ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Εγώ ότι είδα έπαιξε άψογα αλλά έχω δικάναλο σύστημα και έχω επιλογή downmix στον ήχο αν παίζει κάποιο ρόλο.
Νομίζω πως παιζει μεγάλο ρόλο, διαβάζω και σε ξένα φόρουμ ότι μεγάλο προβλημα εμφανίζεται σε hd πολυκαναλους ήχους.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Το ελεγξα Γιώργο το τελευταίο firmware έχω αλλα δεν...και αλλη μια απορία, όταν συνδέσω τον εξωτερικό σκληρο μεσω USB παρόλο που κλεινω τον player o σκληρός συνεχίζει και λειτουργεί.:609:Και έλεγα να πάρω ενα media player να κανω μια παύση απο τα htpc αλλα μου φαίνεται θα αρχίσω πάλι διάβασμα!!!
Γιάννη έβαλες το firmware απο το link που παρέθεσα ή έκανες install αυτό που βρήκες on line;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Γιάννη έβαλες το firmware απο το link που παρέθεσα ή έκανες install αυτό που βρήκες on line;
Αυτο που βρήκα online αλλα οπως το είδα νομίζω είναι το ίδιο!!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Αυτο που βρήκα online αλλα οπως το είδα νομίζω είναι το ίδιο!!!
Δεν είναι! Πέρασε το σημερινό! Είναι forum release. Δεν έχει βγει ακόμα on line.

Reaction score
0

Λοιπών το καινούργιο firmware διορθώνει τα πράγματα σε κάποια θέματα στον ηχο. Ενα Mkv που δοκίμασα λιγο πριν με dts format όπου δεν άκουγα τίποτα τώρα παιζει κανονικά. Το Remux Mkv είναι βελτιωμένο αλλα συνεχίζει να κάνει τις εναλλαγές απο Dolby true HD σε stereo αλλα με μικρότερο ρυθμό, εδώ να πω ότι συνάντησα προβλημα μόνο σε Dolby true ΗD και όχι σε Dts HD MA ότι του εβαλα το έπαιξε. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι παρόλο που το player είναι κλειστο συνεχίζει ο εξωτερικός σκληρός να δουλευει και αναγκαζομαι να τον αποσυνδεσω μάλλον κάτι δεν κανω σωστά!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Κρατα πατημενο το κουμπι του power μεχρι να αρχισει να αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι του. Στο 300 σβηνει το πλαυερ με αυτο τροποκαι δεν μενει σε stand by...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Κρατα πατημενο το κουμπι του power μεχρι να αρχισει να αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι του. Στο 300 σβηνει το πλαυερ με αυτο τροποκαι δεν μενει σε stand by...

Σωστός ο Γιάννης.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Οκ αυτο ήταν many thanks

Reaction score
0

Ας βοηθήσει ένας γνωστης επι του θέματος, ενώ απο το menu του mp μπορω να δω ενα σκληρο που τον έχω κάνει share όταν παω να δω τα περιεχόμενα του απο το nmj μου αναγράφει ότι πρεπει να έχω εγκαταστήσει εσωτερικό σκληρο στο player. Κανω κάτι λάθος η αυτη είναι η διαδικασία;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
βάλε ένα usb στικακι για να έχει να αποθηκεύει κάπου τις πληροφορίες...

Reaction score
0

βάλε ένα usb στικακι για να έχει να αποθηκεύει κάπου τις πληροφορίες...
Και πάλι δεν κάνει κάτι ούτως η άλλως έχω και εξωτερικο σκληρο συνδεδεμένο πάνω.

Το μήνυμα που μου βγάζει:
Unable to create database on this device. Please install a hard disk and format as NMT app

Reaction score
0

Νομίζω πως το θέμα το ελυσα, ήταν θέμα επιλογής στο sharing permission του δίσκου που έκανα share απο read only σε full access.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές το θέμα λύθηκε με αυτο που περιέγραψα απο πάνω επειδή είχα την επιλογη read only στο δισκο δεν μπορούσε να δημιουργήσει nmj database τώρα παιζει πολυ καλα και δικτυακα μάλιστα χωρίς κανένα προβλημα ότι δοκιμή έκανα έπαιξε τέλεια μάλλον λύθηκαν πολλα θέματα με το τελευταίο fw.

Reaction score
0

Επειδή το μαγειρεύω για δώρο στον εαυτό μου θα ήθελα από εσας που το έχετε μια μεγάλη χάρη...
Μπορείτε να τεστάρετε αν έχει HDMI CEC συμβατότητα;
Θέλω να το συνδέσω με τον Pioneer AV Receiver μου μέσω HDMI Passthrough με την τηλεόραση, έτσι ώστε να μην ανάβει ο receiver όταν το έτερο ήμισι θέλει να δεί κάτι που δεν έχει πολυκάναλο ήχο...

Ρωτάω γιατί αρχικά στα χαρακτηριστικά που είχαν δώσει πριν την κυκλοφορία ανέφεραν αυτή τη δυνατότητα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει να το έχει δοκιμάσει κάποιος...Εμεινε άραγε στα χαρτιά ή έγινε πράξη;
Παιδια καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους με υγεία και πολλα χαμογελα. Εγω που δοκίμασα στο δικό μου σύστημα δεν είχα αυτη την λειτουργία δηλαδή ο avr στο stand by ανοίγω και το mp και δεν γίνεται τίποτα το hdmi λαμπάκια πάνω στον avr δεν ανοίγει και φυσικά δεν έχω εικόνα στην tv. Με το ps3 γίνεται κανονικά. Κανω κάτι λάθος;

Reaction score
0

Μιας και δεν έχω βρει λύση το hdmi cec και δεν θα το ψάξω άλλο γιατι βαρέθηκα μπορει κάποιος να μου πει αν σε ενα αρχείο BD για αν μου παίξει εξωτερικούς υποτιτλους τι πρεπει να κανω. Ως τώρα ήξερα ότι πρεπει να κάνουμε rename το srt αρχείο ίδιο με το φάκελο που περιέχει το bdmw και certificate και θα τους έβλεπε σαν εξωτερικούς αλλα εγω μάταια δεν...ίσος είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;;;κάποια βοήθεια;;;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.186
Μιας και δεν έχω βρει λύση το hdmi cec και δεν θα το ψάξω άλλο γιατι βαρέθηκα μπορει κάποιος να μου πει αν σε ενα αρχείο BD για αν μου παίξει εξωτερικούς υποτιτλους τι πρεπει να κανω. Ως τώρα ήξερα ότι πρεπει να κάνουμε rename το srt αρχείο ίδιο με το φάκελο που περιέχει το bdmw και certificate και θα τους έβλεπε σαν εξωτερικούς αλλα εγω μάταια δεν...ίσος είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;;;κάποια βοήθεια;;;
Όπως είπα το player δεν το έχω πια, αλλά επειδή είχα αντίστοιχο θέμα και με το med, είχα μετατρέψει όλους τους bdmv φακέλους μου σε iso χρησιμοποιώντας το image burn. Σε ένα folder βάζεις iso και srt με την ίδια ονομασία και καθάρισες.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
0

Όπως είπα το player δεν το έχω πια, αλλά επειδή είχα αντίστοιχο θέμα και με το med, είχα μετατρέψει όλους τους bdmv φακέλους μου σε iso χρησιμοποιώντας το image burn. Σε ένα folder βάζεις iso και srt με την ίδια ονομασία και καθάρισες.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ευχαριστώ πολυ Γιώργο θα το δοκιμάσω αύριο γιατι άκρη δεν βγάζω!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix