Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.154
Η αναφορά σου ωθεί στο συμπέρασμα ότι το delay πρέπει να εφαρμόζεται στα κανάλια των main ηχείων έναντι εκείνων για τα sub και όχι αντιστρόφως που θα κρινόταν εσφαλμένο.
Κάτσε να γίνω και λίγο... κακός. Η λειτουργία του room correction προβλέπει στήσιμο του μικροφώνου σε μια μόνο θέση (MLP) ή πολλαπλές ;
δεν το εχω μελετησει ακομα, δεν εχω μπει στα μενου, το δα στα γρηγορα, δεν εχω καν αναφορες απ το εξωτερικο, αντε τα ηχεια τα παλευω πανω κατω, με τα σαμπ περισσοτερο τι γινεται ειναι το θεμα..

θα εχετε νεοτερα συντομα!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.154
Λοιπον, εντυπωσεων συνεχεια,

το μηχανημα εστρωσε νομιζω, επαιξε καμια 3-4-5 ωρες μια χαρα, ειναι ετοιμο για αυστηρη κριτικη.

Ειναι εμφανως καλυτερο απο ολο το προηγουμενο σεταπ της Μετρικ.
παντου, σε ολα, δεν υπαρχει καποιο σημειο που να ναι το ιδιο με πριν.

τα πιο εντυπωσιακα που ακους κατευθειαν ειναι η σκηνη, το πλατος και το βαθος της, το layering και οι φωνες.

η εστιαση των οργανων ειναι εμφανως καλυτερη, οπως επισης και οσο κι αν το ανοιξα και το ζορισα εχει παντελη ελλειψη παραμορφωσεων.

ο ηχος του ειναι πολυ πιο εκλυστικος απο πριν , χωρις να ειναι πιο χρωματισμενος και δε θελεις να σταματησεις να ακους.

ολες αυτες οι αρχικες κ πολυ γρηγορες εντυπωσεις ειναι καπακι μετα το σεταπ με τη μετρικ που την ειχαμε σκισει στις μετρησεις και ειχε τερματισει κι ο επεξεργαστης της σε καποια φαση απο ελλειψη Επεξεργαστικής ισχύος λόγω του πολύπλοκου σεταπ και ρυθμίσεων.

και Δεν έχει γίνει καμιά ακόμα ρύθμιση ούτε Καλίμπραρισμα, που παίρνει πολλες πολλες ρυθμισεις και βελτιωση ακομα…

Και πάμε στο αμέσως επόμενο κεφάλαιο την πρώτη προσπάθεια room correction και Καλίμπραρισματος , Όπου με το μικρόφωνο τησ eversolo και με τα calibration files , Στέφτηκε με απόλυτη παταγωδη αποτυχία!

αλλου γιααλλου εντελως το αποτελεσμα στο αυτοματο, κουκουρουκου πραγματα που με κανουν να πιστευω πως κατι δεν εγινε σωστα, ισως., δεν ιχα χρονο για πολυ μελετη.

Εντελως λαθος.
οποτε ξαναπροσπαθουμε οταν εχουμε χρονο η αναμενουμε Καστρουνη
Ο @Dimifoot με περιμενει στη γωνια τωρα , κανονικα…

3AAF4384-E240-4552-A166-7D55B34F44CF.jpeg
884DE3D8-F8B4-49DD-9524-3D51BC26D242.jpeg
EDAE4551-2164-4BC8-9A71-5B0D0864DAF8.jpeg

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.154
τα sub τα βλέπει L - R ή με LFE?
ξαναλεω, χωρις πολυ μελετη, σ αυτο που εκανα εχει 2 επιλογες, σαν stereo και σαν mixed mode, οπου ακριβως δεν μπορεσα να βρω καπου η ονλαιν τις διαφορες τους. ισως στο mixed τα βλεπει σαν mono? δε ξερω.
το θεμα ειναι , και ξαναλεω χωρις να το μελετησω δε το ψαξα εις βαθος αλλα δε μου επετρεψε ξεχωριστες ρυθμισεις η χωριστο calibration σε δορυφορους και σαμπ.
το κανε αυτοματα σαν ενα σωμα, ολα μαζι.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.154
Ε λογικά το mixed mode είναι το lfe.
Έτσι να το ρυθμίσεις
οχι , δε νομιζω να ειναι ετσι οπως το λες, δες το λιγο ψαξτο.
στην πραξη οταν ακουω μουσικη δε καταφερα να εντοπισω διαφορες στα 2 modes.
εχει να κανει και με το πως εχω συνδεσει τα σαμπ νομιζω.
στο ενα καναλι το L εχω τα 2 εμπρος και στο αλλο καναλι το R εχω το ενα πισω σαμπ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15