JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.169
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??
Αντε ρε καψούρη.:116:
Αντε ρε καψούρη.:116:
Το σούκο στον τοίχο ξέχασες...Να ρωτήσω κάτι?Έχω ακούσει οτι πρέπει να αφήσεις το καλώδιο να καθίσει λίγο καιρό στη συσκευή για να δέσει με το φυσάκι. Το κάνατε? Αν όχι το τέστ δέν μετράει.Μπορεί το παλιό καλώδιο να παίζει καλύτερα αν καθίσει...
....Και βεβαια ενω με το δικο του ρευματος με οποιοδηποτε interconnect, ηταν σκληρο, στενο και αμουσο, τουτο δεν υπηρχε με το "καλο" ρευματος σε καμια περιπτωση.
Ο Σταματης ηδη το εχει απαντησει.
Νομίζω ότι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να έχεις κακή ποιότητα τάσης δικτύου.
Μόνο ένας ψηφιακός παλμογράφος με καταγραφή (για ανάλυση της καταγραφής σε υπολογιστή), ή ένας αναλυτής δικτύου θα σου δείξει τι γίνεται.
Αν κατάλαβα καλά κακοφτιαγμένα τροφοδοτικά επηρεάζουν το μουσικό σήμα .
Είτε λοιπόν οι Χαϊεντομηχανές είναι γαι τον π@@@@@@ ...
η ο Εαρ που μιλάει για High grade medical online UPS έχει και πάλι δίκαιο ο π@@@@@ς
Την καλημέρα μου σε όλους!:605:τελικα, το σιγουρο ειναι οτι ολοι ακουμε τις διαφορες, αρα δεν εχουμε την αναγκη καποιας συνεδριας σε ψυχολογο!!!!
Tωρα γιατι και πως , ας δωσει ο καθενας την δικη του εκτιμηση!
Η φάση ήταν στην ίδια πλευρά του IEC και στα δύο καλώδια; Το ελέγξατε με δοκιμαστικό κατσαβίδι;Παιδιά εγώ ήμουν ο πρώτος που τα αμφισβητούσα αυτά!
Πραγματικά ακόμη και μετά από αυτό που ακούσαμε, δεν μπορώ να εξηγήσω το αποτέλεσμα που πήραμε.
Η διαφορά ήταν μεγάλη! Έτσι απλά!
ναι μεν αλλα μπορει να τις καταπραυνει !!!!!!!!!!!!!!!...τις οποίες η κατανάλωση λουκάνικων και μπύρας δεν επιλύει .:619:
Αυτό δέν παίζει καλά το έχω δοκιμάσει!!!Legrand θα πάρεις μήν κάνεις καμια μ@λ@κι@!!!Το σούκο στον τοίχο ξέχασες...
μισές δουλειές...