Ένωση Βλαμμένων Κύπρου (Ε.Β.ΚΥ.)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
Μετά την πρόσφατη αύξηση των μελών της, η ΕΒΚΥ διοργανώνει απόψε έξοδο! Θα ανεβούν φωτογραφίες μόνο εάν η συμπεριφορά των μελών είναι κοσμιοτάτη.:whistling::whistling::whistling:

wizzy

Reaction score
21.677
Σ' αρέσει η παρακμή εσένα, σ' έχω καταλάβει από καιρό...:D:D

Reaction score
1.145
Τα όρια τα έχουμε ήδη ξεπεράσει αφού δεχτήκαμε να πάμε για μπύρες και burger καλοκαιριάτικα.
Σήμερα με γιαουρτάκια είμαι όλη μέρα

wizzy

Reaction score
21.677
Αυτά είναι! Εγκράτεια, κύριοι, εγκράτεια! Είμαι σίγουρος ότι εγκρίνει κι ο @spylab !:roflmao::roflmao::roflmao:

wizzy

Reaction score
21.677
Άργησε λίγο το report, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Από φωτογραφικά ντοκουμέντα, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο εκτός από το πολύ βαρύ ποτό που ήπια
20170512_232924.jpg

(χυμός ανανά - καλά ε, το έριξα έξω εκείνη τη νύχτα, ήπια 2 σαν αυτό!:roflmao::roflmao:) και τον φίλο μας τον @okakosolikos λίγο πριν να εφορμήσει στο king size burger που παρήγγειλε
20170512_221510.jpg

το οποίο και συνόδεψε με 1-2 ποτήρια μπύρα ΗΒ. Οι άλλοι δύο (@Gebreselassie και @PURETONE) παρήγγειλαν βοδινή μπριζόλα (ναι ρε, μπριζόλα! άκου "steak"...) το οποίο όμως έφαγαν εν ριπή οφθαλμού πριν να προλάβω να αποθανατίσω τη σκηνή.

Περάσαμε πολυ καλά, συζητήσαμε αρκετά και γελάσαμε κάμποσο. Εις αναμονή επανάληψης!

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Πανω που πηγα να γραψω - ευγε - ειδα το bugrer :rolleyes:

wizzy

Reaction score
21.677
Ναι, ναι, η εγκράτεια άρχισε το πρωί και τελείωσε πριν να κάτσουμε στο τραπέζι. Κάτσαμε, παραγγείλαμε και μετά... το χάος!

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Δεν ειναι τοσο το burger ,οσο το λαγνο βλεμμα που το κοιταζει ........:)

wizzy

Reaction score
21.677
Λαγνεία... Ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. @okakosolikos σε βλέπω να τρως burger στα καζάνια της Κόλασης!:roflmao::roflmao:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ρε σεις πρωτη φορα βρεθηκαμε και φαγαμε και......συντηρητικα και παμε ομαδικα στην κολαση ? :p

wizzy

Reaction score
21.677
Όχι όλοι ρε, μόνο ο @okakosolikos θα πάει στην Κόλαση! Στην επόμενη συνάντηση θα είμαστε...τρεις!:D:D

wizzy

Reaction score
21.677
Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, η NVO θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με γνωστό αντιπρόσωπο ηχείων, την γκάμα των προϊόντων της η οποία περιλαμβάνει δύο (2) phono stages κι έναν (1) ολοκληρωμένο ενισχυτή. Η εκδήλωση θα εκκινήσει στις 11:00 και θα διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα. Θυμίζω ότι βασικό μέλος της NVO είναι ο PURETONE.:thumbsup:

Προσωπικά, θα είμαι παρών, από κάποια ώρα και μετά, ελπίζω να δούμε και την υπόλοιπη ΕΒΚΥ εκεί.:)

wizzy

Reaction score
21.677
Περάσαμε καλά την Κυριακή! Άφθονο φωτογραφικό υλικό έχει ο @okakosolikos το οποίο θα ανέβει σε συνεννόηση με τον @PURETONE.

Από πλευράς μου, να αναφέρω το εξής σκηνικό: Μας είχε πει ο @PURETONE να φέρουμε δίσκους να ακούσουμε στα υπό δοκιμή μηχανήματα. Πήρα ένα big band jazz album, το "Permanent Waves" των Rush και το "Vovin" των Therion. ΟΚ, έβαλα το πρώτο, έπαιξε η πρώτη πλευρά, όλα ωραία και καλά. Σε κάποια φάση, σκάει μύτη ένα ζευγάρι μεσήλικων Βρετανών (μάλλον είχαν έρθει για να ακούσουν και να αγοράσουν ηχεία, δεν είμαι σίγουρος) και πιάσανε τη συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας (Νίκος). Πλησίασε η ώρα να φύγω και ρωτάω εάν μπορώ να βάλω το Therion. Μου λέει "Βάλε ό,τι θες, δεν υπάρχει πρόβλημα". Βάζω λοιπόν το "Rise Of Sodom And Gomorrah" και ξαφνικά όπως έχει "ανάψει" η συζήτηση μεταξύ των Βρετανών και του Νίκου, μόλις ακούγονται οι πρώτες νότες του τραγουδιού, τον παρατάνε σύξυλο και πάνε και στέκονται μπροστά από τα ηχεία όλο περιέργεια για αυτό που ακούγεται! Σε κάποια φάση ο "καναπές της ακρόασης" ήταν άδειος οπότε στρογγυλοκάτσανε κι απόλαυσαν και το υπόλοιπο τραγούδι, ανταλλάσσοντας κουβέντες πολύ χαμηλόφωνα...!:D:D

Δεν ξέρω τι έγινε μετά, έφυγα, αλλά είχε πλάκα το όλο σκηνικό! Αφήστε που "ψήθηκε" ο @PURETONE να έρθει να του κάνω ένα "μαθηματάκι" περί metal κτλ!:D

Υ.Γ. 1: Τα κύρια ηχεία της δοκιμής ήταν το μεγάλο μοντέλο της Harbeth. Για καυσόξυλα, μια χαρά ήχο είχαν!:lol:
Υ. Γ. 2: Όχι, δεν μετρήσαμε το RT60 του χώρου πριν ακούσουμε μουσική. :laugh:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Wizzy πες τα ολα..... εκτος απο καυσοξυλα ειχαμε και λαμπες και πικαπ.Ετσι για το γ......ω το :p:D
Για να ειμαστε ακριβεις το ηχειο ηταν το super hl5 και οχι το μεγαλυτερο monitor 40.Αργα το βραδυ μετρησαμρ και το rt60 με μπυρες και λοιπα αλλα φυγατε νωρις :D:D :drinks:
Α! Και ολα τα καλωδια ηταν ειτε diy ειτε φθηνα........:p

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268