ΣΚΕΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ 2-3 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 1 ΜΗΝΥΜΑ!!!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΛ ΤΙΣ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ" ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ.
Α ΡΕ ΖΩΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....:103:

Reaction score
25.447

ακουστε φαση που περασα με ενα φιλο. φ=φιλος ε=εγω

φ:παμε σε ενα σπιτι θελει να μου πει μια φιλη μου για μια δουλεια?.δεν εχω αμαξι μπορεις να με πεταξεις?
ε:αντε του λεω παμε.ρε συ μηπως ειναι καμια φαση πυραμιδα?το ξερω το εργο ειχα δει παλια της herbalife.για ρωτα.
φ:οκ την πηρα,οχι μου λεει καμια σχεση.
ε:οκ του λεω παμε.

παμε στο σπιτι μας ανοιγει την πορτα..

ΣΟΚ πρωτο:αντικριζω σε ενα μεγαλο σαλονι 15 ατομα!!!ΩΧΧΧ λεω να τα μας..!!!ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΦΑΣΗ!!!!
ΣΟΚ δευτερο:αντικριζω στο σαλονι λαμπατο ηχοσυστημα και πανω κρεμαστη οθονη stewart!!!!!

Αφου κατσαμε και παρακολουθησαμε το θεατρο,που ειχε να κανει με ενα υγιεινο καφε που εχει μεσα γανοδερμα..

Εχωντας διαβασει διαφορες αναφορες σε blogs,λεγανε για ψευτικους κουμπαρους κλπ και να σου,μετα απο λιγο μας παρουσιαζει τον κουμπαρο του!!!οτι εχει μπει στην εταιρεια εδω και ενα χρονο και βγαζει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!

τι μας ειπε?οτι η εταιρεια αυτη εχει ενα πρωτοποριακο συστημα ανταμοιβης,που δεν εχει καμια αλλη εταιρεια,ειναι οτι πιο συγχρονο υπαρχει,δεν ειναι πυραμιδα,και δεν εχεις κανενα μεινοκτημα.ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!!!

αφου ειπε 5 λογια για τον καφε,αναλωθηκε πανω απο μια ωρα για το πως θα ανταμειφθεις.ενα αλλο μεγαλο ατου!πληρωνει καθε βδομαδα!ΠΡΗΞΙΜΟ!!ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ!!ωραια δεν ειναι να καθεσε και να περνεις 1000 ευρω την εβδομαδα?και λεει ας πιο λιγο απο αυτον τον υπεροχο καφε!!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!!για τα προιοντα ουτε λογος..μας ειπε οτι αν μπειτε στο site τα εξηγει ολα και εχει τιμες.φυσικα και
το site δεν εχει τιποτα,ουτε τιμες,ουτε πληριοφοριες και ειναι και προχειρο!!

Μετα μιλησανε και δυο κομπαρσοι,που και καλα μπηκαν στο χωρο εδω και 3 μηνες και ηδη περνουν καλα λεφτα.χαχααχαχα!!!εκοψα φατσες και οι περισσοτεροι ειχαν ξενερωσει...αφου στο τελος μας ρωτησε αν εχουμε αποριες ημουν ο μοναδικος που ρωτησα!

η ερωτηση μου ηταν,αν υπαρχει εταιρεια εδω στην Ελλαδα,αν εχει στοκ αποθηκη με καφε,μου απαντησε οτι δεν υπαρχει εταιρεια εδω,ειναι στον καναδα,και αν θελεις καφε,ερχετε μεσα σε 6 εργασιμες απο Ολλανδια.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ!!!!
3 πακετα καφε. μικρο-250 ευρω με μικρο ποσοστο κερδους και εξελιξη,το μεσαιο με 600 ευρω με μεγαλυτερο κερδος και OMG!!!!το μεγαλο σε τιμη ευκαιριας 1500 ευρω!!!!!!!!με τα μεγαλυτερα κερδη-μπονους και λοιπες παπατζες.....

ο φιλος μου φυσικα τα ειχε παρει κρανιο και μου ειπε να φυγουμε.αν ηξερε οτι ηταν πυραμιδα δεν θα πηγαιναμε καν..ελα ομως που η γνωστη του τον ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ!!ηθελα να μιλησω και να πω δεν πιστευω να τα πιστεψατε ολα αυτα και οτι ειναι απατη,αλλα λεω αστο μην εχουμε τιποτα θεματα..

γενικως ακουσα την ιδια κασσετα,που ειχα ακουσει και στην herbalife το 2002 που ειχα παει πιτσιρικας και εφυγα με ελαφρα.απλα τωρα φοραγε πανω το νεο firmware καλυτερο,εξελιγμενο!!!

την εταιρεια θα την αναφερω,λεγεται organic gold και την αναφερω για να προστατεψω οσο το δυνατον μπορω και εγω τυχον θυματα.ΜΑΚΡΙΑ!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟΝ.
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΟΦ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΦΕΤ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

Reaction score
1.805

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΗΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Σ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΜΟΝΟΣ.
Σ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΦΙΛΟΙ , ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΛΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ".
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ 'ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ".
ΣΚΕΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ 2-3 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 1 ΜΗΝΥΜΑ!!!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΛ ΤΙΣ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ" ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ.
Α ΡΕ ΖΩΑ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....:103:
Α)Εγώ ακόμα έχω φίλους. Και συγγενείς και γνωστούς, μου λένε καλημέρα. Σε λίγο κλείνω τα 2 χρόνια. Λες να γίνει απότομα το μπαμ?

Β)Ελπίζω να μην αναφέρεται και σε εμένα ο χαρακτηρισμός σου γιατί θα θυμώσω.

Reaction score
25.447

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 1600 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ.

Reaction score
1.805

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟΝ.
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΧΤΕ ΤΟΥΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΟΦ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΦΕΤ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.
Εγώ δεν έχω καταστραφεί (μάλλον προς το αντίθετο οδεύω).

Μήπως πρέπει σε κάποια φάση να μιλήσουμε σοβαρά, να απομυθοποιήσουμε την κατάσταση?

Με το δικτυακό marketing ασχολείται εκατομύρια κόσμος.
Αν είναι κάποιος προσεκτικός θα δει τηλεοπτικές διαφημίσεις της avon, της oriflame. Αν ήταν παράνομες μέχρι τώρα θα είχαν κλείσει.
Ειδικά η avon είναι καμιά 80ριά χρόνια στην αγορά.

Μη μου πείτε ότι δε σας έρχονται mail τύπου groupon "συστήστε το προϊόν σε φίλο σας και κερδίστε 5 ευρώ".

Υπάρχουν και εδώ εταιρίες απάτες (βλέπε zeek rewards τελευταία) όπως υπάρχουν και...αλλού.

Το μεγάλο ποσοστό αποτυχιών ανθρώπων που ασχολούνται με το mlm ωφείλεται στο ότι απλά πιστεύουν ότι είναι εύκολα λεφτά, ότι δε θα χρειάζεται να δουλεύουν κλπ κλπ.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Το δικτυακό marketing είναι ένας διαφορετικός τρόπος εργασίας.
Δεν μπορούν να το κάνουν όλοι (όπως και πολλές άλλες δουλειές).

Λόγω των χαρακτηριστικών του δικτυακού marketing αναμένεται μεγάλη ανάπτυξη στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια.
Είναι το μόνο σίγουρο.

Μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση αν το θέλετε αλλά δε θα ανεχθώ χαρακτηρισμούς σαν τους προηγούμενους του φίλου (γιατί θα αναγκαστώ να πέσω στο ίδιο επίπεδο).

Reaction score
11.122
Re: Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

Συγνώμη, σε αυτό δε δίνει κανείς σημασία; Ποιός λαμπάτος ήταν; Τί λάμπες φόραγε; SET ή PUSH-PULL; Πόσες ίντσες ήταν η οθόνη; Τί gain;

Reaction score
25.447

Α)Εγώ ακόμα έχω φίλους. Και συγγενείς και γνωστούς, μου λένε καλημέρα. Σε λίγο κλείνω τα 2 χρόνια. Λες να γίνει απότομα το μπαμ?

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ Η ΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣ?
ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΣΧΟΛΙΑ?
ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

Reaction score
25.447

Εγώ δεν έχω καταστραφεί (μάλλον προς το αντίθετο οδεύω).

Μήπως πρέπει σε κάποια φάση να μιλήσουμε σοβαρά, να απομυθοποιήσουμε την κατάσταση?

Με το δικτυακό marketing ασχολείται εκατομύρια κόσμος.
Αν είναι κάποιος προσεκτικός θα δει τηλεοπτικές διαφημίσεις της avon, της oriflame. Αν ήταν παράνομες μέχρι τώρα θα είχαν κλείσει.
Ειδικά η avon είναι καμιά 80ριά χρόνια στην αγορά.

Μη μου πείτε ότι δε σας έρχονται mail τύπου groupon "συστήστε το προϊόν σε φίλο σας και κερδίστε 5 ευρώ".

Υπάρχουν και εδώ εταιρίες απάτες (βλέπε zeek rewards τελευταία) όπως υπάρχουν και...αλλού.

Το μεγάλο ποσοστό αποτυχιών ανθρώπων που ασχολούνται με το mlm ωφείλεται στο ότι απλά πιστεύουν ότι είναι εύκολα λεφτά, ότι δε θα χρειάζεται να δουλεύουν κλπ κλπ.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Το δικτυακό marketing είναι ένας διαφορετικός τρόπος εργασίας.
Δεν μπορούν να το κάνουν όλοι (όπως και πολλές άλλες δουλειές).

Λόγω των χαρακτηριστικών του δικτυακού marketing αναμένεται μεγάλη ανάπτυξη στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια.
Είναι το μόνο σίγουρο.

Μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση αν το θέλετε αλλά δε θα ανεχθώ χαρακτηρισμούς σαν τους προηγούμενους του φίλου (γιατί θα αναγκαστώ να πέσω στο ίδιο επίπεδο).
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΛΛΟ Η AVON ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΛΟΣΣΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΑ Η ΜΕ ΝΤΗΛΕΡ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

Reaction score
25.447

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΧΕΡΜΠΑΛΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟ ΕΝΩ Ο ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ AVON ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Reaction score
1.805

προς το παρών το έχω για παράλληλη ασχολία

Ασχολούμαι με την organo gold.

Θεωρώ ότι το προϊόν είναι εξαιρετικό, γι'αυτό και ασχολήθηκα.

Αυτοί που χάνουν φίλους ή γνωστούς είναι αυτοί που λένε ψέμματα και υπόσχονται βλακείες.

Εγώ απλά παρουσιάζω την εταιρία και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κερδίσεις χρήματα από αυτή. Σε αφήνω να το σκεφτείς 2-3 μέρες. Σε ξαναπαίρνω τηλέφωνο και "παίρνω" την απόφαση σου. Μετά από αρνητική σου απάντηση δε με ξανακούς (εκτός και αν βρίσκεσαι στο περιβάλλον μου).

Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως ακριβώς διαχωρίζεις την avon (μια που το'φερε η κουβέντα) σε σχέση με κάποια άλλη εταιρία με άλλο προϊόν, το οποίο διακινείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η Herbalife (που από ότι καταλαβαίνω δεν σου αρέσει κάποιο προϊόν της που δοκίμασες) όπως και η amway είναι από τις παλιές εταιρίες στο χώρο. Τις θεωρείς πυραμίδα επειδή δε σου αρέσουν τα προϊοντα τους? Υπάρχουν όμως εκατομύρια κόσμος που αγοράζει αυτά τα προϊόντα και ορκίζεται σ'αυτά.

Τι είναι "πυραμίδα" κατά την άποψή σου?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan