ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο!!! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν τουλάχιστον για αρχή παιζει mkv αρχεία είμαι έτοιμος να το πάρω και αναρωτιέμαι αν τουλάχιστον θα μπορω να βλέπω καμία ματροσκα μέχρι να διορθωθούν τα υπόλοιπα!!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο!!! Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν τουλάχιστον για αρχή παιζει mkv αρχεία είμαι έτοιμος να το πάρω και αναρωτιέμαι αν τουλάχιστον θα μπορω να βλέπω καμία ματροσκα μέχρι να διορθωθούν τα υπόλοιπα!!!
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το δουλεύω μόνο για να το κάνω update όποτε βγει κανένα firmware (μπας και δουλέψει σωστά) κι όποτε κάποιο παιδί απ' το forum έχει κάποια απορία. Με αυτό ως δεδομένο δεν του έχω δοκιμάσει και πολλά mkv αρχεία για να το κρίνω. Αν δεν είχε τόσο καλή εικόνα θα το είχα βάλει στις αγγελίες τώρα.

Reaction score
56
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το δουλεύω μόνο για να το κάνω update όποτε βγει κανένα firmware (μπας και δουλέψει σωστά) κι όποτε κάποιο παιδί απ' το forum έχει κάποια απορία. Με αυτό ως δεδομένο δεν του έχω δοκιμάσει και πολλά mkv αρχεία για να το κρίνω. Αν δεν είχε τόσο καλή εικόνα θα το είχα βάλει στις αγγελίες τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο. Αν δεν έχεις 2ο mp θα σου σπάσει τα νεύρα και θα θες να το βάλεις φωτιά!
Ας όψεται η εξαιρετική του εικόνα αλλιώς θα το έκανα! Άντε και μήπως βγάλουν κανά firmware της προκοπής.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Τόσο χάλια δεν το περίμενα, απλά με τρώει το θέμα ποιότητας και λόγο προβολέα θα ήθελα ενα δυνατό mp. Μάλλον beta με βλέπω και εμένα!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Καλησπέρα παιδιά μπαίνω και γω στο club σιγά σιγα και λέω να το χτυπήσω από easy-techs.
Λέω να τσιμπήσω αυτόν με τα 3 ΤΒ. Ξέρει κανείς να μου πει τι σκληρό βάζουν ή να το πάρω χωρίς και να αγοράσω εγώ ξεχωριστό ? Ακόμα δεν έχω 3d tv (διαβάζω όχι καλά σχόλια στο forum για το 3d) και έτσι θα το ήθελα αποκλειστικά για 2d. (Μέχρι να πάρω 3d tv πιστεύω θα έχουν φτιάξει το firmware).
Έχω αρκετα bluray από uk χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους και αρκετές ματρόσκες. Αν τα κάνω iso θα μπορώ να τα βλέπω με ξεχωριστούς υπότιτλους κανονικά και με τα bluray μενού ?
Θα πήγαινα και για τον MED1000X3D αλλά αυτό με το 2nd screen ipad μου αρέσει πάρα πάρα πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Καλησπέρα παιδιά μπαίνω και γω στο club σιγά σιγα και λέω να το χτυπήσω από easy-techs.
Λέω να τσιμπήσω αυτόν με τα 3 ΤΒ. Ξέρει κανείς να μου πει τι σκληρό βάζουν ή να το πάρω χωρίς και να αγοράσω εγώ ξεχωριστό ? Ακόμα δεν έχω 3d tv (διαβάζω όχι καλά σχόλια στο forum για το 3d) και έτσι θα το ήθελα αποκλειστικά για 2d. (Μέχρι να πάρω 3d tv πιστεύω θα έχουν φτιάξει το firmware).
Έχω αρκετα bluray από uk χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους και αρκετές ματρόσκες. Αν τα κάνω iso θα μπορώ να τα βλέπω με ξεχωριστούς υπότιτλους κανονικά και με τα bluray μενού ?
Θα πήγαινα και για τον MED1000X3D αλλά αυτό με το 2nd screen ipad μου αρέσει πάρα πάρα πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
Κι εγώ κυρίως για iso το ήθελα. Δυστυχώς έχει πολλά θέματα τόσο σε 2d όσο και σε 3d. Δεν είναι μόνο τα σπασίματα, είναι και το bd lite menu που δε δουλεύει πάντα σωστά.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
Δηλαδή να περιμένω ή να πάω στο ΜED1000X3D....
Αν δούλευα στη syabas θα σου απάνταγα. Επειδή όμως δεν ξέρω πότε (κι αν) η syabas βγάλει το σωστό firmware για το Α-400, σου λέω να διαβάσεις όλο το thread και να ζυγίσεις τις επιλογές σου.

Reaction score
402
Δηλαδή να περιμένω ή να πάω στο ΜED1000X3D....
Αν δεν έχεις άλλο mp να παίζεις τις ταινίες που δεν παιζει σωστά το α400 τότε καλύτερα ξανασκεψου την αγορα του. Έχω το a300 απο την αρχή που είχε βγει και είχε στρώσει μετα απο 6-7 μήνες.. Και τωρα ακομα (μετα απο 1χρονο κυκλοφορίας) δεν έχουν λυθεί όλα..

Reaction score
0
Αν δεν έχεις άλλο mp να παίζεις τις ταινίες που δεν παιζει σωστά το α400 τότε καλύτερα ξανασκεψου την αγορα του. Έχω το a300 απο την αρχή που είχε βγει και είχε στρώσει μετα απο 6-7 μήνες.. Και τωρα ακομα (μετα απο 1χρονο κυκλοφορίας) δεν έχουν λυθεί όλα..
Βρε τι γίνεται. Με βάλατε σε σκέψεις τελικά δεν ξέρω τι να κάνω.....Δηλαδή για 2D και bluray iso με εξωτερικούς υπότιτλους ποιός είναι ο καλύτερος player αυτή την στιγμή ?

Reaction score
9
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Το δικό μου έρχεται. Ελπίζω να το παραλάβω αυτή την εβδομάδα και θα το δοκιμάσω με πολά αρχεία mkv με υπότιτλους που έχω στο med8er 500x2 και δουλεύουν σωστά. Επίσης έχω αρκετά iso 3d αρχεία.

Reaction score
0
Τώρα έχω ένα ps3 για bluray player. To MED / Popcorn έχει καλύτερη ποιότητα?
Ξέρει κανείς τι σκληρούς βάζουν από easy-techs ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
8
Επειδή το μαγειρεύω για δώρο στον εαυτό μου θα ήθελα από εσας που το έχετε μια μεγάλη χάρη...
Μπορείτε να τεστάρετε αν έχει HDMI CEC συμβατότητα;
Θέλω να το συνδέσω με τον Pioneer AV Receiver μου μέσω HDMI Passthrough με την τηλεόραση, έτσι ώστε να μην ανάβει ο receiver όταν το έτερο ήμισι θέλει να δεί κάτι που δεν έχει πολυκάναλο ήχο...

Ρωτάω γιατί αρχικά στα χαρακτηριστικά που είχαν δώσει πριν την κυκλοφορία ανέφεραν αυτή τη δυνατότητα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει να το έχει δοκιμάσει κάποιος...Εμεινε άραγε στα χαρτιά ή έγινε πράξη;
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, πως δουλεύει αυτό το HDMI CEC;
Πρέπει να έχει και κάποια επιλογή ο AV Receiver ή μόνο ο player;

Reaction score
56
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί, πως δουλεύει αυτό το HDMI CEC;
Πρέπει να έχει και κάποια επιλογή ο AV Receiver ή μόνο ο player;
Και τα 2 μηχανήματα πρέπει να έχουν για να επικοινωνήσουν.

Reaction score
9

Σήμερα το πρωί παρέλαβα το POP CORN HOUR A-400. Δοκίμασα μία ταινία mkv με εξωτερικούς υπότιτλους από εξωτερικό δίσκο και έπαιξε χωρίς προβλήματα. Επίσης δοκίμασα το live της Adele σε bdrip και επίσης έπαιξε απροβλημάτιστα ενώ 3D δεν δοκίμασα ακόμα.

Το πρόβλημα είναι στην αναπαραγωγή αρχείων ήχου. 'Εβαλα ένα στικάκι με περίπου 200 αρχεία wav,ape,flac και εδώ υπάρχει θέμα. Κατά την αναπαραγωγή ξαφνικά κρασάρει και κάνει restart ενώ μετά το restart η εικόνα στην τηλεόραση αναβοσβήνει (χάνεται και επανέρχεται) ανά δευτερόλεπτο. Χρειάζεται να το κλείσω από το control και να το ανοίξω ξανά.

Έχω βάλει το τελευταίο firmware που βρήκα στο site της Syabas.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.192
Νέο firmware.
Υπόσχεται ότι φτιάχνει το πρόβλημα δικτύου, ενώ σύντομα θα υπάρξει λύση και στο θέμα ασυμπίεστου ήχου, καθώς η sigma δουλεύει πάνω στο πρόβλημα.
Για να το δοκιμάσουμε κι αυτό.

Reaction score
8
Βλέπω και υποστήριξη airplay-airtunes για όσους έχουν συσκευές apple.
Ενδιαφέρον, αν και δεν έχουν λύσει άλλα προβλήματα!

Reaction score
9

'Εχω ένα ακόμα πρόβλημα, ίσως φταίω εγώ δεν ξέρω. Η διαδικασία φορμαρίσματος του δίσκου που έχω βάλει (3t green WD) αποτυχαίνει. Δοκίμασα ένα ακόμα πιο παλιό δίσκο και πάλι τζίφος. Έχω το μηχάνημα συνδεδεμένο στο router με καλώδιο. Τον δίσκο το έχω πιάσει με τέσσερις βίδες στα πλάγια. Άλλες τέσσερις μικρότερες βίδες έχουν περισέψει, δεν βρίσκω αν μπαίνουν κάπου. Μήπως δεν τον συνδέω σωστά?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.359
Members
38.302
Νεότερο μέλος
antavent