Μια φορά κι έναν καιρό...

Status
Not open for further replies.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Βρε βρε βρεεεεεεεε....ξανακαλως τον τον μεσιε Χρηστο!!!!!!!

Εχω κατι DSD αρχεια να σου δωκω .......μουρλια λεμεεεεεεεε.........

Στο λεω γιατι κατι πουλακια μου ειπαν οτι εχεις αρχισει να γινεσαι και στο.........ψηφιακο δυνατος!!!!!!!!!
Αληθεια λενε???????????????

:138::138::142::142:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.781

Καλά τα videos εκατέρωθεν, καμιά φωτογραφία με τι αλλαγές θα δούμε κάποτες; :426:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
To USB cable πιο παχυ απο τα καλωδια ηχειων!!!!! ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΡΕ!!!!!!!!

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!

Λοιπον βαζω τις αλλαγες τηλεγραφικα και με τη σειρα περιπου που εγιναν:

- Αντικατασταση του Rowland model 8T amplifier, με τα Harmonic class A mosfet SE monoblocks.
- Αντικατασταση του DacT CT-100 phono stage, με το Harmonic active MC preamplifier.
- Αντικατασταση του DARA custom silver XLR pre to amp (main) interconnect, με το Signal Projects 'Emerald' RCA interconnect.
- Αντικατασταση του Xaitas silver RCA pre to amp (bass) interconnect, με το Signal Projects 'Emerald' XLR interconnect.
- Αντικατασταση του DARA custom silver XLR DAC to pre interconnect, με το Signal Projects 'Atlantis'.
- Αντικατασταση των 2 DARA custom silver BNC digital cables (μεταξυ Wadia 8 transport και Wadia 15 DAC), με τα Signal Projects 'Emerald'.
- Συνδεση του USB DAC με τον προενισχυτη με ενα Signal Projects 'Atlantis' RCA interconnect.
- Αντικατασταση του DARA custom silver servo bass cable, με ενα Signal Projects 'Atlantis' Gen300 bass/feedback cable, custom made.
- Προσθηκη ενος Toshiba 'Satellite A300' laptop (USB2 digital out), για τα HD 24 bit music files.
- Προσθηκη του Western Digital 'Elements Play' media player (optical digital out), για red-book music files storage (τελικα, το δουλευω σαν εξωτερικο σκληρο του laptop).
- Προσθηκη ενος DIY unbalanced USB DAC 24/96 για μετατριπη του σηματος των παραπανω, μεσω ενος Signal Projects 'Magma' USB2 (M to M) cable.
- Προσθηκη μιας Toshiba LCD 32" TV screen και ενος Logitech K800 wireless illuminated keyboard, για νυκτερινη πληκτρολογηση / monitoring the laptop.
- Χρηση και των 3 ηλεκτρικων φάσεων με την τριτη φαση να χρησιμοποιειται για TV, laptop και media player.
- Αντικατασταση του 4 Xaitas power cables με Signal Projects 'Apolon' (3 amps and the preamp).
- Προσθηκη in-line 2 Signal Projects 'Poseidon' power receptacles/filters στις 2 απο τις 3 φασεις.
- Προσθηκη ενος επιπλεον εξωτερικου σκληρου 1 Tera με μουσικα αρχεια και επεται και άλλος...

Φωτο θα βαλω αργοτερα καθως και ενα ωραιο σχεδιακι....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Συστημα ειν'αυτο:111:
Πρεπει να γραφεις πιο συχνα:116:
οχι.. Μια φορά κι έναν καιρό...:107:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
system flow chart....

Καλυτερα να βαλω το σχεδιαγραμμα - συνδεσμολογια του συστηματος κοντα στην περιγραφη των αλλαγων που εκανα, για να ειμαι πιο εποπτικος....

Υπαρχουν και παλι κατι ψιλοαλλαγες, αλλα.... ας μην το κανουμε θεμα.... :116:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εκανα και μια ψιλο-ερευνα με την ταση του ρευματος και στις 3 φάσεις για να αποφασισω που θα ριξω τους 3 ενισχυτες και που θα ριξω τις χαμηλες καταναλωσεις, (t/t, phono, preamp, transport και τα 2 DAC)... :116:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Να το ενα φιλτρο/πολυμπριζο της SIGNAL PROJECTS για τα 2 μονομπλοκ και τον σερβοενισχυτη

.... και το άλλο για τις χαμηλες καταναλωσεις

Εδω που τα λεμε, αυτα που ειχα ηταν απαραδεκτα, με τα καινουργια "θηριακια" λες και διπλασιαστηκε η ισχυς του συστηματος!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.758

Εδω που τα λεμε, αυτα που ειχα ηταν απαραδεκτα, με τα καινουργια "θηριακια" λες και διπλασιαστηκε η ισχυς του συστηματος!!!
Ωχ...:402:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
DSD αρχεια.... απο Κορινθο....

... Εχω κατι DSD αρχεια να σου δωκω .......μουρλια λεμεεεεεεεε.........

Στο λεω γιατι κατι πουλακια μου ειπαν οτι εχεις αρχισει να γινεσαι και στο.........ψηφιακο δυνατος!!!!!!!!!
Αληθεια λενε??? :138::142:
Βλαση, βαλτα σε παρακαλω σε ενα σκληρο 2 tera και πέρνα απο το σπιτι να μου τα αφησεις να ζηλεψει ο πιλοτος.... :116:

Reaction score
1.727
Re: Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Εκανα και μια ψιλο-ερευνα με την ταση του ρευματος και στις 3 φάσεις για να αποφασισω που θα ριξω τους 3 ενισχυτες και που θα ριξω τις χαμηλες καταναλωσεις, (t/t, phono, preamp, transport και τα 2 DAC)... :116:

Μήπως θα έπρεπε να λάβετε υπόψιν εκτός της διακύμανσης της τάσης και το συνημίτονο της κάθε φάσης; Αν δηλαδή υπάρχουν σε λειτουργία ψυγεία, κλιματιστικά, και λοιποί κινητήρες ίσως είχε κάποια σημασία εφόσον θέλετε να είστε τόσο προσεκτικοί στην λεπτομέρεια...

Α επίσης μια απορία: γιατί usb dac και όχι κατευθείαν τροφοδότηση του υπάρχοντος DAC; Έγιναν συγκριτικές δοκιμές;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Φιλε Notiskas

1. Εχεις δικιο, αλλα δεν μπορεις να ταχεις ολα....
2. Το υπαρχον DAC (wadia 15) ειναι μονο 20/44, το USB DAC (θα) ειναι 24/192 και το εχω για το laptop και τα αρχεια υψηλης αναλυσης...

Reaction score
1.727
Θα αντικαταστήσει τότε το Wadia, ή θα υπάρχουν παράλληλα; Ένα συγκριτικό θα είχε ενδιαφέρον...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Φαινεται στο σχεδιαγραμμα που εβαλα οτι δουλευουν παραλληλα...
(α) Wadia 8 / Wadia 15 για τα red book.
(b) laptop / JRiver / USB DAC 24/192 για τα HD αρχεια.

Λεπτομερες συγκριτικο με αρχεια red book δειχνει ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, αλλα οταν ακουω HD αρχεία, το (β) υπερτερει απο τον ασημενιο δισκο....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.414

τι ντακ είναι αυτό το USB; Δώσε καμιά λεπτομέρεια!

Reaction score
1.685

Βρε τι βλεπουν τα ματακια μου?

Καινουργια πραγματα?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
USB DAC

Τωρα σωθηκες Κωστα... :116:

Ειναι μια κατασκευη του Κωστα Κουρκουνη (Harmonic) που ηταν και στην Εκθεση και του οποιου εχω και τα SE monoblock και το phono stage.

Εχει μια USB εισοδο (προς το παρον 24/96 και συντομα 24/192), μια οπτικη και μια SPDIF 24/192... Ειναι μια custom υλοποιηση που μου ακουγεται αριστη!!!!

Ο Κ.Κ. ειναι ενας πολυ καλος ηλεκτρονικος αλλα πολυ χαμηλων τονων... :114:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: USB DAC

Να και το λαπτοπ με εγκατεστημενο το JRiver Media Center 16

Απο κατω απο τη γρανιτενια βαση φαινεται ενα media player της Western Digital και ενας εξωτερικος σκληρος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.683
Απάντηση: DSD αρχεια.... απο Κορινθο....

Βλαση, βαλτα σε παρακαλω σε ενα σκληρο 2 tera και πέρνα απο το σπιτι να μου τα αφησεις...:116:
Να και το λαπτοπ με εγκατεστημενο το JRiver Media Center 16...
Απο κατω απο τη γρανιτενια βαση φαινεται ενα media player της Western Digital και ενας εξωτερικος σκληρος.
Είναι πλέον φανερό ότι πλησιάζει το...τέλος του Κόσμου.:612:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295