Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Κουφός είσαι? Δεν ακούς που σου λέμε... "κάτσε να ακούσεις"?:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Και πιστεψε με μπορω να σε κανω να "χασεις καθε τριχα" σου απο δοκιμες πραγματων που δεν εχεις φανταστει καν τι διαφορες φερνουν στον ηχο.
Αν είναι να γίνω "καραφλός Χαϊεντάς" καλύτερα μαλλιαρός Χαϊφιντελάς .
Έχω την περιέργεια να ακούσω την διαφορά σε τυφλό τεστ (χωρίς να ξέρω ποίο παίζει ),αλλά για λόγους αρχής δεν θα δαπανούσα ουτε $ για καλώδιο ρεύματος.
Θα αγόραζα καλύτερο ενισχυτή η dac ενδεχομένως.

Reaction score
1.685

Εξακολουθώ να ζητάω μια επιστημονική εξήγηση του φαινομένου .Του ακουστικού βέβαια και οχι του τιμολογιακού.
Αν μπορουσε καποιος να δωσει μια χειροπιαστη εξηγηση, η οποια να εχει καποιου ειδους κατανοητη απο απλους ανθρωπους επιστημονικη βαση, τοτε θα μπορουσε να το φτιαξει αυτος και να τα κονομαει ο ιδιος.

Κατι τετοιο δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να κατανοηθει.
Εχω φτιαξει παρα πολλα καλωδια στην πορεια μου, εξωτικα και μη, με γνωσεις και και και, κανενα δεν καταφερε να εχει την ακουστικη αποδοση καποιων εξαιρετικων εργοστασιακων.

Το τεστ στον Σταματη το εκανα γιατι κι εγω οπως και αλλοι κατα καιρους εχουμε υποστηριξει οτι οχι μονο ακουμε διαφορες απο τετοια καλωδια, αλλα ειναι και αρκετα μεγαλες.
Ηταν ενας τροπος "δυσπιστα" αυτια να το ακουσουν....

Μανο, ο Βλασης πρεπει να εχει ακομα ενα τετοιο καλωδιο, δεν του το ζητας για δοκιμη?

....... δεν θα δαπανούσα ουτε $ για καλώδιο ρεύματος.
Θα αγόραζα καλύτερο ενισχυτή η dac ενδεχομένως.
Οσο καλυτερο μηχανημα και να αγορασεις, η διαφορα που θα εισπραξεις απο ενα τετοιο καλωδιο θα εχει ακριβως το ιδιο ποσοστο βελτιωσης.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το έχει βάλει στους Υπερήχους στο εργαστήριο και δεν το βγάζει :414:

Αν μπορουσε καποιος να δωσει μια χειροπιαστη εξηγηση, η οποια να εχει καποιου ειδους κατανοητη απο απλους ανθρωπους επιστημονικη βαση, τοτε θα μπορουσε να το φτιαξει αυτος και να τα κονομαει ο ιδιος.
Αυτό δεν το δέχομαι.
Η έλλειψη επαρκούς επιστημονικής εξήγησης επ'ουδενί δεν οδηγεί σε "μαγικές συνταγές".
Το οτι δεν μπορώ να πάω στο Φεγγάρι εγώ δεν σημαίνει οτι οι πτητικές ικανότητες της ΝΑΣΑ είναι μαγικές

Reaction score
1.777

Κωστα , εγω προσωπικα εχω ακουσει καποιες διαφορες σε σπιτι φιλου παλαιοτερα. Παντως εγω θα κοιτουσα πρωτα να εχω μια καθαρη γραμμη κατ ευθειαν απο το ρολοι της ΔΕΗ , εννοειται με ασφαλεια, οπως επισης και μια καλυτερη γειωση , και μετα θα εκανα επενδυση για καλωδιο ρευματος!!!

Reaction score
1.777

τωρα ως εξηγηση του [φαινομενου] οπως ολα τα καλωδια εχουν αντισταση , χωρητικοτητα, αυτεπαγωγη, δεν ειναι απ εξω αυτο!!

ισως καποια τιμη των πιο πανω να επιρεαζει το πρωτευον τυλιγμα του μετασχηματιστη!
αλλωστε υπαρχουν τετοια παιχνιδια και μεσα στις συσκευες μας [πυκνωτης συγκεκριμενης τιμης] που συντονιζει τον μετασχηματιστη.

Reaction score
1.685

Κωστα , εγω προσωπικα εχω ακουσει καποιες διαφορες σε σπιτι φιλου παλαιοτερα. Παντως εγω θα κοιτουσα πρωτα να εχω μια καθαρη γραμμη κατ ευθειαν απο το ρολοι της ΔΕΗ , εννοειται με ασφαλεια, οπως επισης και μια καλυτερη γειωση , και μετα θα εκανα επενδυση για καλωδιο ρευματος!!!
Στο σπιτι μου εχω 5 ξεχωριστες παροχες 4 καρε απο τον πινακα, που καταληγουν σε 5 ξεχωριστες πριζες, με δικης της ασφαλεια η καθε μια.
Καθε μηχανημα τροφοδοτειται απο καθε μια πριζα.
Βυσμα σε υπαρχον καλωδιο ρευματος αλλαζεις και η διαφορα ειναι ακουστοτατη.

Αυτό δεν το δέχομαι.
Η έλλειψη επαρκούς επιστημονικής εξήγησης επ'ουδενί δεν οδηγεί σε "μαγικές συνταγές".
Το οτι δεν μπορώ να πάω στο Φεγγάρι εγώ δεν σημαίνει οτι οι πτητικές ικανότητες της ΝΑΣΑ είναι μαγικές
Ουτε οταν το ακουσεις θα το δεχτεις?

μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μη λες!!!!!
Εχω κανει απειρα τεστ - και τωρα και παλια και στο μαγαζι και και και, μπορω να πω ευκολα μεγαλη κουβεντα.

τωρα ως εξηγηση του [φαινομενου] οπως ολα τα καλωδια εχουν αντισταση , χωρητικοτητα, αυτεπαγωγη, δεν ειναι απ εξω αυτο!!
ισως καποια τιμη των πιο πανω να επιρεαζει το πρωτευον τυλιγμα του μετασχηματιστη!
αλλωστε υπαρχουν τετοια παιχνιδια και μεσα στις συσκευες μας [πυκνωτης συγκεκριμενης τιμης] που συντονιζει τον μετασχηματιστη.
Λες να μην το ξερω αυτο?
Λες να μην το εχω δοκιμασει?

Τετοιο αποτελεσμα ΔΕΝ παιρνεις Τακη.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Και μεγάλες μπουκιές τρως αλλά δεν το κάνουμε θέμα νυχτιάτικα:114:

Reaction score
1.777

επισης να πω ,απο εμπειριες ανθρωπων που εχουν παιξει με καλωδια ρευματος , οτι το ταδε καλωδιο δεν εδωσε την ιδια βελτιωση σε αλλη συσκευη!!! Αρα εχει να κανει καθαρα με καποια τιμη μαλλον capacitans επιρεαζει τον τροφοδοσιας.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κι αν χρησιμοποιήσουμε διακοπτικό τροφοδοτικό που δεν έχει τοροειδή τι γίνεται τότε ;
Δεν χρειάζεται καλώδιο συγκεκριμμένων χαρακτηριστικών ;

Reaction score
1.777

Κι αν χρησιμοποιήσουμε διακοπτικό τροφοδοτικό που δεν έχει τοροειδή τι γίνεται τότε ;
η ερωτηση σου ηρθε με π.μ;:605:

και ποιος σου ειπε οτι τ α παλμοτροφοδοτικα δεν εχουν αναγκη απο τετοια [φροντιδα];

Reaction score
1.685

επισης να πω ,απο εμπειριες ανθρωπων που εχουν παιξει με καλωδια ρευματος , οτι το ταδε καλωδιο δεν εδωσε την ιδια βελτιωση σε αλλη συσκευη!!! Αρα εχει να κανει καθαρα με καποια τιμη μαλλον capacitans επιρεαζει τον τροφοδοσιας.
Σωστο, αλλο δεν εδωσε την ιδια βελτιωση κι αλλο δεν εδωσε καθολου.

Συγκεκριμενα χαρακτηριστικα?
Τα απλα καλωδια δεν εχουν δηλαδη τα ιδια ηλεκτρικα χαρακτηριστικα?

Αν λοιπον θεωρουμε οτι ενα καλωδιο ρευματος εργαζεται ως τροπο Α, λογω καποιων αλλων συγκεκριμενων χαρακτηριστικων οπως των ηχειων η των interconnect, τοτε δεχομαστε οτι και τα καλωδια αυτα συμπεριφερονται αναλογα στο σημα.

Τα παλμοτροφοδοτικα εχουν πολυ μεγαλυτερη αναγκη ενα πολυ καλα φροντισμενο καλωδιο.

Υ.Γ
Δεν σταματαμε το θεμα καλωδια - ηχος εδω, γιατι θα γινει το θεμα του Σταματη........ "τα χαλια του"

Reaction score
1.777

ωραια θα εχω παρεα σημερα!!!!! αντε παμε παιδια!!!

Σταματη σε ποιο γυρο ειμαστε΄;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.140
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun