Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.841
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........
[YOUTUBE]i_hP4ZycbFU[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]i_hP4ZycbFU[/YOUTUBE]
Βρε είναι μέσα στα xxxxxx άλλα βαρέθηκα να τα αναφέρω όλα....τα αντικραδασμικα δεν ειδα και ανησυχω!!!!!!!!:105:
με εσβησες τωρα!!!!!! Απο το 1981 (που γεννηθηκες...) μεχρι το 1997 ειχα Linn.... ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ!!!!τι δουλεια κανει αυτος που εγραψε τα παρακατω?? μην ειναι μηχανικος ηχου? θελει πολυυυυ μυαλο να καταλαβει κανεις τι εννοω οταν λεω κανει "mastering"? κανε μια μικρηηηη προσθπαθεια να καταλαβεις....
"Συγκρίνοντας καλά βινύλια με original master tape το SP10 ακούγεται σχεδόν σαν το master tape.
To Linn συνήθως ακούγεται αλλοιώς, ακούγεται καλύτερα ! Σαν να έχει γίνει πετυχημένο "mastering " !"
Κωστάκη τα έχουμε πει στα αναλογικά... αλλά εσύ του κεφαλιού σου πάντα... όταν θα ανεβούμε βόρεια για επίσκεψη θα τα κουβαλήσω μαζί μου. Σου είχα προτείνει βελόνα “τελευταίας κοπής” με μπόρον καντιλέβερ, και το κόστος έβγαινε το ίδιο με αυτό (το πράγμα :114 που αγόρασες!για πες, για πες!!!:119:
Σήμερα; για πες!ποτε θα ερθεις να με φτιαξεις τη Μετρικ βρε??? Γιατρε μ ακους??
και?με εσβησες τωρα!!!!!! Απο το 1981 (που γεννηθηκες...) μεχρι το 1997 ειχα Linn.... ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ!!!!
Θα γελούσα, αλλά μάλλον για κλάματα είναι η κατάσταση αν σκεφτείς ότι κάτι τέτοιοι ΑΝΟΗΤΟΙ (στα όρια καθυστέρησης) έχουν πάρει απολυτήριο Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, συχνά και κάποιο πτυχίο "Πανεπιστημίου" και, κερασάκι στην τούρτα, έχουν (προφανώς) βγάλει και λεφτά σε τούτη εδώ την κοινωνία (αν δεν τα κληρονόμησαν) με την "αξία" τους. Τους επιτρέπεται, δε, να ψηφίζουν, να κάνουν και να μεγαλώνουν παιδιά κ.ο.κ. Ευτυχώς δεν υπάρχει Θεός γιατί θα μας είχε εξαϋλώσει προ πολλού να το πάρει από την αρχή. :116:το περιστατικό που αναφέρω είναι πραγματικό, είναι αλήθεια, όσο "περίεργο" κι αν σας ακούγεται, δε το επινόησα... δε φτάνει εκεί η φαντασία μου!
δηλαδή η κεφαλή είναι η κακή επιλογή, σωστά; κατά τα υπόλοιπα είμαστε ΟΚ?Κωστάκη τα έχουμε πει στα αναλογικά... αλλά εσύ του κεφαλιού σου πάντα... όταν θα ανεβούμε βόρεια για επίσκεψη θα τα κουβαλήσω μαζί μου. Σου είχα προτείνει βελόνα “τελευταίας κοπής” με μπόρον καντιλέβερ, και το κόστος έβγαινε το ίδιο με αυτό (το πράγμα :114 που αγόρασες!
:444::447:Να δεις με τα Hitachi πως έφτιαξε!!!
Έτσι νομίζεις......δυστυχως( η τεχνολογία δεν εφτασε ακομα να μπορει να μετραει το συναισθημα...
Και άλλο πολύτιμο...νόμισμα στο συντριβάνι της Fontana di Trevi.Μα στη αναπαραγωγη της μουσικης ο στοχος ειναι το συναισθημα που υπάρχει στην ηχογραφησηΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!
Υπάρχουν 2 τρόποι να το δεις .για πες, για πες!!!:119:
Αυτό αποτελεί ανέκδοτο μέγιστο!!!! Λ.Σ.Εσυ ομως????? ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.... :116:
επιτελους!!!!!! εβαλες κι εσυ τη φωτο σου!!!!!
μεσα!! ελα νωρις ομως, αφου ξερεις, μην ερθεις στις 22 το βραδυ...αντε σε περιμενω, παρε τηλ!Σήμερα; για πες!
οπ, σορρυ, εσυ δεν εισαι ο "λαμπατο Mastering?"Τί άλλο θα ακούσουμε: **το πικαπ κάνει μαστερινγκ**[!!!].
Να και κάτι χρήσιμο που βγήκε .......μεσα!! ελα νωρις ομως, αφου ξερεις, μην ερθεις στις 22 το βραδυ...αντε σε περιμενω, παρε τηλ!
φερε τα κολπα σου , μικροφωνα, κλπ κλπ θα σε σινιαρω εγω...
Θα μετακομίσεις σε γκαράζ....Τελικά δε μου είπατε, το αμάξι πώς θα το βάλω στο σαλόνι;