"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
1.685
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Μιλησε κανεις για κεφαλες?

Ιδου οι πιο ομορφες και χαρουμενες κεφαλες....

Η γλυκυτατη κοπελα ειναι του μαγαζιου......

Reaction score
1.753

Ελπιζω σε ενα μηνα περιπου να μπορεσω μετα τις παρα πολλες αλλαγες που θα εχω ολοκληρωσει, να κανω ενα οριστικο test MM Vs MC σε συνθηκες που δεν ευνοουν καποια υπερ της αλλης.
Αλλαξα σε ΟΤL 100w, σε πιο ευαισθητο 97.4db μεγαφωνο, σε 1:2 step-up εντος του buffer παθητικου προενισχυτη στην εξοδο, σε τριπλοενισχυση με φιλτρα 6db/oct εντος του παθητικου, κ.α
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να ξεφορτωθω το step-up (η το pre-pre) για της χαμηλης εξοδου κεφαλες (και το επιπλεον καλωδιο), οποτε θα ηταν οτι πρεπει μια ΜΜ στα 4mV. (980HZS ?)
Θα δουμε. Ακομα δεν μπορω να αποκλεισω ουτε τις ΜΜ με 1.3mV αν δεν τις ακουσω σε σχεση με την Colibri XPP 0.22mV. Πιστευω οτι μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχω βγαλει ακρη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μιλησε κανεις για κεφαλες?

Ιδου οι πιο ομορφες και χαρουμενες κεφαλες....

Η γλυκυτατη κοπελα ειναι του μαγαζιου......
Γράφοντας χωρίς τόνους μπορεί κανείς να υποθέσει οτι εκτός από χαρούμενες κεφαλές υπάρχει και η ανάγνωση" χαρούμενοι κεφάλες":619::444:

Reaction score
8.905

...να κανω ενα οριστικο test MM Vs MC σε συνθηκες που δεν ευνοουν καποια υπερ της αλλης...
Το θέμα είναι ποιες MM θα χρησιμοποιήσεις... όποτε θέλεις εδώ είμαστε για την όποια βοήθεια. Ήδη στην εισαγωγή μου εδώ λέω πολλά...

Reaction score
8.905

Γράφοντας χωρίς τόνους μπορεί κανείς να υποθέσει οτι εκτός από χαρούμενες κεφαλές υπάρχει και η ανάγνωση" χαρούμενοι κεφάλες":619::444:
Ζηλιαρούλες κάνουμε...?

Reaction score
1.815

...Τον EPA-100 τον ειχα στην MkII εκδοση (επανω σε ενα Lenco GL75) και ειναι απιθανος βραχιονας τοσο ηχητικα, οσο και λειτουργικα.
...Γενικα ο EPA-100 ΜκΙΙ ειναι κορυφαιος και προτιμοτερος απο τους περισσοτερους βραχιονες ηχητικα, (ειχα την ευκαιρια να τον συγκρινω με SME IV, SAEC WE-308SX, Reed 3Q, Linn Ekos, Stogi Ref., Graham 2.2, Dynavector 505, και μερικους που ξεχναω τωρα) ενω απο αυτους τους ελαχιστους που πιθανον να υπολειπεται, υπερτερει κατα κορον λειτουργικα!
Όλους τους παραπάνω βραχίονες μαζί με τον ΕΡΑ-100, τους είχες πάνω στο Lenco GL-75????:111:

Reaction score
1.815

Γράφοντας χωρίς τόνους μπορεί κανείς να υποθέσει οτι εκτός από χαρούμενες κεφαλές υπάρχει και η ανάγνωση" χαρούμενοι κεφάλες"
Mόνο εσύ έλειπες...
Αδικαιολογήτως απών!
Από αύριο στην Γκουέρνικα με σάρωθρο και στολή αγγαρίας!:136:

Εν τω μεταξύ η φωτό είναι λίγο ...vintage!:204:

Reaction score
1.753

Ναι γιατι ειχε ανεξαρτητο armboard pillar και γι αυτο το λογω το ειχα φτιαξει : Να συγκρινω βραχιονες !
Το οτι ειναι ενα εξαιρετικο πλατω δυστυχως μου αποδειχτηκε αφου το αποχωριστηκα. Ειχα κανει και καποιες υπερβολες στο plinth (double slate) κι ετσι με το βαρος που ειχε δεν μπορουσα πια να το χρησιμοποιω στη βιβλιοθηκη που τα ανεβασα ολα (για προστασια απο τα παιδια). Ειμαι ομως ετοιμος για νεα κατασκευη με L75, 78, 70 μιας και μαζι με το DP80 ειναι το ενα απο τα 2 καλυτερα πικαπ που ειχα. Και η δυνατοτητα του να δειχνει τις διαφορες στους βραχιονες σιγουρα επιβεβαιωνει την αξια του. Καπου ομως εχω συγκρατηθει. Μια με τα παιδια, μια με την κριση, λιγες οι ωρες ακροασης, λιγες οι ωρες ενασχολησης με κατασκευες ... τι να τα φτιαξω τα 3 πικαπ ... μηπως και δεν θα ισοφαριστει ποτε το κοστος σε χρονο, χρημα, κουραση, ψαξιμο ?... θελουν και 3 βραχιονες και αντε να τους ταιριαξω κεφαλες ... Κι ετσι εμεινα να περιμενω ενα ΤΤ-101 περισσοτερο ισως και να το σκαρφιστηκα σαν υπεκφυγη. Δεν ειμαι φυγοπονος σ'αυτο το χομπυ. Μαλλον τρελος ειμαι απ'οτι μου λενε. Ομως ερχεται ο καιρος που η πραγματικοτητα εχει τη δυναμη να αλλαζει τις συνηθειες μας.

Reaction score
1.815

Mε την κατήφια που επικρατεί, λίγα πράγματα μας έμειναν να απολαμβάνουμε...
Γι αυτό λοιπόν κάνε το κέφι σου!:444:

Reaction score
1.187

Το thread αυτό είχε ατονήσει τώρα τελευταία... Αντε για να ξυπνήσουμε πάλι λίγο το ενδιαφέρον.

Τα δύο αδερφάκια έφυγαν από την Ιαπωνία πριν από 35 χρόνια και ταξίδεψαν στις άκρες της γης.
Ξαναβρέθηκαν μαζί μετά από 35 χρόνια!!!

Reaction score
1.187

Λοιπόν πιο είναι πιο όμορφο;
Περιμένω γνώμες...

Reaction score
1.187

Προσπαθώ να ακούσω πιο έχει καλύτερα DACs και παίζει με λιγότερο jitter... :laugh:

Reaction score
1.187

Το μόνο που λείπει τώρα είναι ένας μίκτης για να κάνω scratch όπως κάνουν οι κανίβαλοι αραπάδες DJs με τα Technics! :laugh:

Reaction score
1.538

επιτελους εχει παρεα το 160 ενα ισαξιο πικαπιο και με το παραπανο!

Reaction score
1.187

Ωραία! Να δούμε και κανά άλλο ακόμα να έρχεται στην Ελλάδα.

ryk

Reaction score
925

Λοιπόν πιο είναι πιο όμορφο;
Περιμένω γνώμες...
Αυτό που στις φωτό το έχεις πάντα πρώτο πλάνο!
Τυχαίο?:whistling:

Reaction score
2

...νταξη ρε Τασο το 929 ειναι κορυφη....αλλα εμενα γιατι μου αρεσει το 838 ;:prankster:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr