Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.934
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο ama

Ξου ξου ξου!!
Εσύ συγχωρείσαι, πήρες πικάπ. Το ίδιο και ο Ear και ο ChrisHat. O Ζαπ κι ο Βλάσης στην πυρά!

Reaction score
3.901
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο ama

Νικο ....................... ,που παιρνουν θεση για ολα και οταν πανε σπιτακι τους....τουλαχιστον εκει απο μεσα τους λενε ......τι σκατα φταιει και δεν παιζει το συστημα?
..
Ναί φίλε γιαυτό ακριβώς γράφω!!
Σιγά μην έμεινε σαυτόν τον Πλανήτη ο Λιπίνσκι μόνος να κατασκευάζει τα σούπερ ηχεία!
ATC, B&W, Wilson, Weiss kai κάποιοι άλλοι, το ξέρουν μια χαρά το άθλημα!!
Άσε δε απο προ και τελικούς τι κυκλοφορεί εκεί έξω!!
Πολύ γουστάρω τα μονομπλόκ του Βλαντιμιρ και όχι μόνο....

Όμως, το σύστημα του τίτλου παίζει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

(Νταξ, μετράει κιόλας:))

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο

Νικο λες το θεμα μου να ειναι αν η lio παιζει καλλιτερα απο το Medea η ενα dcs.......χεστηκα ρε φιλε ειλικρινα .......και να σου πω και κατι ....αν ηθελα μπορουσα να αγορασω ενα medea η ενα dcs....αν σου λεει κατι αυτο!

Και να σου πω και κατι ρε φιλε....βαρεθηκα τις παπαριες και τους κομπλεξισμους πολλων απο εσας.....στα ισα μιλαω!!!!!!,

Με την Metric ζοριστηκαν τοσο πολλοι οι κωλοι ορισμενων αντιπροσωπων και μη που δεν εχει προιγουμενο αυτο που εχει γινει κα φυσικα πολλες αηδιες που εχουν γραφτει!!!!!!

Ο καθενας γραφει οτι θελει και στο φιναλε κανενας ουσιαστικα δεν την πηρε σπιτι του να την ακουσει με αναλογη σοβαροτητα....να την σεταρει με βαση το συστημα του ,μετα απο μετρησεις και φυσικα να την παραμετροποιησει για να βελτιωσει τα χωροταξικα προβληματα ...εκει να μιλησει ,εκει να πει ποιο ουσιαστικα και ποιο τεκμηριωμενα τις αποψεις του......πηξαμε απο ακροατες που τα ξερουν ολα ,που παιρνουν θεση για ολα και οταν πανε σπιτακι τους....τουλαχιστον εκει απο μεσα τους λενε ......τι σκατα φταιει και δεν παιζει το συστημα?

Αρκετα με τις αεροπαπαρολογιες αυτων που νομιζουν οτι ειναι ξυπνιοι.......ο τοπος μας εχει πολλους απο αυτους και γιαυτο φτασαμε σε αυτα τα χαλια!!!!!!!,
βλαση αστο να παει...
στα τετοια μου οι αντιπροσωποι και εμενα.
οσο για κομπλεξ, ειναι χαρακτηριστικο των απαντησεων οταν τολμαμε να "προσβαλουμε" την υπερκαρτα...
στα ισα μιλαω και εγω.
τα 2 dac που λεει ο τσαντουλης ειναι φθηνοτερα κατα πολυ απο την καρτα.
σου λεει οτι εχουν τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ να παιζουν καλυτερα ΩΣ DAC/PREAMP.
αν μπορεις να βαλεις ενα λιθαρακι στην συζητηση βαλτο, αλλιως αστο να παει...
και φυσικα δεν μιλαμε για παραμετροποιηση και eq εδω...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο m

βλαση αστο να παει...
στα τετοια μου οι αντιπροσωποι και εμενα.
οσο για κομπλεξ, ειναι χαρακτηριστικο των απαντησεων οταν τολμαμε να "προσβαλουμε" την υπερκαρτα...
στα ισα μιλαω και εγω.
Νικολα λιθαρακια δεν χρειαζονται οι---γνωστες-----εδω μεσα........!!!!!!
Τα ξερουν ολα!!!!!!

Ειδικα αυτοι που πραγματικα δεν ξερουν......να δεις πως ξερουν !!!!!!!!!
Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος!!!!

Τα υπολλοιπα ειναι συνηθισμενα ......κακοβουλα σχολια που εχουμε χορτασει απο αυτα.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Οποιος 'χαλασει' το θεμα του Γιωργου θα μεινει νηστικος το Σαββατο. :116:

Μην αρχιζει παλι η κοντρα, το μου ειναι καλυτερο απο το σου, γιατι δεν παιρνεις το του.

D

deleted user 10898

Guest
Το ότι ειμαι άσχετος είναι γνωστό, προσπαθώ όμως βλαση να μάθω.
Αν ομως θεωρείς τα σχόλια μου κακοβουλα, με προσβάλεις προσωπικά, κάτι που νομίζω δεν έχω δώσει δικαίωμα εδώ μέσα, 5 χρόνια τώρα...
Συγγνώμη στον φίλο μου geomiat για την ανακατωσουρα, καλή συνέχεια...

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο m

Νικόλα, εκτιμώ που κάνεις τον "δικηγόρο του διαβόλου" γιατί βοηθάει να σπάει η μονοτονία απο γνώμες και το εννοώ, όπως βλέπω πως δεν το αντιλαμβάνονται αυτό όλοι.

Επίσης ξέρεις πως δεν σχολιάζω ποτέ απόψεις άλλων γιατί άσχετα αν λόγω επαγγέλματος έχω το προνόμιο να είμαι κάπως στο απυρόβλητο, σαν έμπορος πρέπει να κρατάω μια απόσταση για τα μηχανήματα που καλώς η κακώς αντιπροσωπέυω.

Οπότε θα απαντήσω επί της ουσίας.

Ο κος Τσαντουλής δεν άκουσε ποτέ την κάρτα και έκανε ένα γενικόλογο σχόλιο απο αυτά που μπορεί να κάνει ο καθένας για να "προβοκάρει" κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει. Και εγώ το ίδιο θα έκανα αν δεν ήξερα λίγη ιστορία, και η Metric έχει μεγάλη ιστορία που τυχαίνει να είναι άγνωστη στο Hi-Fi κοινό. Και έτσι την πάτησε.

... έχουν καλύτερη τροφοδοσία...
Δεν χρειάζεται καλύτερη τροφοδοσία ,

αν χρειάζοταν θα την είχε

Αλλά , δεν χρειάζεται να είναι πιο "ζεστή" στα χαμηλομεσαία η να έχει πιο μεγάλο μπάσο
γιατί θα έχανε την παροιμιώδη ισσοροπία σε αυτές τις περιοχές.
Δεν την ενδιαφέρει να ψευτοεντυπωσιάζει αλλά να είναι ακριβής μέσα σε ένα αντίστοιχα ακριβές σύστημα

εφάμιλα "ρολόγια"
εύκολο στις μέρες μας να έχεις καλά ρολόγια , κανένας ποτέ δεν είπε πως άκουσε καλύτερα την
Metric με εξωτερικά ρολόγια , ίσως την άκουσε λίγο διαφορετικά, όχι καλύτερα.

αν χρειάζοταν θα είχε άλλο clock η "καλύτερο" clock

Αλλά, θα είχε τα περίεργα βάθη και shifting πολλών πανάκριβων DAC που σε κάποιους
μπορεί να είναι εντυπωσιακά και να πουλάνε αλλά χάνουν σε ατάκα και ακρίβεια

καλύτερα dac
τσιπάκια ? ποιός νοιάζετε, εγώ προσωπικά ότι ακούω απο Sabre με χαλάει,
παρότι πουλάω πολλά τέτοια μηχανάκια

αν χρειάζοταν θα είχε καλύτερο τσιπάκι

Αλλά θα είχε τα μασημένα μεσοψηλά χωρίς ενέργεια που κάποιοι
χαρακτηρίζουν αυξημένη μουσικότητα και εγώ θεωρώ χασμουρητό για ύπνο

καλύτερα αναλογικά στάδια στην έξοδο
Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει το τσιπάκι ? Ποιός χέ ...κε
Έχουν ακούσει τι σημαίνει ολιστική σχεδίαση ?
Ξέρεις τι σημαίνει 700 guru για 3 χρόνια να σου δίνουν feedback για αυτό που κάνεις ?

Αν χρειάζοταν θα είχε άλλο αναλογικό στάδιο

Αλλά δεν θα είχε την απίστευτη ισσοροπία σε όλο το φάσμα όταν την ακούς σε αντίστοιχα ισσοροπημένο
σύστημα

Όταν όλες οι προαναφερόμενες εταιρείες σε 5 χρόνια θα έχουν αλλάξει 5 μοντέλα η Metric όπως είναι σήμερα με 1-2 upgrade θα είναι και τότε σύστημα αναφοράς.

Θυμήσου τι είπα ...

Η Metric είναι απο τα πιο ισσοροπημένα μηχανάκια που κατασκευάστηκαν ποτέ
σε ήχο και συγκρίνεται (σαν Premp-DAC μόνο όχι με τις άλλες δυνατότητες) με οτιδήποτε κυκλοφοράει.

Προφανώς θα πουλάει πάντα πιο λίγο απο όλα τα άλλα DAC γιατί έχει άλλο target group και γιατί κάποιος θέλει άλλη συνέργια ήχου στο σύστημα του η γιατί ... είναι άσχημη.

Ελάχιστα μηχανάκια απο τον Pro και Hi-End ήχο είχαν τέτοια καθολική αποδοχή και το ξέρεις. Επομένως το τι είπε ο κος Τσαντουλής χωρίς να έχει πλήρη εικόνα δεν έχει μεγάλη σημασία.

Θέλεις να ακούσουμε σπίτι σου μια Metric και τα προαναφερθέντα μηχανάκια ?

*** BTW , thanks a lot for the cables και σε περιμένω το Σάββατο για καφέ !

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Το ότι ειμαι άσχετος είναι γνωστό, προσπαθώ όμως βλαση να μάθω.
Αν ομως θεωρείς τα σχόλια μου κακοβουλα, με προσβάλεις προσωπικά, κάτι που νομίζω δεν έχω δώσει δικαίωμα εδώ μέσα, 5 χρόνια τώρα...
Συγγνώμη στον φίλο μου geomiat για την ανακατωσουρα, καλή συνέχεια...
Aυτο νομισες βρε Νικο?οτι ειχα σκοπο να σε προσβαλλω?
Γενικευμενη ηταν η αποψη μου και δεν την αναιρω φιλε μου!!!!!

Και μιας και ειμαι και γω μπολικα χρονακια εδω μεσα δεν νομιζω βρε Νικολα να εχω προσβαλλει η μειωσει καποιο ατομο γιατι πρωτον δεν μου το επιτρεπω και δευτερον εξακολουθω να σεβομαι το καθε μελος που γραφει εδω!!!!!!

Αν ομως θεωρεις οτι δεν σε καλυπτει η ειλικρινης μου τοποθετηση τοτε την συγνωμη μου θα στην προσφερω εγκαρδια..........

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Επειδή φαίνεται ότι κοιτάει μια ψησταριά με λουκάνικα, την έφτιαξα λίγο. :119:

Βλάση μήπως μοιάζεις λίγο με το Στουρνάρα εδώ????:135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ο Στουρνάρας είναι........................όμορφος.:410::410::410:

Reaction score
8.905

Μην μου τον νευριάζετε γιατι θα εκραγεί....

Y

Yiannis_B

Guest

Νικόλα, εκτιμώ που κάνεις τον "δικηγόρο του διαβόλου" γιατί βοηθάει να σπάει η μονοτονία απο γνώμες και το εννοώ, όπως βλέπω πως δεν το αντιλαμβάνονται αυτό όλοι.

Επίσης ξέρεις πως δεν σχολιάζω ποτέ απόψεις άλλων γιατί άσχετα αν λόγω επαγγέλματος έχω το προνόμιο να είμαι κάπως στο απυρόβλητο, σαν έμπορος πρέπει να κρατάω μια απόσταση για τα μηχανήματα που καλώς η κακώς αντιπροσωπέυω.

Οπότε θα απαντήσω επί της ουσίας.

Ο κος Τσαντουλής δεν άκουσε ποτέ την κάρτα και έκανε ένα γενικόλογο σχόλιο απο αυτά που μπορεί να κάνει ο καθένας για να "προβοκάρει" κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει. Και εγώ το ίδιο θα έκανα αν δεν ήξερα λίγη ιστορία, και η Metric έχει μεγάλη ιστορία που τυχαίνει να είναι άγνωστη στο Hi-Fi κοινό. Και έτσι την πάτησε.

... έχουν καλύτερη τροφοδοσία...
Δεν χρειάζεται καλύτερη τροφοδοσία ,

αν χρειάζοταν θα την είχε

Αλλά , δεν χρειάζεται να είναι πιο "ζεστή" στα χαμηλομεσαία η να έχει πιο μεγάλο μπάσο
γιατί θα έχανε την παροιμιώδη ισσοροπία σε αυτές τις περιοχές.
Δεν την ενδιαφέρει να ψευτοεντυπωσιάζει αλλά να είναι ακριβής μέσα σε ένα αντίστοιχα ακριβές σύστημα

εφάμιλα "ρολόγια"
εύκολο στις μέρες μας να έχεις καλά ρολόγια , κανένας ποτέ δεν είπε πως άκουσε καλύτερα την
Metric με εξωτερικά ρολόγια , ίσως την άκουσε λίγο διαφορετικά, όχι καλύτερα.

αν χρειάζοταν θα είχε άλλο clock η "καλύτερο" clock

Αλλά, θα είχε τα περίεργα βάθη και shifting πολλών πανάκριβων DAC που σε κάποιους
μπορεί να είναι εντυπωσιακά και να πουλάνε αλλά χάνουν σε ατάκα και ακρίβεια

καλύτερα dac
τσιπάκια ? ποιός νοιάζετε, εγώ προσωπικά ότι ακούω απο Sabre με χαλάει,
παρότι πουλάω πολλά τέτοια μηχανάκια

αν χρειάζοταν θα είχε καλύτερο τσιπάκι

Αλλά θα είχε τα μασημένα μεσοψηλά χωρίς ενέργεια που κάποιοι
χαρακτηρίζουν αυξημένη μουσικότητα και εγώ θεωρώ χασμουρητό για ύπνο

καλύτερα αναλογικά στάδια στην έξοδο
Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει το τσιπάκι ? Ποιός χέ ...κε
Έχουν ακούσει τι σημαίνει ολιστική σχεδίαση ?
Ξέρεις τι σημαίνει 700 guru για 3 χρόνια να σου δίνουν feedback για αυτό που κάνεις ?

Αν χρειάζοταν θα είχε άλλο αναλογικό στάδιο

Αλλά δεν θα είχε την απίστευτη ισσοροπία σε όλο το φάσμα όταν την ακούς σε αντίστοιχα ισσοροπημένο
σύστημα

Όταν όλες οι προαναφερόμενες εταιρείες σε 5 χρόνια θα έχουν αλλάξει 5 μοντέλα η Metric όπως είναι σήμερα με 1-2 upgrade θα είναι και τότε σύστημα αναφοράς.

Θυμήσου τι είπα ...

Η Metric είναι απο τα πιο ισσοροπημένα μηχανάκια που κατασκευάστηκαν ποτέ
σε ήχο και συγκρίνεται (σαν Premp-DAC μόνο όχι με τις άλλες δυνατότητες) με οτιδήποτε κυκλοφοράει.

Προφανώς θα πουλάει πάντα πιο λίγο απο όλα τα άλλα DAC γιατί έχει άλλο target group και γιατί κάποιος θέλει άλλη συνέργια ήχου στο σύστημα του η γιατί ... είναι άσχημη.

Ελάχιστα μηχανάκια απο τον Pro και Hi-End ήχο είχαν τέτοια καθολική αποδοχή και το ξέρεις. Επομένως το τι είπε ο κος Τσαντουλής χωρίς να έχει πλήρη εικόνα δεν έχει μεγάλη σημασία.

Θέλεις να ακούσουμε σπίτι σου μια Metric και τα προαναφερθέντα μηχανάκια ?

*** BTW , thanks a lot for the cables και σε περιμένω το Σάββατο για καφέ !
Λοιπόν εγώ κατάλαβα και αντελήφτηκα.

Καταρχήν συνειδητοποίησα γιατί με πιάνει υπνηλία όταν ακούω το 202 από τα 50ρια.
Kαι η Benchmark το κατάλαβε ότι ευχαριστημένος ακροατής είναι ο κοιμισμένος ακροατής, και έβαλε και αυτή σαβρίδι.:105:

Κατά δεύτερον, κατάλαβα ότι εκεί στην Metric, παίζουν πλέον με τις τάπες των βαρελιών, τι άλλο να κάνουν? Δεν ασχολούνται καν με τι chip dac θα κυκλοφορήσουν, χ…στήκανε.

Κατά τρίτον, τα ξέρουν όλα, και αν δεν τα ξέρουν, στέλνουν email για feedback σε 700 gurus, μετά κάνουν ένα meeting και συζητούν τα αποτελέσματα….πως βγάζουν άκρη όταν ο καθένας (από τους 700σιους) λέει το μακρύ του και το κοντό του είναι άξιο απορίας……
Τέσπα, αφού βγάλουν άκρη,…λίγο τσίμπημα στο DSP και πάλι όλοι ευχαριστημένοι.

Τέταρτον, οι τύποι είναι λίγο μπλαζέ. Θέλετε και εμφάνιση ε? Και πιο μουσικό αποτέλεσμα? Να φύγετε…, να πάτε αλλού! Εδώ είναι pro-audio, δεν βλέπετε χαϊβάνια πόσο προσεγμένες παραγωγές κάνουμε, και θέτε να τα ακούσετε και χρωματισμένα…ξου βρε!

Α! Και το καλύτερο….δεν υπάρχει ζήτημα κόστους βρε, στην σχεδίασή μας! Κάναμε το καλύτερο, και μας βγήκε τιμή πώλησης 4 χιλιάρικα. Αν χρειαζόταν καλύτερα ρολόγια, dac, τροφοδοτικά, και ότι άλλο κέρατο, να είστε σίγουροι ότι θα τα βάζαμε. Και ας έφτανε το κόστος στα 15 χιλιάρικα...

……λεφτά υπάρχουν…:107:

Y

Yiannis_B

Guest

Και για να μιλήσω σοβαρά, θα κάνω μία τελευταία τοποθέτηση (με πολλά σημεία….) στο θέμα metric.

1.Δεν την έχω ακούσει, θα ήθελα να την ακούσω, αλλά δεν καίγομαι κιόλας, όπως λέει και ο Ear, έχω θέματα χώρου που αρχικά πρέπει να επιλύσω, και μετά βλέπουμε (και υπάρχουν και Prism και πολλές άλλες προς ακρόαση).

2.Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την metric. Ακόμη και το Φως το Αληθινό να είναι για σας, χ@##@με. To μήνυμα το δώσατε χρόνια τώρα. Ειδικά αν θέλατε να δώσετε στους άλλους τα φώτα σας, ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ!

Είναι η επανάληψη που σε μένα κάνει αντιπαθητικό το προϊόν, όπως κάτι γελοίες διαφημίσεις στην τηλεόραση, που επαναλαμβάνονται για πάντα. Και μετά πας στο supermarket, και το αγοράζεις ως ηλίθιος!

Είναι Καταφληκτικό Προιόν, σας αγαπάμε, αλλά πείτε μας και για τίποτα άλλο!
(τελικά ήταν δύο σημεία μόνο….:116:)

Μετά θα πιάσω τα Focal…..

gonis

Luger
Reaction score
12.154

Δεν ξερω γιατι αλλα ολη αυτη η ιστορια μου φερνει μνημες του παρελθοντος.
Και εξηγω:Πριν 5-6 χρονια κυκλοφορησε μια φημη για εκεινο το τεραστιο, το καταπληκτικο το BLUE SKY DVD player που επαιζε cds πολυ καλυτερα απο players της τοτε εποχης και τα επομενα, ανεξαρτητου τιμης φυσικα.
Η φημη του εφτασε απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι την Κρητη σε μηδενικο χρονο και ολοι τρεξαμε να αρπαξουμε την ευκαιρια.Ζηταγε βεβαια μπατζετ με δυο-τρια μηδενικα λιγοτερα απο τον τιτλο του thread.
Εγω δεν το προλαβα και πιστεψτε με επισκεφθηκα αρκετα Carrefour η Continent (δε θυμαμαι τι ονομασια ειχαν τοτε) για να το προμηθευτω.Μεχρι Πατρα που ειχα παει για δουλεια ετρεχα στην αλλη ακρη της πολης για να το βρω.Πολλοι συναγωνιστες τοτε σηκωσαν 5-6 εκαστος(μπορει να τα χουν μπαουλιασμενα σε καμμια κρυψωνα ακομη) με απολυτο μυστικισμο και βεβαια καυχιοντουσαν μετα για την ορθοτητα της επενδυσης.Γνωριζω περιπτωση ιδιοκτητη της ανω συσκευης που πληρωσε τετραπλασιο ποσο απο την αγορα του για την αναβαθμιση του(εβαλε ηλεκτρονικο να του αλλαξει ολη την εσωτερικη καλωδιωση).
Ειτε ηταν φαρσα ειτε το πιστευαν καποιοι,αποκρυπτογραφησε το ολο εγχειρημα τον εσωτερικο κοσμο του χαιαντα και επιβεβαιωσε την αποψη οτι ολοι οσοι ασχολουμαστε με το χομπυ αυτο σε καποια περιοδο της ενασχολησης μας(μπορει και εφ ορου ζωης) θελουμε το δεκανικι μας, το παπαγαλακι μας τον γκουρου μας τον ανθρωπο μας που βεβαια ειναι ο θεος μας...
Υ.Γ Αν καποιος συμφορουμιτης διαθετει προς πωληση την ανω συσκευη δηλωνω ενδιαφερων να την αγορασω

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Να πω και εγώ την ''άποψή μου": Αυτό που με εντυπωσιάζει στην μέτρικ, και που δείχνει τις ικανότητες των σχεδιαστών της, είναι πως με "ταπεινά" υλικά έχουν καταφέρει να την κάνουν να έχει αψεγάδιαστο ήχο (+ τις άπειρες άλλες δυνατότητες). Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό. Μη στεκόμαστε στα μηχανήματα αλλά στους ανθρώπους πίσω από αυτά. Προσωπικά, τέτοιοι χαρισματικοί μηχανικοί είναι που μου προκαλούν το θαυμασμό! Και ευτυχώς έχουμε και μερικούς τέτοιους συμπατριώτες μας.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λί

Καταρχήν συνειδητοποίησα γιατί με πιάνει υπνηλία όταν ακούω το 202 από τα 50ρια.
Πρέπει να παραδεχτούμε Γιάννη μας ότι είναι "laid back" στα μεσο-υψηλά το 202 μας γι αυτό και ταιριάζει τόσο ωραία με τα ATC μας :605:

Υ.Γ. Φωτογραφίες πότε θα δούμε από το πολύ ωραίο σύστημα του thread; Α, και μετρήσεις αν γίνεται please...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα ολη αυτη η ιστορια μου φερνει μνημες του παρελθοντος.
Και εξηγω:Πριν 5-6 χρονια κυκλοφορησε μια φημη για εκεινο το τεραστιο, το καταπληκτικο το BLUE SKY DVD player που επαιζε cds πολυ καλυτερα απο players της τοτε εποχης και τα επομενα, ανεξαρτητου τιμης φυσικα.
Η φημη του εφτασε απο την Αλεξανδρουπολη μεχρι την Κρητη σε μηδενικο χρονο και ολοι τρεξαμε να αρπαξουμε την ευκαιρια.Ζηταγε βεβαια μπατζετ με δυο-τρια μηδενικα λιγοτερα απο τον τιτλο του thread.
Εγω δεν το προλαβα και πιστεψτε με επισκεφθηκα αρκετα Carrefour η Continent (δε θυμαμαι τι ονομασια ειχαν τοτε) για να το προμηθευτω.Μεχρι Πατρα που ειχα παει για δουλεια ετρεχα στην αλλη ακρη της πολης για να το βρω.Πολλοι συναγωνιστες τοτε σηκωσαν 5-6 εκαστος(μπορει να τα χουν μπαουλιασμενα σε καμμια κρυψωνα ακομη) με απολυτο μυστικισμο και βεβαια καυχιοντουσαν μετα για την ορθοτητα της επενδυσης.Γνωριζω περιπτωση ιδιοκτητη της ανω συσκευης που πληρωσε τετραπλασιο ποσο απο την αγορα του για την αναβαθμιση του(εβαλε ηλεκτρονικο να του αλλαξει ολη την εσωτερικη καλωδιωση).
Ειτε ηταν φαρσα ειτε το πιστευαν καποιοι,αποκρυπτογραφησε το ολο εγχειρημα τον εσωτερικο κοσμο του χαιαντα και επιβεβαιωσε την αποψη οτι ολοι οσοι ασχολουμαστε με το χομπυ αυτο σε καποια περιοδο της ενασχολησης μας(μπορει και εφ ορου ζωης) θελουμε το δεκανικι μας, το παπαγαλακι μας τον γκουρου μας τον ανθρωπο μας που βεβαια ειναι ο θεος μας...
Υ.Γ Αν καποιος συμφορουμιτης διαθετει προς πωληση την ανω συσκευη δηλωνω ενδιαφερων να την αγορασω
Εγώ πήρα το bluesky κατα τύχη και το "φόρεσα" στο σύστημα του πατέρα μου.Τότε...

Ξέρεις τί έπαθαν όταν το άκουσαν τύποι που είχαν cd-player αξιώσεων?....

Δεν είναι πάντα έτσι. Το κάθε προιόν έχει τον ρόλο του στην αγορά και γι αυτό επιτυγχάνει όταν επιτυγχάνει. Το bluesky ήταν το πρώτο κινέζικο cd-player που με ένα 40άρι αγόραζες dvd-player. Μέχρι πρίν απο αυτό το dvd-player είχε απο 300 ευρώ.
Δεύτερον αν θές να ακούσεις άλλο αχτύπητο προιόν για την δεκαετία του άκου το playstation 1...

Αυτός είναι ο ρόλος του bluesky. Η απόδοση προς τιμή. Σήμερα φυσικά μπορείς να αγοράσεις ένα dac των 100 ευρώ και να κάνεις τη δουλειά σου...

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.436

να ρωτησω???
1) ποια η διαφορα της Lio 8 απο την Lio 8 Educational?
2) Εχει δυνατοτητα για room correction ή κατι αναλογο του Lyngdorf DPA-1 ?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Στο φίλο μου το Νίκο (Vet) αφιερώνω την παρακάτω φράση που έγραψε ο Θέμης ο Ζαφειροπουλος σε διπλανό forum:

Και ο Νέρονας για διασκέδαση έκαψε τη Ρώμη...

Άρπα τη παλιο-προβοκάτορα! :114:

Reaction score
1.153

16 σελίδες thread "παρουσίασης" και η παρουσίαση δεν έχει ακόμα αρχίσει.
Δεν αμφιβάλω καθόλου πως η Metric είναι καταπληκτικό μηχάνημα αλλά δεν νομίζετε πως το θέμα έχει (για ακόμα μια φορά) εξαντληθεί?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957