- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??
Κουφός είσαι? Δεν ακούς που σου λέμε... "κάτσε να ακούσεις"?:116:
Κουφός είσαι? Δεν ακούς που σου λέμε... "κάτσε να ακούσεις"?:116:
Αν είναι να γίνω "καραφλός Χαϊεντάς" καλύτερα μαλλιαρός Χαϊφιντελάς .Και πιστεψε με μπορω να σε κανω να "χασεις καθε τριχα" σου απο δοκιμες πραγματων που δεν εχεις φανταστει καν τι διαφορες φερνουν στον ηχο.
Αν μπορουσε καποιος να δωσει μια χειροπιαστη εξηγηση, η οποια να εχει καποιου ειδους κατανοητη απο απλους ανθρωπους επιστημονικη βαση, τοτε θα μπορουσε να το φτιαξει αυτος και να τα κονομαει ο ιδιος.Εξακολουθώ να ζητάω μια επιστημονική εξήγηση του φαινομένου .Του ακουστικού βέβαια και οχι του τιμολογιακού.
Οσο καλυτερο μηχανημα και να αγορασεις, η διαφορα που θα εισπραξεις απο ενα τετοιο καλωδιο θα εχει ακριβως το ιδιο ποσοστο βελτιωσης........ δεν θα δαπανούσα ουτε $ για καλώδιο ρεύματος.
Θα αγόραζα καλύτερο ενισχυτή η dac ενδεχομένως.
Αυτό δεν το δέχομαι.Αν μπορουσε καποιος να δωσει μια χειροπιαστη εξηγηση, η οποια να εχει καποιου ειδους κατανοητη απο απλους ανθρωπους επιστημονικη βαση, τοτε θα μπορουσε να το φτιαξει αυτος και να τα κονομαει ο ιδιος.
Εγώ πάντως δεν θα ανέβω στο καναβάτσο
Στο σπιτι μου εχω 5 ξεχωριστες παροχες 4 καρε απο τον πινακα, που καταληγουν σε 5 ξεχωριστες πριζες, με δικης της ασφαλεια η καθε μια.Κωστα , εγω προσωπικα εχω ακουσει καποιες διαφορες σε σπιτι φιλου παλαιοτερα. Παντως εγω θα κοιτουσα πρωτα να εχω μια καθαρη γραμμη κατ ευθειαν απο το ρολοι της ΔΕΗ , εννοειται με ασφαλεια, οπως επισης και μια καλυτερη γειωση , και μετα θα εκανα επενδυση για καλωδιο ρευματος!!!
Ουτε οταν το ακουσεις θα το δεχτεις?Αυτό δεν το δέχομαι.
Η έλλειψη επαρκούς επιστημονικής εξήγησης επ'ουδενί δεν οδηγεί σε "μαγικές συνταγές".
Το οτι δεν μπορώ να πάω στο Φεγγάρι εγώ δεν σημαίνει οτι οι πτητικές ικανότητες της ΝΑΣΑ είναι μαγικές
Εχω κανει απειρα τεστ - και τωρα και παλια και στο μαγαζι και και και, μπορω να πω ευκολα μεγαλη κουβεντα.μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μη λες!!!!!
Λες να μην το ξερω αυτο?τωρα ως εξηγηση του [φαινομενου] οπως ολα τα καλωδια εχουν αντισταση , χωρητικοτητα, αυτεπαγωγη, δεν ειναι απ εξω αυτο!!
ισως καποια τιμη των πιο πανω να επιρεαζει το πρωτευον τυλιγμα του μετασχηματιστη!
αλλωστε υπαρχουν τετοια παιχνιδια και μεσα στις συσκευες μας [πυκνωτης συγκεκριμενης τιμης] που συντονιζει τον μετασχηματιστη.
Εγώ πάντως δεν θα ανέβω στο καναβάτσοακόμα και αν τα βγάλει όλα
μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μη λες!!!!!:605:
αμα δει μπιφτεκι μπροστα του καλυτερα τραβα το χερι σου!!!!:136:Και μεγάλες μπουκιές τρως αλλά δεν το κάνουμε θέμα νυχτιάτικα:114:
η ερωτηση σου ηρθε με π.μ;:605:Κι αν χρησιμοποιήσουμε διακοπτικό τροφοδοτικό που δεν έχει τοροειδή τι γίνεται τότε ;
Δεν χρειάζεται καλώδιο συγκεκριμμένων χαρακτηριστικών ;
Σωστο, αλλο δεν εδωσε την ιδια βελτιωση κι αλλο δεν εδωσε καθολου.επισης να πω ,απο εμπειριες ανθρωπων που εχουν παιξει με καλωδια ρευματος , οτι το ταδε καλωδιο δεν εδωσε την ιδια βελτιωση σε αλλη συσκευη!!! Αρα εχει να κανει καθαρα με καποια τιμη μαλλον capacitans επιρεαζει τον τροφοδοσιας.
Συγκεκριμενα χαρακτηριστικα?Κι αν χρησιμοποιήσουμε διακοπτικό τροφοδοτικό που δεν έχει τοροειδή τι γίνεται τότε ;
Δεν χρειάζεται καλώδιο συγκεκριμμένων χαρακτηριστικών ;