Ένωση Βλαμμένων Κύπρου (Ε.Β.ΚΥ.)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
Αφού γράφω 2 posts πιο πάνω ρε, ότι θα ακούγαμε τα μηχανήματα της NVO. Λίγο να ψάξει κάποιος στο forum ή/και στο internet, θα δει ότι NVO σημαίνει New Valve Order, οπότε τι άλλο εκτός από λάμπες θα ακούγαμε;:D Κουκιά καθαρισμένα θα τους τα δίνουμε;:p

Επίσης, εφόσον μας είπες να φέρουμε δίσκους, ε, πού θα τους ακούγαμε; Σε πικ απ δεν θα τους ακούγαμε; Τι περισσότερο να αναφέρω; Α, ναι, ήταν το Gyro του Mitchell.

Νομίζω ότι η πολλή μέτρηση του RT60 συνοδεία μπυρών κτλ, σε πείραξε πολύ και δεν διαβάζεις καλά! Άτιμο hangover....εεεεε, RT60 εννοούσα!

wizzy

Reaction score
21.677
Από δεξιά πρός τα αριστερά:

Η κοκκινοσκουφίτσα....εεεεε ο @okakosolikos
Ο @wizzy κρατώντας περήφανος το εξώφυλλο του δίσκου που ανάγκασε το ζευγάρι να κάτσει στον καναπέ και να ακούσει κάτι το οποίο ίσως άκουγε για πρώτη φορά στη ζωή του.
O @PURETONE της NVO. (αμίλητο, αγέλαστο, ακούνητο στρατιωτάκι #1 :D )
Ο Ανδρέας, ο συνέταιρος του @PURETONE.
Ο Νίκος Λύτρας της Dreamcrest Audio και φιλοξενών την εκδήλωση. (αμίλητο, αγέλαστο, ακούνητο στρατιωτάκι #2 :D )

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Από δεξιά πρός τα αριστερά:

Η κοκκινοσκουφίτσα....εεεεε ο @okakosolikos
Ο @wizzy κρατώντας περήφανος το εξώφυλλο του δίσκου που ανάγκασε το ζευγάρι να κάτσει στον καναπέ και να ακούσει κάτι το οποίο ίσως άκουγε για πρώτη φορά στη ζωή του.
O @PURETONE της NVO. (αμίλητο, αγέλαστο, ακούνητο στρατιωτάκι #1 :D )
Ο Ανδρέας, ο συνέταιρος του @PURETONE.
Ο Νίκος Λύτρας της Dreamcrest Audio και φιλοξενών την εκδήλωση. (αμίλητο, αγέλαστο, ακούνητο στρατιωτάκι #2 :D )
Καποιοι πρεπει να ειναι ''ακουνητοι'' για να σας βαζουν σε ταξη......χεχε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.984
Όλοι ιδρωμένοι είστε! :)

Η ζέστη της Κύπρου φταίει ή τίποτα άλλο;

wizzy

Reaction score
21.677
Καλά, την Κυριακή είχε απίστευτη ζέστη, ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής, αλλά όπως και να το κάνεις, τα μηχανήματα της NVO έχουν ένα χαρακτηριστικό: Εσωτερικά μοιάζουν με δάσος από λάμπες :D:D οπότε συνέβαλαν στην άνοδο της θερμοκρασίας του χώρου. Να μας πει κι ο @okakosolikos που τα φωτογράφισε!

Edit: Το T-shirt του AVsite το πρόσεξε κάποιος ή τζάμπα το φόρεσα;:laugh::laugh:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.984
Edit: Το T-shirt του AVsite το πρόσεξε κάποιος ή τζάμπα το φόρεσα;:laugh::laugh:
Νόμιζα ότι ήταν κόμματος της Ελληνικής βουλής! :whistling:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καλά, την Κυριακή είχε απίστευτη ζέστη, ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής, αλλά όπως και να το κάνεις, τα μηχανήματα της NVO έχουν ένα χαρακτηριστικό: Εσωτερικά μοιάζουν με δάσος από λάμπες :D:D οπότε συνέβαλαν στην άνοδο της θερμοκρασίας του χώρου. Να μας πει κι ο @okakosolikos που τα φωτογράφισε!

Ασε τον κακο λυκο.Την ωρα που φωτογραφιζε τον ενισχυτη το μουσι του τυλικτηκε στις φλογες :tongue::tongue:
[DOUBLEPOST=1497270932][/DOUBLEPOST]
Καλά, την Κυριακή είχε απίστευτη ζέστη, ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής, αλλά όπως και να το κάνεις, τα μηχανήματα της NVO έχουν ένα χαρακτηριστικό: Εσωτερικά μοιάζουν με δάσος από λάμπες.
"Forest Lamp"

Reaction score
1.145
Άστα να πάνε.
Από τις πιο αγχωτικές φωτογραφίες που έβγαλα ποτέ.
Κρατούσα το Nexus 5x (case grip factor: 0/10) και πήγα πάνω από τον ενισχυτή να βγάλω μια κάτοψη του αριστουργήματος.
Αμέσως τα δάχτυλά μου άρχισαν να σημαίνουν κόκκινο συναγερμό διότι άρχιζε η εφίδρωση και η τριβή τους με το nexus είχε πάρει τον κατήφορο. Το άγχος αυτής της συνειδητοποίησης συνέβαλε σε ακόμη μεγαλύτερη εφίδρωση, ένα vicious feedback loop.
Κατευθείαν άρχισα τους γρήγορους υπολογισμούς για το πόσο πιάνει το μηχανάκι αν το πουλήσω και πόσα νοίκια πρέπει να καθυστερήσω στην περίπτωση που μου γλύστραγε και κοπάναγε τον ISA-2.
Με χειρουργική ψυχραιμία κίνησα τον αντίχειρά μου για το focus και μετά για να τραβήξω την φωτογραφία..

Μετά την επιτυχημένη λήψη, απομακρύνθηκα με ελαφρά πηδηματάκια για να μην στάξει τίποτα από το μέτωπό μου.

Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα!

:D:D:D

wizzy

Reaction score
21.677
Μπράβο ρε μάγκες να περνάτε καλά.
Ευχαριστούμε Γιάννη!:thumbsup:

Άστα να πάνε.
Από τις πιο αγχωτικές φωτογραφίες που έβγαλα ποτέ.
Κρατούσα το Nexus 5x (case grip factor: 0/10) και πήγα πάνω από τον ενισχυτή να βγάλω μια κάτοψη του αριστουργήματος.
Αμέσως τα δάχτυλά μου άρχισαν να σημαίνουν κόκκινο συναγερμό διότι άρχιζε η εφίδρωση και η τριβή τους με το nexus είχε πάρει τον κατήφορο. Το άγχος αυτής της συνειδητοποίησης συνέβαλε σε ακόμη μεγαλύτερη εφίδρωση, ένα vicious feedback loop.
Κατευθείαν άρχισα τους γρήγορους υπολογισμούς για το πόσο πιάνει το μηχανάκι αν το πουλήσω και πόσα νοίκια πρέπει να καθυστερήσω στην περίπτωση που μου γλύστραγε και κοπάναγε τον ISA-2.
Με χειρουργική ψυχραιμία κίνησα τον αντίχειρά μου για το focus και μετά για να τραβήξω την φωτογραφία..

Μετά την επιτυχημένη λήψη, απομακρύνθηκα με ελαφρά πηδηματάκια για να μην στάξει τίποτα από το μέτωπό μου.

Δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα!

:D:D:D
Είδες ρε; Πέρασες τη δοκιμασία! Από τώρα και στο εξής, σε χρίζω ως τον επίσημο φωτογράφο της ΕΒΚΥ!:D

Reaction score
1.145
Πωωωω πολύ ζέστη βρε παιδιά.
Δεν μαζευόμαστε να διαβάσουμε κανά δροσιστικό pdf ...εεε καμία συνάντηση εννοώ!

wizzy

Reaction score
21.677
Παίδες, να το κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα. Παρασκευή ή Σάββατο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak