"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
8.905
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Να ευχαριστήσω τον Σταμάτη για τις φώτο, αν και τον έπρηξα να τελειώσει γιατί είναι πολύ σχολαστικός..., επίσης τα είπε όλα και δεν μου άφησε τίποτα να σχολιάσω, το μόνο που θα πω, ότι είμαι περήφανος για τα αποκτήματα μου, κοινώς τα λατρεύω... ένα σχόλιο μόνο (φώτο με χαρακτηριστικά) παραθέτω για έναν μεγάλο βραχίωνα από μια τεράστια εταιρία... την Technics και την καινοτομια που εχει στο Balance Weight ο EPA-100, και όχι μόνο!

Reaction score
3.899

Mε γειές κ@υφαλίτσα!!!

Μόλις τα είδα, πολύ σπεσιαλ, καλές ακροάσειςσσσσσσ!!!:444:

Reaction score
8.905

Mε γειές κ@υφαλίτσα!!!

Μόλις τα είδα, πολύ σπεσιαλ, καλές ακροάσειςσσσσσσ!!!:444:
Γιαυτό γιατρέ μου πρέπει να την σφραγίσουμε....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Εννοείς χωρίς το κουφα ?
Λίτσα σκέτο? ππφφφ , αηδίες.

Reaction score
8.905

Εδώ το νέο μου σπάνιο & κορυφαίο “παιχνίδι”... JVC TT-101 (το κυνηγάνε σαν τρελοί στα γνωστά σάιτ εξωτερικού) με τον αγαπημένο μου βραχίωνα Technics EPA-100 και φορτωμένος με την σέξι (φωτιά στα κόκκινα) Technics EPC 250MK4.

ΥΓ. η Shure V15 Type 3 πάνω στον ADC LMF-1 απλά αυτό το διάστημα είναι σε διακοπές και ξεκουράζεται.

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.899

θα σε ληστέψω .....χαλαρά!!!!!

Καλορίζικα κάθαρμα!!!!:444:

Reaction score
1.815

Εδώ το νέο μου σπάνιο & κορυφαίο “παιχνίδι”... JVC TT-101 (το κυνηγάνε σαν τρελοί στα γνωστά σάιτ εξωτερικού) με τον αγαπημένο μου βραχίωνα Technics EPA-100 και φορτωμένος με την σέξι (φωτιά στα κόκκινα) Technics EPC 250MK4.

ΥΓ. η Shure V15 Type 3 πάνω στον ADC LMF-1 απλά αυτό το διάστημα είναι σε διακοπές και ξεκουράζεται.
θα σε ληστέψω .....χαλαρά!!!!!

Καλορίζικα κάθαρμα!!!!:444:
Kαι όχι μόνο...:204:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.685

Πιστευω οτι ειμαι τυχερος που θα το δω και θα το ακουσω συντομα.

Για να δουμε !!!

Ενα μπραβο για τον ευτυχη ιδιοκτητη του ειναι λιγο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Εγινε και editor τώρα ο delamostre?
Αντε να δούμε τι άλλο θα γίνει.. Μπορεί και αστροναύτης, που ξέρεις?:116:

Reaction score
1.815

Εγινε και editor τώρα ο delamostre?
Αντε να δούμε τι άλλο θα γίνει.. Μπορεί και αστροναύτης, που ξέρεις?:116:
Θέλει πολύ προσπάθεια για να σε φτάσω... :204:
(...και είναι κάτι που δε θα επιθυμούσα να γίνω, προτιμώ το έδαφος)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Ε καλά και συ !!!! χαμήλωσε λίγο τους στόχους σου!!!:204:

Reaction score
1.173

Βασίλη καλά ακούσματα με τις μηχανάρες σου.
Είμαι σίγουρος για τα αποτελέσματα τους + είναι πανέμορφα τα άτιμα.
Καλορίζικα και καλοάκουστα.
:610:

Reaction score
1.752

Βασιλη συγχαρητηρια! Και για μενα εξακολουθει να ειναι η πρωτη μου επιλογη. Μου ειναι ομως εξαιρετικα δυσκολο να το βρω στην Ιαπωνια, αλλα ΚΑΙ να το φερω εδω. Απο την στιγμη (πριν απο 2 χρονια) που παροπλισα το Symphonic Line RG6, εχω βολευτει με ενα Thorens TD 124 II, αλλα ακομα νοσταλγω το Denon DP80 που ειχα πριν 17 χρονια. Πρεπει να παραδεχτω οτι μονο για ψυχολογικους λογους δεν το ξαναπαιρνω και γι αυτο περιμενω να βρω ενα ΤΤ-101. Για το TT-81 που μπορω να βρω, δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο της εισαγωγης. Δεν εχω βλεπεις καμια ενδειξη οτι ενα ΤΤ-81 εχει καποιο πλεονεκτημα εναντι του DP80 οπου θεωρητικα ο τροπος που συγκρινει τις στροφες ειναι πολυ ανωτερος και ανεξαρτητος απο το δυκτιο τροφοδοσιας. Τον EPA-100 τον ειχα στην MkII εκδοση (επανω σε ενα Lenco GL75) και ειναι απιθανος βραχιονας τοσο ηχητικα, οσο και λειτουργικα. Τον εδωσα μονο επειδη ο Pluto 9Α ειχε καλυτερα μπασα και ρυθμιζε το αζιμουθιο, αλλα δεν εχει την ευελιξια του ταιριασματος με τοσες πολλες κεφαλες οσες μπορει να δεχτει ο EPA-100. Φαντασου οτι ο Pluto απορριπτει τις εστω και λιγο μαλακες η παχιες η στρογγυλεμενες σε ηχο κεφαλες και ολες τις κεφαλες μεγαλης μαζας (απο Koetsu Onyx μεχρι Lyra Titan) εξαιρουμενης της Goldfinger. Ασε που δεν εχει και αποσπωμενο headshell, και ειναι πολυ μπελαλιδικος στη ρυθμιση του cradle & lift-up. Γενικα ο EPA-100 ΜκΙΙ ειναι κορυφαιος και προτιμοτερος απο τους περισσοτερους βραχιονες ηχητικα, (ειχα την ευκαιρια να τον συγκρινω με SME IV, SAEC WE-308SX, Reed 3Q, Linn Ekos, Stogi Ref., Graham 2.2, Dynavector 505, και μερικους που ξεχναω τωρα) ενω απο αυτους τους ελαχιστους που πιθανον να υπολειπεται, υπερτερει κατα κορον λειτουργικα!
(Σημ. Δεν νομιζω οτι ο ΜkΙΙ δικαιολογει τη χρηματικη διαφορα απο τον EPA-100. Στα χαρτια τουλαχιστον ... ΟΧΙ!)
Ευγε! και σου ευχομαι καλες ακροασεις με την κορυφαια αυτη πηγη που ταιριαξες.

Reaction score
8.905

Σε ευχαριστώ φίλε μου και εύχομαι κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά. :446:

Reaction score
8.905

...Τον EPA-100 τον ειχα στην MkII εκδοση (επανω σε ενα Lenco GL75) και ειναι απιθανος βραχιονας τοσο ηχητικα, οσο και λειτουργικα. Τον εδωσα....
Πόσα λάθη έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν... η υποτιθέμενη “εξέλιξη” μας έφαγε... σήμερα μπορώ να πω ότι γύρισα στις παλιές μου αγάπες και σε αυτές περιλαμβάνονται και οι MM κεφαλές! :444:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR