Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Να ρωτήσω κάτι?Έχω ακούσει οτι πρέπει να αφήσεις το καλώδιο να καθίσει λίγο καιρό στη συσκευή για να δέσει με το φυσάκι. Το κάνατε? Αν όχι το τέστ δέν μετράει.Μπορεί το παλιό καλώδιο να παίζει καλύτερα αν καθίσει...
Το σούκο στον τοίχο ξέχασες...

μισές δουλειές...

Reaction score
1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

....Και βεβαια ενω με το δικο του ρευματος με οποιοδηποτε interconnect, ηταν σκληρο, στενο και αμουσο, τουτο δεν υπηρχε με το "καλο" ρευματος σε καμια περιπτωση.
Ο Σταματης ηδη το εχει απαντησει.
Νομίζω ότι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να έχεις κακή ποιότητα τάσης δικτύου.
Μόνο ένας ψηφιακός παλμογράφος με καταγραφή (για ανάλυση της καταγραφής σε υπολογιστή), ή ένας αναλυτής δικτύου θα σου δείξει τι γίνεται.
Αν κατάλαβα καλά κακοφτιαγμένα τροφοδοτικά επηρεάζουν το μουσικό σήμα .
Είτε λοιπόν οι Χαϊεντομηχανές είναι γαι τον π@@@@@@ ...
η ο Εαρ που μιλάει για High grade medical online UPS έχει και πάλι δίκαιο ο π@@@@@ς
τελικα, το σιγουρο ειναι οτι ολοι ακουμε τις διαφορες, αρα δεν εχουμε την αναγκη καποιας συνεδριας σε ψυχολογο!!!!

Tωρα γιατι και πως , ας δωσει ο καθενας την δικη του εκτιμηση!
Την καλημέρα μου σε όλους!:605:

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, θα ήταν χρήσιμο να μαζευτούμε όλοι μας και να κάνουμε ένα τεστάκι με καλώδια ρεύματος, για να μπορέσουμε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα …ακούγοντας.

Εννοείται ότι ένα καλώδιο της τάξης των 2000 ευρώ μου είναι αδιάφορο όσο καλά κι αν παίζει, καθώς θα προτιμούσα κι εγώ όπως είπε και ο Μάνος να πάρω τη διαφορά αυτή αλλάζοντας συσκευή.
Το θέμα είναι με τα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα να μπορέσουμε να πάρουμε τα μέγιστα, με αποδεκτό κόστος και όχι με εξωφρενικές υπερβολές, δεδομένου οτι οι συσκευές ΔΕΝ θα αντικατασταθούν, καθώς καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες που έχω εξηγήσει σε προηγούμενα ποστ.

Ένα σύστημα θα πρέπει να παίζει έτσι, ώστε να μπορεί να δώσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.
Καλό θα είναι λοιπόν να τις εξαντλήσουμε… λογικά και με σύνεση.

Όσοι έχουν την ευγενή καλοσύνη να διαθέσουν «ματσούκια» ρεύματος για ακρόαση, είναι ευπρόσδεκτοι! :116:
Ομοίως και όσοι γουστάρουν να πάρουν εμπειρίες από τις ακουστικές διαφορές που θα προκύψουν…

(Πω πω που έφτασα! Τα …ανέκδοτα που με «διασκέδαζαν», τώρα να τα λούζομαι!
Αίσχος αλλά θα το περάσω κι αυτό! Είναι στην τιμή του
εισιτηρίου μου για το ...ταξίδι!):405:

Reaction score
1.187

Παιδιά εγώ ήμουν ο πρώτος που τα αμφισβητούσα αυτά!
Πραγματικά ακόμη και μετά από αυτό που ακούσαμε, δεν μπορώ να εξηγήσω το αποτέλεσμα που πήραμε.

Η διαφορά ήταν μεγάλη! Έτσι απλά!
Η φάση ήταν στην ίδια πλευρά του IEC και στα δύο καλώδια; Το ελέγξατε με δοκιμαστικό κατσαβίδι;
Σε ποιον ακροδέκτη "ζητάει" ο Onkyo την φάση; Στον δεξί ή στον αριστερό;

Μήπως αυτό τελικά που ακούσατε ήταν απλώς η "λάθος" τροφοδοσία στην μία εκ των δύο περιπτώσεων; :405:

Reaction score
1.815

Το πρώτο πράγμα που ελέγξαμε ήταν οι φάσεις, οι οποίες ήταν σωστές, μετά από έλεγχο με δοκιμαστικό κατσαβίδι…

Η Onkyo φαντάζομαι δεν κατασκευάζει μηχανήματα με ιδιορυθμίες αλλά δεν ελέγξαμε το πως θα "ήθελε" να μπει το καλώδιο, δεδομένου οτι το υπάρχον καλώδιο που ήταν στη συσκευασία του ενισχυτή, είχε επάνω τις ενδείξεις φάσης. :126:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Και τι συμπερασματα θα βγουν απο το τεστ? Οτι το α εχει πιο πολυ χαμηλο ενω το β εχει προβολικες μεσαιες. Ωραια. ΚΑι ποιο ειναι το κερδος της διαδικασιας? Γιατι τα καλωδια ακουγονται διαφορετικα? Υπαρχουν συγκεκριμενα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα τα οποια ακουγονται και μπορουν να καταγραφουν? Υπαρχει μεθοδος η οποια να εφαρμοζεται απο την θεωρια στην πραξη?

Πολλες αποριες ρε φιλε .............

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

...τις οποίες η κατανάλωση λουκάνικων και μπύρας δεν επιλύει .:619:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

...τις οποίες η κατανάλωση λουκάνικων και μπύρας δεν επιλύει .:619:
ναι μεν αλλα μπορει να τις καταπραυνει !!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Το σούκο στον τοίχο ξέχασες...

μισές δουλειές...
Αυτό δέν παίζει καλά το έχω δοκιμάσει!!!Legrand θα πάρεις μήν κάνεις καμια μ@λ@κι@!!!

Πάντως πέρα απο την πλάκα...Μιλάμε για ένα χιλιάρικο σε έναν ενισχυτή αξίας 4000 απ ότι κατάλαβα...δηλαδή 25% της αξίας του ενισχυτή...το καλώδιο!!

Και θές να μου πείς οτι με αυτό το χιλιάρικο δέν μπορείς να κάνεις μία σοβαρή αναβάθμιση??????????????

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Και αναβαθμιση να κανει παλι καλωδια θα χρειαστει. Φαυλος κυκλος .........

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Συνέχεια διαβάζω ακούω, άκουσα διαφορές, κανένα μέτρησα δεν διαβάζω και ανησυχώ... πάντα βέβαια για το καλό της επιστήμης...:137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μα το καλώδιο είναι η "αναβάθμιση"

Και σε είχα για έξυπνο παλικάρι:114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Μάθανε οτι δουλευόμαστε,πλακώσανε και οι PCάνθρωποι .
Το σηκωμαροτριχόμετρο είναι μέθοδος απταίστου ακριβείας μη επιδεχόμενη αμφισβητήσεων

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μόνο σε αυτά που το χρειάζονται..........................................
με windows δηλαδή.Στα μακ δεν χρειάζεται καλώδιο:120::114::114:

Reaction score
1.777

εγω προσωπικα χεστηκα αν κανει αναβαθμιζει στο ταδε συστημα! στα δικα μου μηχανακια απλο καλωδιο 2,5 αρι βαζω.

η ουσια ειναι να εξηγησουμε που οφειλεται αυτη η διαφορα που ακουγεται!!!

ας πει ο καθενας την δικη του ερμηνια. εγω ειπα αυτο που ισως να επιρεαζει.

θα το ξαναπω ομως .........δεν προκειται για ψυχολογικο φαινομενο.!!!!!! τουλαχιστον εγω οταν ειχα παρει μερος σε παρομοιο τεστ και τις φασεις ειδαμε , και τα καλωδια ηταν μακρια , και ...και .....και..!!!

Reaction score
1.777

και θα το ξαναπω!!! σε καποιο αλλο μηχανημα το ιδιο καλωδιο μπορει να μην κανει τιποτα!!!!!!

εδω σε θελω!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;

Reaction score
1.519

Εγω πάλι...απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου (ίσως τα αυτιά μου δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένα βέβαια :p) συμφωνώ με τον παρακάτω κύριο και έτσι όπως τα περιγράφει στο εξαιρετικό του άρθρο όπου με μετρήσεις αποδυκνείει οτι τόσο τα πανάκριβα καλώδια ρεύματος όσο και τα καλώδια ηχείων συγκαταλέγονται μέσα στους 10 μεγαλύτερους μύθους που περιβάλλουν το χώρο...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani