- Reaction score
- 76.636
Πόση είναι η απόσταση κεφαλιού-οθόνης Μάκη?
Σε ευχαριστω μπορει να κανω μια δοκιμη με ενος φιλου το πανι και βλεπουμε...πιστευω οτι ακομα ενα μετρο πλατος το αντεχεις.....
εγω καθομαι στα 4,5μ και τα 272cm καθαρα,μου ειναι γαντι... μερικες φορες θα ηθελα αλλα 30-40.....
το μεγεθος μετραει και οταν εχεις χωρο,ειναι καλο να τον εκμεταλευσαι στο μεγιστο....
αν βαλεις και 1-2 κλαρκ κατω απο τον καναπε για να δονεισαι θα εισαι αρχηγος....
καλες θεασεις και να απολαυσεις με τους αγαπημενους σου αυτον τον ειδικα διαμορφωμενο χωρο....
3 μετρα αν δεν κανω λαθος αλλα μπορω να παω λιγο πιο πισω ακομη.Πόση είναι η απόσταση κεφαλιού-οθόνης Μάκη?
Η γωνία θέασης είναι σχεδόν ίδια, ανεπαίσθητα μεγαλύτερη η 1ηΠοιά καλύπτει μεγαλύτερο τμήμα του οπτικού πεδίου, 1,90 στα 3 μέτρα ή 2,72 στα 4,5 μέτρα? :126:
Να εισαι καλα ευχαριστω!Άψογο να το χαίρεσαι!!!!
Γιαννη σε ευχαριστω οπως το ειπες μια καλη αρχη αλλα εχει πολυ δρομο μπροστα του για να γινει οπως το θελω!!!Εκανες μια πολυ καλη αρχη μπραβο
Καλά έκανες. Άντε τώρα, βουρ για τα sub...:114:Κατεβασα τις βασεις τους εδωσα και την σωστη κλιση (επρεπε να το ειχα κανει εδω και καιρο) και ηρθαν στην ιδανικη θεση ακροασης (για μενα τουλαχιστον)!
Ειχα πει οχι αλλα εξοδα να παρω τα sub αλλα παλι δεν κρατηθηκα:105:
Βουρρρρρρρρρ δε λες τιποτα!!!!!!!!!!!!!:135::135:Καλά έκανες. Άντε τώρα, βουρ για τα sub...:114:
Οχι ακομα γιατι με εχει πιασει παλι η βλακεια μου του δεν μου αρεσει το ενα δεν μου αρεσει το αλλο... Και εκει που ελεγα θα αλλαξω μονο sub προς το παρον τα εχω κανει μανταρα...και καθε μερα κουβαλαμε και αλλα ηχεια για ακροαση πχ χτες δοκιμασαμε Klipsch Rf 3 με το κεντρικο, και σημερα εβαλα τα Roister Melody 9 τα οποια τα ειχα ξεχασει μες στις κουτες τους με ενα πολυ πιο μικρο κεντρικο παλι τις Roister με 2 5,5 γουφερακια και ενα τουιτερ.Εκανες βρε τιποτις με τα σαμπ; Η πρόσκληση για να ακούσεις το svs ισχύει.