Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.302
Απάντηση: Ίδρυση της Ένωσης Βλαμμένων Κύπρου (ΕΒΚΥ)
Πολλες κωλοτουμπες κανει η Κυπρος...:140:
Πολλες κωλοτουμπες κανει η Κυπρος...:140:
Οι μπλέ κούπες με τα καλαμάκια , τι περιέχουν?
Για την ακρίβεια, είναι ζεστή σοκολάτα για τους guest stars της βραδιάς! Τα δύο πιτσιρίκια του Amberjack!Το κακαο των παιδιων ειναι...
:618:Πικραμυγδαλο...
Ευχαριστούμε! :107:Σας έφτιαξα και το σήμα σας. :107:
ABCD γιατί δεν μας έκανε logo.Θα του επιδοθεί μέσω του αντιπροσώπου μας JohnMarkou
:204::204::204:πεθαναααααααααα;αααααΠρόεδρε έχω χάσει το πρόγραμμα. Ποιός είναι πρόεδρος αυτή τη βδομάδα; :135:
...
Δυο προεδροι και δυο επιτιμα μελη μετα τεκνων?????δηλαδη γεμιζετε ταξι ρε παιδι μου η μαλλον με ενα αμαξι κανετε δουλεια σας!!!!!!OK λοιπόν, κάποιες φωτογραφίες...:
Εδώ, απευθύνομαι στο ευρύ και πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε στην ιδρυτική συνέλευση (=ελαφρύ τσιμπούσι)
View attachment 20890
Δύο φωτογραφίες από το τσιμπούσι:
View attachment 20891 View attachment 20892
...κι εδώ το αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Chuck δεν έλειψε από τη συνέλευση!
View attachment 20893 (πως βγήκα έτσι ρε φούστη μου...)
Κώστα, για αλλάξουμε το όνομα, θα πρέπει να περάσουμε αλλαγή στο ιδρυτικό καταστατικό :135::135:! Θα καλέσω έκτακτη συνεδρία με τον αντιπρόεδρο και θα το συζητήσουμε!
Καταραμένε Delamostre.......έμεινε το λάθος:405::616:
:204:Καταραμένε Delamostre.......έμεινε το λάθος:405:
Εσύ να κάτσεις φρόνιμος, ακόμα δεν ήρθες θέλεις να γίνεις πρόεδρος! :205: Να περάσεις την τελετή μύησης και... βλέπουμε! :410:Πότε προεδρεύω εγώ;;; :611:
Εσύ να κάτσεις φρόνιμος, ακόμα δεν ήρθες θέλεις να γίνεις πρόεδρος! :205: Να περάσεις την τελετή μύησης και... βλέπουμε! :410:
:624::142:Σφετεριστής ο PURETONE ε;
Άντε και με περισσότερα μέλη στην 'Ενωση Βλαμμένων Κύπρου.
Χμμμ... κάτι θυμήθηκα τώρα! :145:Μπράβο και στο μέλλον με περισσότερα μέλη.
παρωνΚαλώς τον!
Έχουμε χάσει και τον φαμουτόν ρε γμτ!
...