ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Εδω υπάρχουν mp που αποσύρθηκαν και δεν διορθώθηκαν τα θέματα τους και εσυ περιμένεις σε ενα χρονο να βγει το τέλειο πλαυερ... δεν θα υπάρξει ποτε αυτο, καλώς ή κακώς...
:615:

Reaction score
7
Τελικά μας έχετε μπερδέψει με τα firmware κλπ. Αν κάποιος θέλει να πάρει player τα Χριστούγεννα ποιό να προτιμήσει; Το Α-400 ή το med1000x3d; Ποιό είναι καλύτερο αυτή την στιγμή;

Reaction score
402
Εδω υπάρχουν mp που αποσύρθηκαν και δεν διορθώθηκαν τα θέματα τους και εσυ περιμένεις σε ενα χρονο να βγει το τέλειο πλαυερ... δεν θα υπάρξει ποτε αυτο, καλώς ή κακώς...
Δεν περιμένω το τέλειο player αλλα το second screen navigation...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Τελικά μας έχετε μπερδέψει με τα firmware κλπ. Αν κάποιος θέλει να πάρει player τα Χριστούγεννα ποιό να προτιμήσει; Το Α-400 ή το med1000x3d; Ποιό είναι καλύτερο αυτή την στιγμή;
Κανε λιγο υπομονη ολοι αυτο περιμενουμε να μας πουν να δουμε τι θα αγορασουμε..

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση επισημαίνω ότι
1. Δεν σας λέμε τι να αγοράσετε
2. δεν είμαστε επαγγελματίες δοκιμαστές
3. προσπαθούμε να καλύψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ανάλογα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό που έχουμε, τις δυνατότητες κάθε μηχανήματος
4. Οι περισσότερες δοκιμές γίνονται με μηχανήματα που αγοράζει αυτός που κάνει τη δοκιμή
5. Οι άμεσες συγκρίσεις είναι δύσκολο να γίνουν, πρέπει ο δοκιμαστής να έχει στην κατοχή του τα μηχανήματα

τα παραπάνω είναι γενικά

ειδικά για την σύγκριση A-400 και MED1000 δεν νομίζω ότι θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα μέχρι τις γιορτές για έναν πολύ απλό λόγο, το Realtek 1156 βρίσκεται στην αγορά εδώ και έναν χρόνο με αποτέλεσμα να έχει ωριμάσει πολύ το software, αντίθετα το Sigma 8911 τώρα ξεκινά.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

3. προσπαθούμε να καλύψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ανάλογα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό που έχουμε, τις δυνατότητες κάθε μηχανήματος
4. Οι περισσότερες δοκιμές γίνονται με μηχανήματα που αγοράζει αυτός που κάνει τη δοκιμή
5. Οι άμεσες συγκρίσεις είναι δύσκολο να γίνουν, πρέπει ο δοκιμαστής να έχει στην κατοχή του τα μηχανήματα

τα παραπάνω είναι γενικά

ειδικά για την σύγκριση A-400 και MED1000 δεν νομίζω ότι θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα μέχρι τις γιορτές για έναν πολύ απλό λόγο, το Realtek 1156 βρίσκεται στην αγορά εδώ και έναν χρόνο με αποτέλεσμα να έχει ωριμάσει πολύ το software, αντίθετα το Sigma 8911 τώρα ξεκινά.
Οχι Φιλε μου κοντολετα προς Θεου μην το λαμβανεις ετσι!!:103:
Αν διαβασες καλα εγραψα περιμενουμε να μας πουν να δουμε τι θα αγορασουμε
Ισως να σου ακουγεται λαθος η διατυπωση ετσι οπως το εγραψα αλλα με αυτο ενοουσα φυσικα οτι ο καθενας εχει και πρεπει να εχει τον τελευταιο λογο στο τι θα αγορασει και μονο(μιλαω για μενα τουλαχιστον).
Απο την αλλη δεν ειναι κακο να ρωταμε και να ζηταμε περισσοτερα μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι οικονομικα και ολοι θελουν ας πουμε μια παραπανω σιγουρια και γνωμη στο να αγορασουν κατι!! Γιατι κακα τα ψεματα ολοι λιγο πολυ και πιστευω σε ολους εχει συμβει καποτε καποιο μχμ να μας εχει καρφωθει στο μυαλο να παρουμε να ακουμε γνωμες θετικα & αρνητικα και μετα παλι να κανουμε την λαθος επιλογη!!!
Λαθος επιλογη... και παλι σχετικο ειναι γιατι καποιοι απο εμας λογο αγνοιας και πολλους αλλους παραγοντες βγαζουμε πολυ γρηγορα λαθος συμπερασματα... οπως ειπες ολα ειναι σχετικα:126:
Η ουσια ομως ειναι οτι γινεται μια παρα πολυ καλη δουλεια στο συγκεκρριμενο φορουμ και βοηθατε παρα πολυ ειδικα εμας που ειμαστε επαρχια και δεν υπαρχει η δυνατοτητα σε καποια μχμ οχι να τα κανουμε τεστ σε καποιο μαγαζι αλλα ουτε καν να τα δουμε αν δεν το αγορασουμε πρωτα.

Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι απο την μερια μου για καθε προσπαθεια βοηθειας και ενημερωσης!!!
Keep testing:615:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

τα παραπάνω είναι γενικά

Φίλε σόρρυ αν πήρες κάτι στραβά που είπα. Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν είπα να μας πείτε τί να αγοράσουμε. Απλά να μας προτείνετε τί είναι κατά την γνώμη σας καλύτερο αυτή την στιγμή. Γιατί οι αγορές έχουν στενέψει και δεν έχουμε πολλά περιθώρια λάθους. Κάποιος που τυχαίνει να έχει και τις 2 συσκευές, είναι πιστεύω σε θέσει να προτείνει κάτι. Φιλικά πάντα...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν πήρα στραβά όσα γράφετε και ρωτάτε, απλά κάνω μερικές διευκρινήσεις για να είμαστε ξεκάθαροι...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Από που μπορούμε να παραγγείλουμε το Α-400 και πόσο κάνει; Ευχαριστώ
Εγώ πάλι το έχω πάρει λίγο στραβά. Με ρωτάς απο που το πήρα και πόσο. Σε παρέπεμψα στο link που δείχνει την αγορά μου. Ξαναρωτάς απο που και πόσο να το πάρεις.
Με ρωτάς αν θα έπρεπε να το αγοράσεις. Σου λέω να κάνεις υπομονή. Μέσα στις προηγούμενες σελίδες τεκμηριώνω ότι το firmware του δεν είναι έτοιμο. Συνεχίζεις να μπερδεύεσαι ωστόσο.
Υπογράμμισα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα ίδια αρχεία που παίζει το Mede8er κι ότι έχει καλύτερη εικόνα, ότι ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα (τι αρχεία έχει, αν έχει hardware για να αξιοποιήσει αυτή την καλύτερη εικόνα) προχωράει ή επιλέγει να κάνει υπομονή ελπίζοντας να βελτιωθεί το firmware του pop corn.
Τι δεν είναι ξεκάθαρο; Εδώ γίνεται μια παρουσίαση του προϊόντος. Ελπίζω να φανούν οι όποιες αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία. Απο εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και κάποια κριτική σκέψη σ' αυτά που διαβάζουμε.
Αν κάτι δεν είναι κατανοητό στην παρουσίαση ή υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τεχνική απορία ρωτήστε, όπως καλή ώρα κάνει ο maestro. Απ' τη στιγμή που θα λάβετε απάντηση κρίνετε αν σας κάνει το συγκεκριμένο προϊόν ή όχι.
Συγγνώμη αλλά ερώτηση του στιλ "να το αγοράσω ή όχι" δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί εκ των πραγμάτων.

Reaction score
0

Εγώ πάλι το έχω πάρει λίγο στραβά. Με ρωτάς απο που το πήρα και πόσο. Σε παρέπεμψα στο link που δείχνει την αγορά μου. Ξαναρωτάς απο που και πόσο να το πάρεις.
Με ρωτάς αν θα έπρεπε να το αγοράσεις. Σου λέω να κάνεις υπομονή. Μέσα στις προηγούμενες σελίδες τεκμηριώνω ότι το firmware του δεν είναι έτοιμο. Συνεχίζεις να μπερδεύεσαι ωστόσο.
Υπογράμμισα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα ίδια αρχεία που παίζει το Mede8er κι ότι έχει καλύτερη εικόνα, ότι ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα (τι αρχεία έχει, αν έχει hardware για να αξιοποιήσει αυτή την καλύτερη εικόνα) προχωράει ή επιλέγει να κάνει υπομονή ελπίζοντας να βελτιωθεί το firmware του pop corn.
Τι δεν είναι ξεκάθαρο; Εδώ γίνεται μια παρουσίαση του προϊόντος. Ελπίζω να φανούν οι όποιες αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία. Απο εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και κάποια κριτική σκέψη σ' αυτά που διαβάζουμε.
Αν κάτι δεν είναι κατανοητό στην παρουσίαση ή υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τεχνική απορία ρωτήστε, όπως καλή ώρα κάνει ο maestro. Απ' τη στιγμή που θα λάβετε απάντηση κρίνετε αν σας κάνει το συγκεκριμένο προϊόν ή όχι.
Συγγνώμη αλλά ερώτηση του στιλ "να το αγοράσω ή όχι" δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί εκ των πραγμάτων.
Είναι απλό ρε παιδιά αν θελουμε κάτι που να παιζει άμεσα απο την ημέρα που το πήραμε παμε για med αν θελουμε κάτι με γνώμονα την επίδοση αλλα με υπομονή για μελλοντικές αναβαθμισεις πάμε για Α400. Εχθές έκανα και ενα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο των pc και μου είπε ότι το περιμένουν μέσα Δεκεμβρίου αλλα ακόμη δεν ξέρουν τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες, θα περημενω μεχρι τότε γιατι θα ήθελα να το πάρω απο Ελλάδα αν δεν θα το πάρω και εγω απ΄ έξω. Εγω προσωπικά παω για Α400 λόγο προβολεα όπου με νοιάζει πολυ το θέμα ποιότητας-κίνησης, αν είχα τηλεόραση θα έπαιρνα το med που τα κάνει όλα και συμφέρει και είναι και 100€ φθηνότερο. Ευχαριστούμε πολυ loggeo για την ως τώρα παρουσίαση!!!

Reaction score
0
Εγώ που έχω μεν τηλεόραση και όχι προβολέα, αλλά 55άρα είμαι πραγματικά διχασμενος. Πόσο μάλλον επειδή δεν χρειάζομαι σκληρό, άρα το δίλλημα είναι: med 600X3 ή A400

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Reaction score
0

Εγώ που έχω μεν τηλεόραση και όχι προβολέα, αλλά 55άρα είμαι πραγματικά διχασμενος. Πόσο μάλλον επειδή δεν χρειάζομαι σκληρό, άρα το δίλλημα είναι: med 600X3 ή A400

Νομίζω ότι η σύγκριση είναι ανάμεσα στο 1000 και όχι στο 600, για τον σκληρό δεν καταλαβαίνω τι εννοείς προφανώς δεν σε ενδιαφέρει η χρήση εσωτερικού σκληρού η όλα θα τα παίζεις δικτυακα η θα χρησιμοποιείς εξωτερικό, δεν νομίζω ότι θα έχεις προβλημα με το med για σύνδεση με την tv σου.

Reaction score
402
Για να Διευκολύνουμε λίγο τους αναποφασιστους..

Το Α400 θα κάνει αρκετό καιρο να παρουσιάσει ώριμο firmware.. Οπότε για απροβληματιστη χρήση εδω και τώρα θα συνιστούσα το med. Οταν με το καλο εμφανιστούν τα νέα dune ή στρώσει το Α400 (μετα απο αρκετούς μήνες) βαζετε μια αγγελία το med και πάτε για αυτα.. Έτσι και beta testers δεν θα είστε και θα σας έρθει και οικονομικά μιας και θα βαζεται λιγότερα χρήματα απο το να τα δώσετε μια και καλη για την απόκτηση ενός "προβληματικού" mp (Α400)

Reaction score
0

Το Α400 θα κάνει αρκετό καιρο να παρουσιάσει ώριμο firmware.. Οπότε για απροβληματιστη χρήση εδω και τώρα θα συνιστούσα το med. Οταν με το καλο εμφανιστούν τα νέα dune ή στρώσει το Α400 (μετα απο αρκετούς μήνες) βαζετε μια αγγελία το med και πάτε για αυτα.. Έτσι και beta testers δεν θα είστε και θα σας έρθει και οικονομικά μιας και θα βαζεται λιγότερα χρήματα απο το να τα δώσετε μια και καλη για την απόκτηση ενός "προβληματικού" mp (Α400)
Συμφωνώ απόλυτα και μοιάζει η πιο σωστή κίνηση αλλα δεν θα σου έρθει πιο οικονομικά μιλάω πάντα στην περίπτωση που ο τελικός σου σκοπός είναι να αποκτήσεις ενα premium mp.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Νομίζω ότι η σύγκριση είναι ανάμεσα στο 1000 και όχι στο 600, για τον σκληρό δεν καταλαβαίνω τι εννοείς προφανώς δεν σε ενδιαφέρει η χρήση εσωτερικού σκληρού η όλα θα τα παίζεις δικτυακα η θα χρησιμοποιείς εξωτερικό, δεν νομίζω ότι θα έχεις προβλημα με το med για σύνδεση με την tv σου.

Κάποια χρήσιμα post:

Για διαφορές med1000 και med600.
Καμία.
Εχουν το ίδιο chip και θα έχουν ακριβώς το ίδιο firmware.Το 600X3D δεν δέχεται εσωτερικό σκληρό δίσκο και δεν έχει coaxial.
Η γνώμη μου για το med1000:
Ελαφρώς καλύτερη (εικόνα) απο ps3, καλύτερη απο htpc, ελαφρώς χειρότερη απο oppo. Μακάρι να κατείχα το άθλημα της φωτογραφίας για να το αποτυπώσω. Βέβαια, το oppo είχε ως πλεονέκτημα ότι ήταν η κυρία πηγή καλιμπραρίσματος στο hc μου. Οι διαφορές σε 50 ίντσες είναι στα μάτια μου δυσδιάκριτες. Στις 100+ όμως...
Εδώ πάμε καλά. Τίποτα το αφύσικο, αν και σε σχέση με το oppo παρατηρείται ένα μικρό jerkiness κατά τα παναρίσματα της κάμερας (ειδικά στα γρήγορα). Επίσης δε διατηρεί σε τόσο μεγάλο βαθμό την ευκρίνεια του στις αντίστοιχες περιπτώσεις.
Μη φανταστείς τίποτα τραγικό. Απλά το συγκρίνουμε με ένα player που κοστίζει τριπλάσια. Σε "σταθερά" πλάνα η εικόνα του κρίνεται εξαιρετικά ισορροπημένη και εντυπωσιάζει.
Μη φαντάζεστε λοιπόν καμιά διαφορά που βγάζει μάτια, γιατί πολύ απλά δε θα τη βρείτε. Είτε φτιάξει, είτε όχι τα μεγάλα προβλήματα που κουβαλάει το Α-400, το med θα παραμένει η απόλυτη value for money αγορά. Ειδικά στην τιμή που θα κυμαίνεται το med600.

Κάτι ακόμα:
Να έχετε υπόψιν σας ότι το Α-400 έρχεται με φουλ "τσιμπημένο" το δυναμικό κοντραστ στο vpx. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να εντυπωσιάσει, αλλά παράλληλα να έχει και ευθύνη για διάφορα προβλήματα στην εικόνα σας (λχ απώλεια πληροφορίας). Κάποιοι μπορεί να τα αντιληφθούν, κάποιοι όχι.

Reaction score
15.543

Μπραβο Γιωργο......

και πολυ σωστα μιλησες για τις οποιες διαφορες (" Βέβαια, το oppo είχε ως πλεονέκτημα ότι ήταν η κυρία πηγή καλιμπραρίσματος στο hc μου ") μιας και μπορει να ισχυει...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ. Κατατοπιστικοτατος!
Παω για med 600 άμεσα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Μπραβο Γιωργο......

και πολυ σωστα μιλησες για τις οποιες διαφορες (" Βέβαια, το oppo είχε ως πλεονέκτημα ότι ήταν η κυρία πηγή καλιμπραρίσματος στο hc μου ") μιας και μπορει να ισχυει...
Για oppo μιλας για το 93 σωστα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix