Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Ξυνουνε,ειναι μουντα,λεπτα,δεν εχουν βαρος ικανο για να ...παιζουν,ειναι κατασκευασμενα απο θεολεπτο αλουμινιο,δεν εχουν λαμπες,δεν εχουν xlr ουτε και rca βυσματα,αν βαλλεις βαρυ καλωδιο TRS πισω της σηκωνεται σουζα και το κυριοτερο .....δεν παιζει!!!!!!

Μακρια Χρηστο μου ..... Μακρια..........

:142::142::143:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059

Τώρα αυτά φαντάζομαι οτι τα λες για να τα ακούς ο ίδιος . Ε? φανταστηκέ ο.τεχνίτη?:116:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....tha

Τελικα ειναι καλα αυτα τα μετρικ ρε παιδια;Γιατι εκει που κινουμαι δεν εχω δει να κυκλοφορουν πολλα.
Quote Originally Posted by Τσαντουλής Βασίλης View Post
Σε χρήση καθαρά προενισχυτή+Dac υπάρχουν φτηνότερες συσκευές που έχουν καλύτερη τροφοδοσία, εφάμιλα "ρολόγια", καλύτερα dac και καλύτερα αναλογικά στάδια στην έξοδο. Δύο διαφορετικής σύνθεσης παραδείγματα που μου έρχονται πρόχειρα και άμεσα στον νου είναι το Audiolab 8200 CDQ και το Blacknote Dac30.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Τώρα αυτά φαντάζομαι οτι τα λες για να τα ακούς ο ίδιος . Ε? φανταστηκέ ο.τεχνίτη?:116:
ΟΧΙ.......για τον Χρηστο τα εγραψα.....εγω τα εχω στο σπιτι!!!!!!:138::138:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....tha

Γιατι εκει που κινουμαι δεν εχω δει να κυκλοφορουν πολλα.
Για αλλαξε και συ λιγο λωριδα ρε παιδακι μου......ολο απο τον ιδιο δρομο πχια.....αμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κινούμενος σε "λάθος δρόμους" πάντα θα ελοχεύει ο κίνδυνος "ατυχημάτων"/"τρακαρισμάτων".
Αυτό συχνά σε οδηγεί σε "συνεργεία" (όπου μπορεί να πέσεις πάνω σε άσχετους ή και κακόβουλους* "μάστορες") για "επισκευές" ή συνεχόμενα "μερεμέτια" με αμφίβολα αποτελέσματα.

*με σκοπό την "προσωρινή" ή ακόμα και μη "επισκευή" ώστε κατά πάσα πιθανότητα να σε ξαναδούν μελλοντικά.

:144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipins

Quote Originally Posted by Τσαντουλής Βασίλης View Post
Σε χρήση καθαρά προενισχυτή+Dac υπάρχουν φτηνότερες συσκευές που έχουν καλύτερη τροφοδοσία, εφάμιλα "ρολόγια", καλύτερα dac και καλύτερα αναλογικά στάδια στην έξοδο. Δύο διαφορετικής σύνθεσης παραδείγματα που μου έρχονται πρόχειρα και άμεσα στον νου είναι το Audiolab 8200 CDQ και το Blacknote Dac30.
Σκεψου να την ειχε ακουσει κιολας.........

gonis

Luger
Reaction score
12.154
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipins

Κινούμενος σε "λάθος δρόμους" πάντα θα ελοχεύει ο κίνδυνος "ατυχημάτων"/"τρακαρισμάτων".
Αυτό συχνά σε οδηγεί σε "συνεργεία" (όπου μπορεί να πέσεις πάνω σε άσχετους ή και κακόβουλους* "μάστορες") για "επισκευές" ή συνεχόμενα "μερεμέτια" με αμφίβολα αποτελέσματα.

*με σκοπό την "προσωρινή" ή ακόμα και μη "επισκευή" ώστε κατά πάσα πιθανότητα να σε ξαναδούν μελλοντικά.

:144:
Η αποψη σου ειναι βιωματικη ή θεωρητικη;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Li

Σκεψου να την ειχε ακουσει κιολας.........
την ειχε, επισταμενα...
και καλα τα 2 παραπανω dac, δεν πιστευω και εσυ να θεωρεις οτι παιζει καλυτερα απο ενα πχ medea +...

Reaction score
3.901
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο ama

την ειχε, επισταμενα...
και καλα τα 2 παραπανω dac, δεν πιστευω και εσυ να θεωρεις οτι παιζει καλυτερα απο ενα πχ medea +...
Kάτσε ρε φίλε, πως ξεπερνάς έτσι τα 2 παραπάνω ντακ??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο ama

την ειχε, επισταμενα...
Νικο λες το θεμα μου να ειναι αν η lio παιζει καλλιτερα απο το Medea η ενα dcs.......χεστηκα ρε φιλε ειλικρινα .......και να σου πω και κατι ....αν ηθελα μπορουσα να αγορασω ενα medea η ενα dcs....αν σου λεει κατι αυτο!

Και να σου πω και κατι ρε φιλε....βαρεθηκα τις παπαριες και τους κομπλεξισμους πολλων απο εσας.....στα ισα μιλαω!!!!!!,

Με την Metric ζοριστηκαν τοσο πολλοι οι κωλοι ορισμενων αντιπροσωπων και μη που δεν εχει προιγουμενο αυτο που εχει γινει κα φυσικα πολλες αηδιες που εχουν γραφτει!!!!!!

Ο καθενας γραφει οτι θελει και στο φιναλε κανενας ουσιαστικα δεν την πηρε σπιτι του να την ακουσει με αναλογη σοβαροτητα....να την σεταρει με βαση το συστημα του ,μετα απο μετρησεις και φυσικα να την παραμετροποιησει για να βελτιωσει τα χωροταξικα προβληματα ...εκει να μιλησει ,εκει να πει ποιο ουσιαστικα και ποιο τεκμηριωμενα τις αποψεις του......πηξαμε απο ακροατες που τα ξερουν ολα ,που παιρνουν θεση για ολα και οταν πανε σπιτακι τους....τουλαχιστον εκει απο μεσα τους λενε ......τι σκατα φταιει και δεν παιζει το συστημα?

Αρκετα με τις αεροπαπαρολογιες αυτων που νομιζουν οτι ειναι ξυπνιοι.......ο τοπος μας εχει πολλους απο αυτους και γιαυτο φτασαμε σε αυτα τα χαλια!!!!!!!,

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938

την ειχε, επισταμενα...
Πφφφφφφ... Με ένα μτσ της π@ρδής, ούτε 50VA δεν είναι καλά - καλά, και καλωδιοταινίες από κομπιούτερ του 1985...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Πφφφφφφ... Με ένα μτσ της π@ρδής, ούτε 50VA δεν είναι καλά - καλά, και καλωδιοταινίες από κομπιούτερ του 1985...

Εχει ομως ξυγκακι ...που αρεσει ........δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938

Σιγά το ξύγκι. Και είναι και αθωράκιστος ο μτς. Χώρια εκείνο το ελεειμό γιουεσμποκαλώδιο. Ούτε καν επίχρυσο βύσμα δεν έχει. Αμ το σασί; Χάθηκε ο κόζμος να ήταν επιχαλκωμένο; Πω πω, παράσιτα που θα βγάζουν όλ' αυτά τα πσηφιακά...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938

Ε ρε τί έχω ν' ακούσω τώρα από το Θέμη! Μ' έχει που μ' έχει στη μπούκα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938

Αμ κι αυτή η Metric! Ακούς εκεί ΝΕ5532! Ου ρε!...

Reaction score
3.901

Νικο λες το θεμα μου να ειναι αν η lio παιζει καλλιτερα απο το Medea η ενα dcs.......χεστηκα ρε φιλε ειλικρινα .......και να σου πω και κατι ....αν ηθελα μπορουσα να αγορασω ενα medea η ενα dcs....αν σου λεει κατι αυτο!.................................
Ωωωπ!! Εδώ είμαστε!!!!!!!
Κανεις δε λέει ότι το Medea ή to DCS δεν παίζουν!! Ίσα-ίσα που είναι εξαιρετικά!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic