Jargon's Home Theater 2

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
μπραβο Σωτηρη περιμενα να εμφανιστεις με τα catalyst αλλα εμφανιστηκες με ακομη καλυτερα...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: Jargon's Home Theater 2

δασκαλε που διδασκες , και νομο δεν εκρατεις (οχι εσυ το ραντσο)
αν και θερμος υποστηρικτης του thx
το πραμα και ξεπεραστηκε (αναμενομενο απο την στιγμη που επαψε να εξελισεται)
πλεον ειναι στο χρονοντουλαπο απο καθε αποψη

και νομους δεν εκτρατεις........

Δηλαδή να σκεφτώ οτι δεν θα ήθελες ένα τέτοιο μηχανάκι έτσι?

http://integra.eu/model.cfm?m=E$DTR-70.3&class=Receiver&p=i

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μην μπερδευεις τα πραματα, το τι θα ηθελα ,
με το να σφραγιζει ηχεια (πλαινα) με thx
τα οποια δεν ειναι διπολα, λεγε με κλιπς, δεν τους τιμα καθολου
οπως δεν απαντουν ερωτησεις στο site τους,
τον ιντεγκρα , θα τον ηθελα , υπο προυποθεσεις,
τι ηχεια θα ειχα
και να τον ακουγα πριν
Προσωπικα αν ειχα παλι κλιπς , θα προτιμουσα μαρατζ , ντενον.......
υπο αλλες προυποθεσεις , καλος ειναι
δεν τον σωζει ομως το thx , Πλεον οι επεξεργασιες των dolby dts , υπερτερουν του thx ultra 2 cinema.
10 + χρονια δεν εβγαλε κατι φρεσκο...................

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Jargon's Home Theater 2

Ευχαριστώ παιδιά!

Απλά τώρα πρέπει να βρω χρόνο να ξεκινήσω.

Περιμένω μεθαύριο και νέα καλώδια 4αρια τα ΒELDEN 1313A.

Ελπίζω να βρω χρόνο το ΣΚ να σετάρω και το SPL του ARTA το οποίο είναι Class 1 και πλέον με το Earτhworks θα μπορώ να έχω και SPL meter ακριβείας σε όλο το φάσμα και αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους της αγοράς του. Είναι σταθερό μέχρι και τα 142db με πολύ χαμηλές παραμορφώσεις.

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση με τα Danley είναι το πόσο δυνατά παιζουν σε σχέση με τα B&W! Είναι η πρώτη φορά που φτάνω τον Onkyo στο 0 και παίρνουν κι άλλο (τ'αυτιά μου δεν παίρνουν με τίποτα). Μπορεί να βάλω ωτασπίδες για πριόνι που έχω και να δοκιμάσω για πλάκα αλλά στα 4μ και στα 50τμ δεν αντέχω με γυμνά αυτιά. Κι εκεί που νομίζω ότι ο Bryston θα ζεματάει τον πιάνω και ειναι cool. Επίσης το να παίζεις σε Reference Level είναι αποκαλυπτικό και ειδικά σε κάποιες σκηνές ανακάλυψα λεπτομέριες που δεν είχα προσέξει.

Επίσης τα μπάσα πάνω από τους 80 κύκλους είναι απίστευτα και επιβεβαιώνεται η προσωπική μου φαγωμάρα με τον εαυτό μου για μεγάλα μεγάφωνα στα ηχεία ασχέτου της ύπαρξης σαμπ ή όχι αφού έτσι κι αλλιώς είναι για μέχρι τους 80 κύκλους.

Είναι φοβερό να έχεις τόσο headroom και σε ένα σημείο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν έβαλα κλασική μουσική και συγκεκριμένα εκτελέσεις που έχουν μεγάλο δυναμικό εύρος στην ηχογράφηση.

Αν το έχετε σε καλή ηχογράφηση δοκιμάστε για παράδειγμα αυτό:

[YOUTUBE]GRjyxr1ysKw[/YOUTUBE]

Τεράστια ορχήστρα με χορωδία και με πληροφορία και πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά στη δυναμική περιοχή της εγγραφής η οποία είναι μεγάλη.

Όσον αφορά το πως παίζουν μουσική γενικότερα δεν έχω πειραματιστεί ακόμα εκτενώς αλλά ότι έχω βάλει και ειδικά κάποια HD αρχεία με άφησαν με το χαμόγελο στο στόμα. Όπως είπα όμως διακρίνω με τα διάφορα πειράγματα που τους κάνω ως προς την κλιση ότι χωρίς τις βάσεις που προανέφερα δεν πρόκειται να εκμεταλευτώ τις δυνατοτητες τους.

Reaction score
150
μπραβο Σωτηρη περιμενα να εμφανιστεις με τα catalyst αλλα εμφανιστηκες με ακομη καλυτερα...
Ευχαριστώ! Πάντως για 'σένα και το flash μου φάινεται ότι είναι ιδανικά και φυσικά υπάρχουν και τα SM60F που μου έχουν καρφωθεί για πολλούς λόγους. Να πω την αλήθεια μου τα θέλω κι αυτά να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Καλά ο flash μπορεί να χρειαστεί και το μεγάλο του Danley το Jericho!:116:

Να επαναλλάβω κάτι σημαντικό. Αν θελήσει κάποιος Danley θα πρέπει να τονίσει ότι είναι για σπίτι και τα θέλει tonically matched. Αλλιώς θα πάρει ηχεία με διαφορετική τονικότητα και ο λόγος είναι ότι στις επαγγελματικές εφαρμογές τα δίνουν με το τεμάχιο και όταν τα στήνουν τα φέρνουν με EQ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αρτεμη , πριν σκορπισω το συστημα σε μια απο τις στερνες ντεμο,
ειχε ερθει καποιος απο εκει στα πολυθ βορεια προαστια , και μου λεει
να βαλω κατι
και ειχε σε μπλε acdc
μιλαμε περα του οτι ησουν μεσα στην συναυλια,
τα επαιρνες τρελλα με την ολη αισθηση
κορνες = Like live που λεει και η παλιοκλιπς......

Reaction score
5.480
Καλά ο flash μπορεί να χρειαστεί και το μεγάλο του Danley το Jericho!:116:
Καλορίζικα τα Danley!

Καλά, το Jericho είναι out of this world! Eγώ το ταπεινό ΤΗ221 σαμπ γλυκοκοιτάζω. :)

Reaction score
150
Ευχαριστώ παιδιά άντε πάμε για ομαδική κώφωση!

Το TH221 είναι σκυλί μάυρο! Γαααααααααααβ! Κι ελαφρύ εύκολο στην τοποθέτηση! 190 κιλά μόνο!

Πάντως το DTS10 είναι στο στόχαστρό μου να πώ την αλήθεια. Πάντα το γούσταρα και είναι πάντα στις τοπ θέσεις στο databass. Αλλά είναι κι αυτό για σαλόνι και μόνο 130 κιλά! Στο χώρο μου όμως κάνω ότι θέλω οπότε με την πρώτη ευκαιρία το χτύπησα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντε και με ακουστικα κουφαμαρας soon

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εσυ πως πας με το 32 ?
κουμπωθηκες ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Βρε Αργύρη γράψε κατανοητά και όχι με κώδικες, εγώ κατάλαβα τι εννοείς, οι άλλοι όμως όχι,
δεν είναι chatroom.....

:203:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το 32 ειναι το audyssey, και ο γιαννης ηταν σε φαση τοποθετησης της καρτας με αυτο......

Reaction score
19
Καλοριζικα Σωτηρη και καλη επιτυχια στο εγχειρημα. Εχεις το προβαδισμα ακομα και σε αυτη την υλοποιηση. Ειναι ενδιαφερον να ακουσουμε, εστω και λιγο, αν "ακουγεται" αυτο το reference level!:201:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.897

εσυ πως πας με το 32 ?
κουμπωθηκες ?

Οχι το service τους μέσα. Περιμένω να με ειδοποιήσουν , να το παω για να το περάσουν.
Την καντεμιά μου εδω και ενα μήνα.

Timaras

Reaction score
2.138
Μπράβο Σωτήρη!
Για μια ακόμα φορά φοβερό setup.
Καλορίζικα φίλε και να τα χαίρεσαι.
Εδώ και αρκετό καιρό είχα την απορία γιατί σε dedicated χώρους δεν στήνει κανένας επαγγελματικά
ηχεία δεδομένου ότι στην ίδια κατηγορία τιμής με τα οικιακά,παίρνεις πολύ μεγαλύτερες στάθμες συν
ότι αυτό το feeling της κόρνας ρε παιδί μου!!(ΙΜΗΟ πάντα)

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Jargon's Home Theater 2

Ευχαριστώ παιδιά!

Απλά τώρα πρέπει να βρω χρόνο να ξεκινήσω.

Περιμένω μεθαύριο και νέα καλώδια 4αρια τα ΒELDEN 1313A.

Ελπίζω να βρω χρόνο το ΣΚ να σετάρω και το SPL του ARTA το οποίο είναι Class 1 και πλέον με το Earτhworks θα μπορώ να έχω και SPL meter ακριβείας σε όλο το φάσμα και αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους της αγοράς του. Είναι σταθερό μέχρι και τα 142db με πολύ χαμηλές παραμορφώσεις.

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση με τα Danley είναι το πόσο δυνατά παιζουν σε σχέση με τα B&W! Είναι η πρώτη φορά που φτάνω τον Onkyo στο 0 και παίρνουν κι άλλο (τ'αυτιά μου δεν παίρνουν με τίποτα). Μπορεί να βάλω ωτασπίδες για πριόνι που έχω και να δοκιμάσω για πλάκα αλλά στα 4μ και στα 50τμ δεν αντέχω με γυμνά αυτιά. Κι εκεί που νομίζω ότι ο Bryston θα ζεματάει τον πιάνω και ειναι cool. Επίσης το να παίζεις σε Reference Level είναι αποκαλυπτικό και ειδικά σε κάποιες σκηνές ανακάλυψα λεπτομέριες που δεν είχα προσέξει.

Επίσης τα μπάσα πάνω από τους 80 κύκλους είναι απίστευτα και επιβεβαιώνεται η προσωπική μου φαγωμάρα με τον εαυτό μου για μεγάλα μεγάφωνα στα ηχεία ασχέτου της ύπαρξης σαμπ ή όχι αφού έτσι κι αλλιώς είναι για μέχρι τους 80 κύκλους.

Είναι φοβερό να έχεις τόσο headroom και σε ένα σημείο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν έβαλα κλασική μουσική και συγκεκριμένα εκτελέσεις που έχουν μεγάλο δυναμικό εύρος στην ηχογράφηση.

Αν το έχετε σε καλή ηχογράφηση δοκιμάστε για παράδειγμα αυτό:

[YOUTUBE]GRjyxr1ysKw[/YOUTUBE]

Τεράστια ορχήστρα με χορωδία και με πληροφορία και πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά στη δυναμική περιοχή της εγγραφής η οποία είναι μεγάλη.

Όσον αφορά το πως παίζουν μουσική γενικότερα δεν έχω πειραματιστεί ακόμα εκτενώς αλλά ότι έχω βάλει και ειδικά κάποια HD αρχεία με άφησαν με το χαμόγελο στο στόμα. Όπως είπα όμως διακρίνω με τα διάφορα πειράγματα που τους κάνω ως προς την κλιση ότι χωρίς τις βάσεις που προανέφερα δεν πρόκειται να εκμεταλευτώ τις δυνατοτητες τους.
Kαλως ηλθες Σωτηρακη ....στα γκαζια!!

Reaction score
15.543

ναι τον κερατα.....:403:

.....αν δεν κανω λαθος σου ριχνει καμια 10αρια db και εσενα Αντουαν....:405:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250