Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

[YOUTUBE]i_hP4ZycbFU[/YOUTUBE]

Reaction score
8.905

τα αντικραδασμικα δεν ειδα και ανησυχω!!!!!!!!:105:
Βρε είναι μέσα στα xxxxxx άλλα βαρέθηκα να τα αναφέρω όλα....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

τι δουλεια κανει αυτος που εγραψε τα παρακατω?? μην ειναι μηχανικος ηχου? θελει πολυυυυ μυαλο να καταλαβει κανεις τι εννοω οταν λεω κανει "mastering"? κανε μια μικρηηηη προσθπαθεια να καταλαβεις....

"Συγκρίνοντας καλά βινύλια με original master tape το SP10 ακούγεται σχεδόν σαν το master tape.
To Linn συνήθως ακούγεται αλλοιώς, ακούγεται καλύτερα ! Σαν να έχει γίνει πετυχημένο "mastering " !"
με εσβησες τωρα!!!!!! Απο το 1981 (που γεννηθηκες...) μεχρι το 1997 ειχα Linn.... ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ!!!!

Reaction score
8.905

για πες, για πες!!!:119:
Κωστάκη τα έχουμε πει στα αναλογικά... αλλά εσύ του κεφαλιού σου πάντα... όταν θα ανεβούμε βόρεια για επίσκεψη θα τα κουβαλήσω μαζί μου. Σου είχα προτείνει βελόνα “τελευταίας κοπής” με μπόρον καντιλέβερ, και το κόστος έβγαινε το ίδιο με αυτό (το πράγμα :114:) που αγόρασες!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

με εσβησες τωρα!!!!!! Απο το 1981 (που γεννηθηκες...) μεχρι το 1997 ειχα Linn.... ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ!!!!
και?
κανει "mastering" (eq ουσιαστικα) στα χαμηλα ή δεν κάνει?
ξέρεις γιατι το κάνει ή δεν ασχοληθηκες ποτε?
το "αναβαθμισε" η linn για να μην το κάνει τοσο εντονα?
εχεις ιδεα για ολα αυτα?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

το περιστατικό που αναφέρω είναι πραγματικό, είναι αλήθεια, όσο "περίεργο" κι αν σας ακούγεται, δε το επινόησα... δε φτάνει εκεί η φαντασία μου!
Θα γελούσα, αλλά μάλλον για κλάματα είναι η κατάσταση αν σκεφτείς ότι κάτι τέτοιοι ΑΝΟΗΤΟΙ (στα όρια καθυστέρησης) έχουν πάρει απολυτήριο Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, συχνά και κάποιο πτυχίο "Πανεπιστημίου" και, κερασάκι στην τούρτα, έχουν (προφανώς) βγάλει και λεφτά σε τούτη εδώ την κοινωνία (αν δεν τα κληρονόμησαν) με την "αξία" τους. Τους επιτρέπεται, δε, να ψηφίζουν, να κάνουν και να μεγαλώνουν παιδιά κ.ο.κ. Ευτυχώς δεν υπάρχει Θεός γιατί θα μας είχε εξαϋλώσει προ πολλού να το πάρει από την αρχή. :116:

Τελικά δε μου είπατε, το αμάξι πώς θα το βάλω στο σαλόνι;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821

Κωστάκη τα έχουμε πει στα αναλογικά... αλλά εσύ του κεφαλιού σου πάντα... όταν θα ανεβούμε βόρεια για επίσκεψη θα τα κουβαλήσω μαζί μου. Σου είχα προτείνει βελόνα “τελευταίας κοπής” με μπόρον καντιλέβερ, και το κόστος έβγαινε το ίδιο με αυτό (το πράγμα :114:) που αγόρασες!
δηλαδή η κεφαλή είναι η κακή επιλογή, σωστά; κατά τα υπόλοιπα είμαστε ΟΚ?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εχω μια απορία:

Απο τοτε που κυκλοφορησε το AVSite, οι αναλογικοι εχουν αυξηθει σε σχεση με τους ψηφιακους η το ανάποδο?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.882
Απάντηση: Σκαλουμπαξ....Τhere will be Blood

...δυστυχως(;) η τεχνολογία δεν εφτασε ακομα να μπορει να μετραει το συναισθημα...
Έτσι νομίζεις...

Xάρη στην εξέλιξη μεθόδων όπως η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων οδεύουμε στην πλήρη αποκρυπτογράφηση των συναισθηματικών αποκρίσεων στα αντίστοιχα κέντρα του εγκεφάλου.

Υπάρχουν όμως ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στο θέμα των πανάκριβων αναπαραγωγέων και των συναισθημάτων που γεννούν ανάλογα προϊόντα.Καιρός να γνωρίσουμε το Νευρωνικό Marketing...:126:
Κι ένα απλοποιημένο άρθρο στην Ελληνική:
http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_civ_12_12/04/2008_266208
Μα στη αναπαραγωγη της μουσικης ο στοχος ειναι το συναισθημα που υπάρχει στην ηχογραφησηΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!
Και άλλο πολύτιμο...νόμισμα στο συντριβάνι της Fontana di Trevi.
Tα νευρωνικά μας δίκτυα λειτουργούν με ψηφιακές αρχές.Απλώς τις εφαρμόζουν τόσο γοργά,ώστε εμείς τα αντιλαμβανόμαστε ως ΄΄αναλογικά΄΄.
Μικρόφωνα σύλληψης που να έχουν...συναίσθημα,δεν έχω ακόμα συναντήσει.:137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

για πες, για πες!!!:119:
Υπάρχουν 2 τρόποι να το δεις .
Συγκρίνεις τεχνικά χαρακτηριστικά και βλέπεις ποιά κεφαλή έχει τα καλύτερα .
Ακούς γνώμες κάποιων που εμμένουν ακόμα στο μέσον και είναι περισσότερο ενημερωμένοι.
Έπειτα πας ταμείο και κάνεις τα κουμάντα σου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.459
Re: Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Σήμερα; για πες!
μεσα!! ελα νωρις ομως, αφου ξερεις, μην ερθεις στις 22 το βραδυ...αντε σε περιμενω, παρε τηλ!
φερε τα κολπα σου , μικροφωνα, κλπ κλπ θα σε σινιαρω εγω...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

μεσα!! ελα νωρις ομως, αφου ξερεις, μην ερθεις στις 22 το βραδυ...αντε σε περιμενω, παρε τηλ!
φερε τα κολπα σου , μικροφωνα, κλπ κλπ θα σε σινιαρω εγω...
Να και κάτι χρήσιμο που βγήκε .......
Και κλάμα ο Βλάσης.......:411:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS