Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Έχει πλάκα αυτό το κυνήγι του "Purity"... για ποιο "Purity" μιλάμε όταν:

Κάθε ηχείο / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε Ενισχυτής / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε Dac / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε Καλώδιο / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε Αναλογικό / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε Ψηφιακο / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε Λαμπάτο / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Κάθε xxxxxxx / εταιρία έχει το δικό της "purity" ήχο / χροιές

Εντέλει ποιος έχει από όλους PURITY ήχο?
Ακριβώς γιαυτό λέω να ακούμε ζωντανή ακουστική μουσική. Λ.Σ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Το λυσεργικό οξύ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

ακουω αυτο που μ αρεσει , και ψηφιακα, εννοειται κ πικαπ, για τους λογους που γουσταρω, επειδη ετσι θελω, χωρις να υποστηριζω πως αυτο που κανω ειναι το σωστο, το καλυτερο, πρεπει να το κανετε ολοι, ειναι λειτουργημα κλπ...

Το κανω λογω ΓΟΥΣΤΟΥ. απλα.

Βεβαια , καλο ειναι ολοι μας να μην ειμαστε απολυτοι, κι απ την αντιθετη πλευρα.

Μη προσπαθουμε με λιγα λογια, να πουμε οτι ενα ειναι το σωστο, αυτο θα κανετε, τελος, πεταξτε τα ολα, ειστε ασχετοι..

Ακουτε μερικοι μερικοι ψηφιακακηδες???

:116:

Βεβαίως! είσαι τόσο μα τόσο ξεκάθαρος, που χαίρεις της ιδιαίτερης εκτίμησής μου γι'αυτό! Άλλωστε, το έχω δηλώσει κατ'επανάληψη ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

Έχεις ξεκαθαρίσει πως το κάνεις λόγω "ΓΟΥΣΤΟΥ", οπότε εγώ (όπως και κάθε φίλος) χαίρομαι πραγματικά που ευχαριστιέσαι, που ικανοποιείται το γούστο σου όταν ακούς την αγαπημένη σου μουσική, καθώς ξεκάθαρα ψάχνεις την ικανοποίησή σου στις ιδιαίτερες προσωπικές σου ανάγκες στο άκουσμα και τίποτε άλλο.

Οπότε, κακώς θεωρείς πως κάποιοι "ψηφιακάκηδες" όπως λες είναι "απόλυτοι", νομίζω πως δεν υπάρχει στο φόρουμ μας ούτε 1, ούτε για δείγμα δηλαδή που να είναι τόσο "απόλυτος" που να έχει πχ καταδικάσει τις δικές σου επιλογές και να "στη λέει" πως πχ είσαι "άσχετος" ή να κάνεις με το ζόρι το τάδε ή το δείνα.

Προφανώς βέβαια, μερικά "τεχνικά" θέματα είναι "απόλυτα" και δε χωράνε "απόψεις επί των τεχνικών θεμάτων", όπως λόγου χάριν ο έλεγχος στο χαμηλό από το ηχείο, η ορθή οδήγηση του ηχείου από τον ενισχυτή, η πιστή αναπαραγωγή του ακουστού φάσματος ισορροπημένα, κλπ. Αυτά είναι τεχνικά "δεδομένα", δεν ανήκουν στην κατηγορία των "απόψεων" και των "γούστων" σαν έννοιες της φυσικής που ορίζουν ένα τεχνολογικό αντικείμενο και δε "χωράει" κουβέντα επ'αυτών. Σαφώς όμως, αν δεν ασχολούμαστε με την αντικειμενική πλευρά του θέματος και ασχολούμαστε με την απολύτως υποκειμενική, όπου πρώτα απ'όλα μας ενδιαφέρει να ικανοποιήσουμε το ΓΟΥΣΤΟ μας, εννοείται πως όχι μόνο χωράει κουβέντα, αλλά αντιθέτως, ο ιδιοκτήτης του ηχοσυστήματος έχει πάντα δίκιο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Ακριβώς γιαυτό λέω να ακούμε ζωντανή ακουστική μουσική. Λ.Σ.
Ξέρεις πόσες Goldfinger και Metric Θα έχω ξοδέψει για ακρόαση... άσε που εγώ ακούω όλα σχεδόν τα άλλα είδη εκτός κλασικής μουσικής... άρα και εκεί που πηγαίνω με συσκευές αναπαράγουν τον ήχο....

Ps (άσχετο). που είναι γραμμένο ότι η Goldfinger είναι κορυφαία κεφαλή? Άλλες ξέρω κατέχουν τα πρωτεία!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Προφανώς βέβαια, μερικά "τεχνικά" θέματα είναι "απόλυτα" και δε χωράνε "απόψεις επί των τεχνικών θεμάτων", όπως λόγου χάριν ο έλεγχος στο χαμηλό από το ηχείο, η ορθή οδήγηση του ηχείου από τον ενισχυτή, η πιστή αναπαραγωγή του ακουστού φάσματος ισορροπημένα,
Πες κάτι και για τα ρεύματα ηρεμίας στις λάμπες.....:604:
Μισόλογα.....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

..... Προφανώς βέβαια, μερικά "τεχνικά" θέματα είναι "απόλυτα" και δε χωράνε "απόψεις επί των τεχνικών θεμάτων", όπως λόγου χάριν ο έλεγχος στο χαμηλό από το ηχείο, η ορθή οδήγηση του ηχείου από τον ενισχυτή, η πιστή αναπαραγωγή του ακουστού φάσματος ισορροπημένα, κλπ. Αυτά είναι τεχνικά "δεδομένα", δεν ανήκουν στην κατηγορία των "απόψεων" και των "γούστων" σαν έννοιες της φυσικής που ορίζουν ένα τεχνολογικό αντικείμενο και δε "χωράει" κουβέντα επ'αυτών. Σαφώς όμως, αν δεν ασχολούμαστε με την αντικειμενική πλευρά του θέματος και ασχολούμαστε με την απολύτως υποκειμενική, όπου πρώτα απ'όλα μας ενδιαφέρει να ικανοποιήσουμε το ΓΟΥΣΤΟ μας, εννοείται πως όχι μόνο χωράει κουβέντα, αλλά αντιθέτως, ο ιδιοκτήτης του ηχοσυστήματος έχει πάντα δίκιο.
Νομιζεις οτι ασχολεισαι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΑ οσον αφορα την ακουστικη απόλαυση του ανθρωπινου εγκεφάλου, αλλα δεν ειναι ετσι!!!

Reaction score
777
Πραγματικά μου φαίνεται παντελώς αστείο να εμφανίζονται κατασκευαστές που ξηλώνουν equaliser, κουμπί on/off μέχρι και σφάλειες τήξης απο ενισχυτές(δέν το έχω δεί ακόμα αλλα...) με σκοπό να προσεγγίσουν το "purity" την ώρα που η πηγή που προτείνουν εκτός απο παραμορφώσεις έχει φάει ήδη μία ισοστάθμιση.

Το "purity" σαν έννοια δέν είναι κακό και ουσιαστικά αποτελεί την "υψηλή πιστότητα". Όμως πραγματικά πώς στο διάολο είναι συνδεδεμένο το "purity" με το βινύλιο δέν μπορώ να το απαντήσω ακόμα...

Reaction score
8.905

.....NEW MODEL ARMY....
Φίλε μου τους είχα δει στο Ρόδον και μάλιστα στην πρώτη τους επίσκεψη!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Last edited by a moderator:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ps (άσχετο). που είναι γραμμένο ότι η Goldfinger είναι κορυφαία κεφαλή? Άλλες ξέρω κατέχουν τα πρωτεία!

the Clearaudio Goldfinger Statement, heralding a new era in high-fidelity analogue music reproduction.

"Over the last decade or so, Clearaudio has been gradually moving away from a cool, crystalline, hyper-analytical presentation (the very quintessence of what used to be known as "the German sound") to a warmer, more natural balance. With its latest flagship moving coil, the $15K Goldfinger Statement, the company has brought off the audio equivalent of a "180." By tripling the number of magnets in its patented "Ring" configuration to twelve and thinning down the 24k-gold wire in its coils by 30%, Clearaudio has succeeded in producing its richest, most seductively beautiful, most naturally balanced mc ever, without losing a jot of the phenomenal resolution, transient speed, soundstage width and depth, bass definition, and dynamic impact that have made Clearaudio's previous insiders and Goldfingers famous. Simply put, the Goldfinger Statement is the best cartridge Clearaudio has yet made - and, in Jonathan Valin's view, the best moving coil (a lot of) money can currectly buy."

