- Reaction score
- 460
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...
Ωχ.....αρχισανε τα οργανα.....εγω γεια σας.....
Ωχ.....αρχισανε τα οργανα.....εγω γεια σας.....
Και ήθελα να το πω εγώ ρε παιδί μου (για τα 0.05 db στα 20KHz) αλλά λέω άστο... κάποιος πιο τολμηρός θα βρεθεί...
Ειναι! Εσυ ησουν μικρος τοτε και δε θυμασαι.....Αν είναι 9.5. :116:
ευκολααααααααααααααααααααααααααααα..............δεν θελουμε φωτιες νυχτιατικα!!!!:116::Tωρα αν εγω γραψω για το USB cable που εχω μεταξυ DAC και laptop και που ειναι παχυ 2 εκατοστα, θα ειμαι εκτος θεματος? :116: :114:
ειναι μεγαλη ευκαιρια αφου το dac ειναι diy να ρωτησεις αυτον που το φτιαχνει αν "πρεπει" να εχει διαφορα αναλογα με τα usb καλωδια.Tωρα αν εγω γραψω για το USB cable που εχω μεταξυ DAC και laptop και που ειναι παχυ 2 εκατοστα, θα ειμαι εκτος θεματος? :116: :114:
τι σημαίνει αυτό Χρήστο;Τωρα, οσον αφορα το DAC νομιζω ναι ειναι ασυγχρονο!
πιο "εξασκημένος" και "ειδήμων" σε τι; πχ στο άκουσμα των 0.05 ντι-μπίων "απόκλισης" της απόκρισης στους 200 κύκλους ή στην πτώση 1 ντι-μπίου στους 50 χιλιόκυκλους; Να αυτοκτονήσω τώρα ή αργότερα; :138:Τζαμπα τσακωνομαστε, το ξαναλεω μιλαμε για μηχανακια του 9,5 με αριστα το 10, ε και αμα το αυτι καποιου εχει ακουσει και 10 μηχανηματα παραπανω και εχει ασχοληθει, αλλα και εχει κατασκευασει πραγματα με επιτυχια (και παιζει πολυ με μικροδιαφορες) ...., ε ας του επιτραπει να ειναι λιγο πιο εξασκημενος και ειδημων....
Παμε παρακατω....
Εγώ δε ξέρω απ'αυτά, καλύτερα να ρωτήσεις τον Ζαπ! :135:xaxaxaxa κακε, επειδη δεν τα ξερω καλα τα ψηφιακα με ρωτας ε? :121:
Νομιζω οτι σημαινει οτι κανει χρηση του δικου του clock και οχι του εγκατεστημενου software στο laptop...
... αλλα μη με βαρεσεις αν κανω λαθος, οποτε θα ηθελα τη δικη σου απαντηση...:120:
Προδότη...Όπως ξέρεις, πήρα πικάπ...
Ασύγχρονο είναι ένα dac όταν το ψηφιακό σήμα που ''αντλεί'' από το pc δεν είναι χρονισμένο από το clock του pc αλλά χρονίζεται από το clock του ίδιου του dac. Χρονισμένο είναι ένα dac (η είσοδος του) όταν το pc χρονίζει το ρυθμό ''ροής'' του ψηφιακού σήματος. Επειδή τα clocks των pc δεν είναι ανάλογης ποιότητας όπως των dac τότε υπάρχει περισσότερο jitter. Γι'αυτό είναι πολύ σημαντικό η είσοδος usb ή ethernet του dac να είναι asynchronous.τι σημαίνει αυτό Χρήστο;