Το όνειρο (PPG)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Πόση είναι η απόσταση κεφαλιού-οθόνης Μάκη?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

πιστευω οτι ακομα ενα μετρο πλατος το αντεχεις.....
εγω καθομαι στα 4,5μ και τα 272cm καθαρα,μου ειναι γαντι... μερικες φορες θα ηθελα αλλα 30-40.....
το μεγεθος μετραει και οταν εχεις χωρο,ειναι καλο να τον εκμεταλευσαι στο μεγιστο....
αν βαλεις και 1-2 κλαρκ κατω απο τον καναπε για να δονεισαι θα εισαι αρχηγος....

καλες θεασεις και να απολαυσεις με τους αγαπημενους σου αυτον τον ειδικα διαμορφωμενο χωρο....
Σε ευχαριστω μπορει να κανω μια δοκιμη με ενος φιλου το πανι και βλεπουμε...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Πόση είναι η απόσταση κεφαλιού-οθόνης Μάκη?
3 μετρα αν δεν κανω λαθος αλλα μπορω να παω λιγο πιο πισω ακομη.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.636
Ποιά καλύπτει μεγαλύτερο τμήμα του οπτικού πεδίου, 1,90 στα 3 μέτρα ή 2,72 στα 4,5 μέτρα? :126:

minas

Πισιά
Reaction score
3.968
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Ποιά καλύπτει μεγαλύτερο τμήμα του οπτικού πεδίου, 1,90 στα 3 μέτρα ή 2,72 στα 4,5 μέτρα? :126:
Η γωνία θέασης είναι σχεδόν ίδια, ανεπαίσθητα μεγαλύτερη η 1η :)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο.....

Εκανες μια πολυ καλη αρχη μπραβο
Γιαννη σε ευχαριστω οπως το ειπες μια καλη αρχη αλλα εχει πολυ δρομο μπροστα του για να γινει οπως το θελω!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Για αλλο λογο τα πηρα (μεσα απο το φορουμ ολοκαινουργια)αλλα μετα απο μια ακροαση σαν rear εμειναν στο home cinema ειναι τα audio spectrum studio 1

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Κατεβασα τις βασεις τους εδωσα και την σωστη κλιση (επρεπε να το ειχα κανει εδω και καιρο) και ηρθαν στην ιδανικη θεση ακροασης (για μενα τουλαχιστον)!

Ειχα πει οχι αλλα εξοδα να παρω τα sub αλλα παλι δεν κρατηθηκα:105:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.290

Κατεβασα τις βασεις τους εδωσα και την σωστη κλιση (επρεπε να το ειχα κανει εδω και καιρο) και ηρθαν στην ιδανικη θεση ακροασης (για μενα τουλαχιστον)!

Ειχα πει οχι αλλα εξοδα να παρω τα sub αλλα παλι δεν κρατηθηκα:105:
Καλά έκανες. Άντε τώρα, βουρ για τα sub...:114:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Εκανες βρε τιποτις με τα σαμπ; Η πρόσκληση για να ακούσεις το svs ισχύει.
Οχι ακομα γιατι με εχει πιασει παλι η βλακεια μου του δεν μου αρεσει το ενα δεν μου αρεσει το αλλο... Και εκει που ελεγα θα αλλαξω μονο sub προς το παρον τα εχω κανει μανταρα...και καθε μερα κουβαλαμε και αλλα ηχεια για ακροαση πχ χτες δοκιμασαμε Klipsch Rf 3 με το κεντρικο, και σημερα εβαλα τα Roister Melody 9 τα οποια τα ειχα ξεχασει μες στις κουτες τους με ενα πολυ πιο μικρο κεντρικο παλι τις Roister με 2 5,5 γουφερακια και ενα τουιτερ.
Και μπορω να πω οτι επαιξαν παρα πολυ καλα(τα melody) τα ειχα δοκιμασει μονο για 2 βδομαδες στο παλιο σπιτι στο σαλονι(12τ.μ βλεπε παρακατω φωτο) και τα φυλαξα λογο ογκου.
Πρεπει να βρω αλλο κεντρικο να τα δοκιμασω πιο σωστα πχ το status C2.2 http://www.roister.gr/statusC2.2.htm
Τελικα το μεγεθος και τα πολλα μεγαφωνα μετρανε οκ δεν ειναι κατι το ιδιετερο αλλα παιδια εμενα μου ακουστηκαν πολυ καλα στο χωρο μου.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Η μηπως να παρω μια 3 αδα απο αυτα εδω που τα χαζευω εδω και πολυ καιρο να τελιωνει το στορυ?:404::405:
http://www.jblpro.com/catalog/General/Product.aspx?PId=72&MId=1
Και για πισω αυτα και τελος μια και καλη
http://www.jblpro.com/catalog/General/Product.aspx?PId=279&MId=1

Θα παιξουν? Η θα αποτυχει το ολο προτζεκτ λογο χωρου και ρυθμισεων?

Παντως οι τιμες τους ειναι πολυ καλες!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.287
Νεότερο μέλος
antonis123