- The Absolute Sound, January 2012

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Το ψηφιακο ειναι προιον του 1981!!!!!
Είσαι καλό παιντί και γνώστης της σωστής αναπαραγωγής αλλά ώρες ώρες βρε παιδάκι μου λες κάτι μ@λακίες... :116:
Δηλαδή το cd είναι του 1981 και το πικάπ του 1847 που φτιάχτηκε ο πρώτος φωνογράφος;
Αυτή τη στιγμή το πιο αναποτελεσματικό μέσο αναπαραγωγής είναι το βινύλιο. Γι αυτό και πέθανε. Είναι φύσει αδύνατον να μεταφερθεί τέλεια το μουσικό περιεχόμενο σε βινύλιο και φυσικά αδύνατον να εξαχθεί από αυτό. Αν ήταν τέλειο κατ' αρχάς δεν θα χρειαζόταν αυτό το άθλιο equalizer, η riaa.

Από το 1981 έως σήμερα τα ψηφιακά έχουν αλλάξει ίσα με 3 δις φορές.
Είμαι θερμός οπαδός του "γούστου". Ψηφίζω Κοτσίδη δαγκωτό γιατί το δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Γούστο του και καπέλο του. Όταν όμως μιλάμε για το άκρον άωτον της αναπαραγωγής, είναι τουλάχιστον αφέλεια να έχουμε τέτοιες εμμονές στο παρελθόν.
...Κωστα, ειμαι πιο τεχνοκρατης απο σενα...
Τι είσαι; :114:
Κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις σου στα αναλογικά αλλά ορισμένες από τις ατάκες σου ρε Χρήστο για τα ψηφιακά έχουν καταγραφεί στις μεγαλύτερες μπούρδες που έχουν ειπωθεί ποτέ στο AVSite. Πλάκα με κάνεις; Εκείνο το θέμα με το jitter το έχω κρατήσει να το δείχνω στο γιό μου όταν μεγαλώσει. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις αλλά το να γράφεις με κεφαλαία ή όταν εκνευρίζεσαι να μας λες ότι είσαι μηχανικός δεν είναι ένδειξη γνώσης. Χαλάρωσε.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ορισμένοι από εσάς δεν είστε μουσικόφιλοι. Είστε βινυλιόφιλοι και μάλιστα πικαπόφιλοι, ήτοι άρρωστοι μηχανάκηδες. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι απορρίψατε δια οφθαλμολογικής εξέτασης τον ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ανάγνωσης βινυλίου στον πλανήτη, δηλαδή λύση όπως το ELP laser πικάπ. Και πως να μην το απορρίψετε όταν ψοφάτε για να ασχοληθείτε με τα πλατώ, τις κεφαλές, τους βραχίονες και τις βελόνες. Αυτό είναι το βασικό χόμπι σας όχι η μουσική. Η μουσική ήρθε μετά (και για κάποιους ακόμη έρχεται). Όσο για τα κρασιά τα ρομάντσα και τα γκομενάκια, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα γιατί θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία. Ο μόνος που μπορεί να με κοντράρει εδώ μέσα είναι ο Κοτσίδης!

Και μη τσατίζεσαι που στα λέω χύμα. Βάλε λίγο Χάρυ Μπελαφόντε και θα ηρεμήσεις. :137:

...

Reaction score
2.248

Πριν από τους Χαϊεντάδες κατασκευαστές που πουλάνε πουλ-μουρ στους απανταχού βινυλιόπληκτους υπήρξαν επιστήμονες (Stevenson,Barewold,Loefgrin) που όρισαν με αυστηρά μαθηματικούς όρους τα βέλτιστα της βινυλιακής αναπαραγωγής.Το μέσον ίσως ξεπεράστηκε(για μένα τουλάχιστον σίγουρα),οι θεωρίες τους όμως ακόμα και σήμερα στέκουν χωρίς αντιρρήσεις.
Μόνο ο Μάνος το κατάλαβε?

Alexandrovich, Keshler, Rother, Saki, Moller, Ladegaard κτλ κτλ έχουν γράψει το ευαγγέλιο του αναλογικού αναπαραγωγέα βασιζόμενοι όχι σε χρυσά αυτιά και reviewers αλλά στα μαθηματικά και την φυσική. Αυτό είναι ο αναλογικός αναπαραγωγέας. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο και δεν θα υπάρξει εκτός εάν αλλάξει το σχήμα, το υλικό κατασκευής του δίσκου και οι κεφαλές κοπής.
Οπότε μουράτοι ακτινικοί !!!!! βραχίονες σε σχέδιο κόμπρας με πέτρωμα made in Australia είναι καλό για το μάτι αλλά πως να το κάνουμε βρε παιδιά...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και δεν πρόκειται να ΠΑΙΞΕΙ καλύτερα από κανέναν κορυφαίο βραχίονα που πολλοί που γράφουν σε αυτό το νήμα έχουν στην κατοχή τους.
Πρέπει να τον ακούσουμε?
Μα είναι δυνατόν? Μία κεφαλή έχει στην άκρη του όπως όλοι οι βραχίονες. Μία κεφαλή της αγοράς που όπως όλες έχει τις ιδιαιτεροτητές της και θέλει μία συνέργεια με τον βραχίονα και αυτός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Να ακούσουμε το "σχήμα" του ή το υλικό του? Του Χρήστου δηλαδή που δεν έχει σχήμα και έχει wand αντί για tube δεν παίζει ο clearaudio?:142:

Οπότε respect στις εταιρείες που πουλάνε πρωτίστως γνώση (και υπάρχουν αρκετές) ακόμα και εάν υπερβάλουν μερικές φορές σχεδιαστικά για να πουλήσουν σε αυτούς που έχουν κριτήριο το design.
Κανείς από αυτούς τους κατασκευαστές όμως δεν τόλμησε να βάλει ούτε μία γουλιά νερό στο κρασί του σε θέματα βέλτιστης βινυλιακής αναπαραγωγής.

@ Νίκο
Να δεις με τα Hitachi του Βασίλη πως έφτιαξε!!! Εφτιαξε και με τις μονώσεις στον τοίχο.
Εβαλα και ένα εικόνισμα του Αι Φανούρη και όλα καλά. :143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821

Βεβαιως ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ κι αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!! Απλα το πλησιαζουν καλοστημενα και ακριβουτσικα αναλογικα συστήματα....
τα καλοστημένα κι ακριβούτσικα αναλογικά συστήματα, πλησιάζουν την πιστή αναπαραγωγή της εγγραφής που βρίσκεται στο μαύρο δίσκο, και μάλλον θα την "πλησιάζουν" για πολλά χρόνια ακόμα, όσο υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν για αυτό το μέσο αναπαραγωγής.

αντίστοιχα, τα καλοστημένα κι ακριβούτσικα ψηφιακά συστήματα, πλησιάζουν την πιστή αναπαραγωγή της εγγραφής που βρίσκεται στο ψηφιακό αρχείο.

Αυτό είναι το "σωστό" και αυτή είναι η έννοια της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, δηλαδή η πιστή αναπαραγωγή της εγγεγραμμένης πληροφορίας στο εκάστοτε μέσο (και όχι η αναπαράσταση του αληθινού γεγονότος ή το σήκωμα της "τρίχας" όπως πολλοί κακώς "πιστεύουν", καθώς μερικά θέματα δεν είναι θέματα "πίστης" ή "λατρείας", ιδίως τα αμιγώς τεχνολογικά θέματα).

επόμενο βήμα είναι να "γνωρίζουμε" ποιες επακριβώς είναι οι τεχνικές δυνατότητες αποθήκευσης σε κάθε μέσο, μέσω μιας τεχνολογικής διαδικασίας όπου εμπλέκονται πολλές αμιγώς τεχνικές παράμετροι, αλλά και ο απρόβλεπτος ανθρώπινος παράγοντας. Οι δυνατότητες αυτές των μέσων, εφόσον μιλάμε για αμιγώς τεχνολογικό θέμα, εμπεριέχουν πολλαπλά μετρήσιμα στοιχεία και σαφέστατα, ευρέως διαδεδομένα, εντελώς αντικειμενικά, αποδεδειγμένα. Αν τα "αποδεχόμαστε" ή όχι, είναι σα να λέμε πως δεν αποδεχόμαστε πως το μήλο πέφτει από τη μηλιά, αλλά μάλλον ανεβαίνει προς τα σύννεφα και συνεχίζει την πορεία του για τον Άρη, όπου και συναντά τα υπόλοιπα ξαδερφάκια του, τα μηλαράκια, και λένε ανέκδοτα για τον Νεύτωνα, τον γνωστό Ισαάκ που είπε κάποτε κείνες τις αηδίες για τη βαρύτητα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Τελικά το ζητούμενο δεν είναι η μουσική απόλαυση αλλά η αποδοχή από τους άλλους οτι παίζουμε σωστά .
Και βέβαια αυτή η αναγκαιότητα είναι ευθέως ανάλογη του ποσού που έχει δαπανήσει ο κάθε ένας .
Άλλο να σου πουν οτι το σύστημα σου ,του 1000αρίκου, δεν αποδίδει τα προσδοκόμενα και άλλο να σου αμφισβητούν τα 50.000αρικα που έχεις δώσει για το "πραγματικό γεγονός" .
Κόγια......... ξέρω πολλούς τέτχιους
Να τους δώσω ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821

Πες κάτι και για τα ρεύματα ηρεμίας στις λάμπες.....:604:
Μισόλογα.....
μπα, συνέχεια με το κατσαβίδι στο χέρι ήμουν... έχω και ανάλογη φωτό αν θες να δεις! :116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.564

τα αντικραδασμικα δεν ειδα και ανησυχω!!!!!!!!και θες να μου εισαι και πιουριστας με αστηριχτες μηχανες!!!!ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:105:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Είσαι καλό παιντί και γνώστης της σωστής αναπαραγωγής αλλά ώρες ώρες βρε παιδάκι μου λες κάτι μ@λακίες... :116:
Δηλαδή το cd είναι του 1981 και το πικάπ του 1847 που φτιάχτηκε ο πρώτος φωνογράφος;
Αυτή τη στιγμή το πιο αναποτελεσματικό μέσο αναπαραγωγής είναι το βινύλιο. Γι αυτό και πέθανε. Είναι φύσει αδύνατον να μεταφερθεί τέλεια το μουσικό περιεχόμενο σε βινύλιο και φυσικά αδύνατον να εξαχθεί από αυτό. Αν ήταν τέλειο κατ' αρχάς δεν θα χρειαζόταν αυτό το άθλιο equalizer, η riaa.

Από το 1981 έως σήμερα τα ψηφιακά έχουν αλλάξει ίσα με 3 δις φορές.
Είμαι θερμός οπαδός του "γούστου". Ψηφίζω Κοτσίδη δαγκωτό γιατί το δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Γούστο του και καπέλο του. Όταν όμως μιλάμε για το άκρον άωτον της αναπαραγωγής, είναι τουλάχιστον αφέλεια να έχουμε τέτοιες εμμονές στο παρελθόν.

Τι είσαι; :114:
Κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις σου στα αναλογικά αλλά ορισμένες από τις ατάκες σου ρε Χρήστο για τα ψηφιακά έχουν καταγραφεί στις μεγαλύτερες μπούρδες που έχουν ειπωθεί ποτέ στο AVSite. Πλάκα με κάνεις; Εκείνο το θέμα με το jitter το έχω κρατήσει να το δείχνω στο γιό μου όταν μεγαλώσει. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις αλλά το να γράφεις με κεφαλαία ή όταν εκνευρίζεσαι να μας λες ότι είσαι μηχανικός δεν είναι ένδειξη γνώσης. Χαλάρωσε.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ορισμένοι από εσάς δεν είστε μουσικόφιλοι. Είστε βινυλιόφιλοι και μάλιστα πικαπόφιλοι, ήτοι άρρωστοι μηχανάκηδες. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι απορρίψατε δια οφθαλμολογικής εξέτασης τον ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ανάγνωσης βινυλίου στον πλανήτη, δηλαδή λύση όπως το ELP laser πικάπ. Και πως να μην το απορρίψετε όταν ψοφάτε για να ασχοληθείτε με τα πλατώ, τις κεφαλές, τους βραχίονες και τις βελόνες. Αυτό είναι το βασικό χόμπι σας όχι η μουσική. Η μουσική ήρθε μετά (και για κάποιους ακόμη έρχεται). Όσο για τα κρασιά τα ρομάντσα και τα γκομενάκια, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα γιατί θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία. Ο μόνος που μπορεί να με κοντράρει εδώ μέσα είναι ο Κοτσίδης!

Και μη τσατίζεσαι που στα λέω χύμα. Βάλε λίγο Χάρυ Μπελαφόντε και θα ηρεμήσεις. :137:

...
Οτι απορριπτει η αγορα φιλε μου δεν παιζει.... συμφωνα με την τιμη του.... ετσι και με το laserdisc.... και γιατι το θεωρεις κορυφαιο, μια πετρα δεν εκοψε το βινυλιο στο τορνο οπως διατυμπανιζεις?

Ασε Νικο, εγω τοχω αποδειξει οτι γνωριζω και μιλω εκ πειρας, γι αυτο και στο rack μου εχω και τα 3 μεσα, πικαπ, CD, και PC

Εσυ ομως????? ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ.... :116:

D

deleted user 10898

Guest

Ο καθε κατασκευαστής κεφαλής προσπαθει να τη φτιαξει να αναπαραγει αντιστροφα οτι εχει γινει στο κοψιμο του δισκου, μεσα βεβαια στο budget που θελει να την ριξει στην αγορα. Δεν εχει υποψη του να τη κανει να αναπαράγει βασει του τι εχει στο μυαλό του η τι αποψη εχει η τι equalization εχει στη κεφαλα του.

Οσο ανεβαινουμε σε κοστος, τοσο η αποδοση μια φωνογραφικης κεφαλής, πλησιαζει το αντικειμενικό γιατι (α) διαβαζει καλύτερα και (β) μετατρεπει πιστοτερα την κινηση του cantilever σε ηλεκτρικό σημα.

ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΤΟΥ MASTERING!!!!!!!!! :111:

Οχι φιλε μου!!! Οι λατρεις της υψηλής πιστοτητας ακολουθουν την τελευταια λεξη του ηχου και αυτο μπορει να συνεπάγεται καλύτερη κεφαλή, η καλυτερο πικαπ η, η....
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΟΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟ!!!!

Το ψηφιακο ειναι προιον του 1981!!!!!
τι δουλεια κανει αυτος που εγραψε τα παρακατω?? μην ειναι μηχανικος ηχου? θελει πολυυυυ μυαλο να καταλαβει κανεις τι εννοω οταν λεω κανει "mastering"? κανε μια μικρηηηη προσθπαθεια να καταλαβεις....

"Συγκρίνοντας καλά βινύλια με original master tape το SP10 ακούγεται σχεδόν σαν το master tape.
To Linn συνήθως ακούγεται αλλοιώς, ακούγεται καλύτερα ! Σαν να έχει γίνει πετυχημένο "mastering " !"

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.460
σας ευχαριστω βρε παλιοπαιδα, Αφοι Τσαρουχα, με συγκινειτε.....

να στε καλα...

κοκκινισα παλιοπαιδα....

:442:

εχθες δεν ειχα ορεξη να γραψω, μ ειχατε ξενερωσει , αλλα σηκωθηκα καλα σημερα (.......) και ενταξει, πηρα τα πανω μου...

Γιατρε μου τρελλογιατρε μου κι εγω σ αγαπαω πολυ, το ξερεις αλλωστε στο δειχνω, νομιζω, κι εσενα ρε μπαγαζα Νικο Τσαρουχα κρυφοΚυπριε, , λες τα τρελλα σου κι εσυ , αλλα σ αγαπαω κι εσενα παναθεμα σε....

ΥΓ.

ποτε θα ερθεις να με φτιαξεις τη Μετρικ βρε??? Γιατρε μ ακους??

αντε , στο τελος θα προλαβει να ερθει ο Χατζησταμου κ θα μας μαλωσει ολους...

κ πανω απ ολα μ αρεσει πολυ που ανεβαινουν τα αιματα, λεμε κ μια χοντραδα, αλλα ομορφα, δεν παρεκτρεπομαστε!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821

Μόνο άχρηστο δεν είναι... απλά θέλει “άλλα κόλπα” να λαλήσει... :610:

για πες, για πες!!!:119:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS