Θα μας πεις μια ιστορία??

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Είναι σωστό αυτό που μ αρέσει;Όχι.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό το Όχι. Αγνοούμε πολλά για να είμαστε τόσο κατηγορηματικοί.

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Αν θελετε μπορω να φερω και εγω κανενα καλωδιακι, απλα βαλτε ενα οριο τιμης ..........
Βλάσση είπαμε! Θα ακούσουμε διάφορα καλώδια
Ας είναι και εξωφρενικό το κόστος. Θέλουμε να δούμε διαφορές και αν αξίζουν ή όχι ή αν υπάρχουν κι όλας.

Οπότε θέμα περιορισμού τιμής δεν υπάρχει. Φέρε ότι γουστάρεις.
Απλά θα σημειώσεις σε ένα χαρτί το κόστος του καλωδίου και τον τύπο του και θα το ρίξεις στο καλαθάκι μαζί με τα υπόλοιπα χαρτάκια.
(...για να μην επηρεαστεί κανείς έτσι?):410:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Όχι.
Παίζει σωστά.
Τώρα το αν αυτό το σωστά αρέσει,είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Δλδ,να στο θέσω λίγο επί προσωπικού:
Ένα ηχείο που είναι flat μέχρι τους 20 χιλιόκυκλους προσωπικά με κουράζει,λόγω ακριβώς του ότι οι υψηλές μου φαίνονται επιθετικές/υπερβολικές.
Γουστάρω να έχει ένα μικρό roll-off εκεί ψηλά(δόξα τον Ύψιστο,φτάνω μέχρι τα 19Khz άνετα,μετρημένα πρόσφατα σε ΩΡΛ).
Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το flat ηχείο είναι σωστότερο από κάποιο άλλο που θα ΄χει πτώση στις υψηλές.
Tα 19khz τα μέτρησε ο ΩΡΛ με ακοογράφο? λίγο δύσκολο το βρίσκω. Οι ακοογράφοι που ξέρω και που έχουν οι ΩΡΛάδες φτάνουν μέχρι τα 10khz.
Στριφτέ μας δουλεύεις?:201:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Κύριοι! Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω ενημερωτικά πως γνωστό περιοδικό του χώρου έγραψε, ότι ήρθαν απ' τη Nordost στην Ελλάδα, για να κάνουν σεμινάριο στήριξης πολύπριζου. Λεπτομέρειες δεν συνεκράτησα, και ούτε ξέρω εάν παρευρίσκετο ψυχίατρος (στο σεμινάριο). Να δεις πως το λένε το περιοδικό, να δεις πώς το λένε...
Δέν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείς την ακουστική βελτίωση που θα φέρει η απόσβεση των κραδασμών απο το πάτωμα στο πολύμπριζο...

Reaction score
1.815

Tα 19khz τα μέτρησε ο ΩΡΛ με ακοογράφο? λίγο δύσκολο το βρίσκω. Οι ακοογράφοι που ξέρω και που έχουν οι ΩΡΛάδες φτάνουν μέχρι τα 10khz.
Στριφτέ μας δουλεύεις?:201:
Το ακουόγραμμα που κάνουν οι ΩΡΛ μπορεί να φτάσει όπου θες...
Τζώνυ δεν πιστεύω να πίνεις πάλι τίποτα Walker?:116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Δέν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείς την ακουστική βελτίωση που θα φέρει η απόσβεση των κραδασμών απο το πάτωμα στο πολύμπριζο...
ηνε ασχαιτως αφτως αστωναι...

βαλτε και κανενα του κιλου απο κανα η/υ, οχι μονο ακριβα:116:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Θα μας πεις μια ιστορία??

Βλάσση είπαμε! Θα ακούσουμε διάφορα καλώδια
Ας είναι και εξωφρενικό το κόστος. Θέλουμε να δούμε διαφορές και αν αξίζουν ή όχι ή αν υπάρχουν κι όλας.

Οπότε θέμα περιορισμού τιμής δεν υπάρχει. Φέρε ότι γουστάρεις.
Απλά θα σημειώσεις σε ένα χαρτί το κόστος του καλωδίου και τον τύπο του και θα το ρίξεις στο καλαθάκι μαζί με τα υπόλοιπα χαρτάκια.
(...για να μην επηρεαστεί κανείς έτσι?):410:
Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την αλήθεια, ας πειραματιστούμε με όλα χωρίς στεγανά. Από τα καλώδια μέχρι την metric, και από την παθητική ισοστάθμιση χώρου μέχρι τα DSPs και την ενεργή ισοστάθμιση.

Από την μία θα συμφωνήσω με τους τεχνοκράτες του forum, ότι πρώτα μετράς και φτιάχνεις τον χώρο, και μετά δοκιμάζεις καλώδια, και από την άλλη ξυπνά μέσα μου το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας, που δεν μπορεί να περιμένει, και θα τα κάνει όλα από την ανάποδη, για να μπορέσει να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ που λέγεται κόσμος....

Reaction score
1.685

Όχι.
Παίζει σωστά.
Τώρα το αν αυτό το σωστά αρέσει,είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Δλδ,να στο θέσω λίγο επί προσωπικού:
Ένα ηχείο που είναι flat μέχρι τους 20 χιλιόκυκλους προσωπικά με κουράζει,λόγω ακριβώς του ότι οι υψηλές μου φαίνονται επιθετικές/υπερβολικές.
Γουστάρω να έχει ένα μικρό roll-off εκεί ψηλά(δόξα τον Ύψιστο,φτάνω μέχρι τα 19Khz άνετα,μετρημένα πρόσφατα σε ΩΡΛ).
Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το flat ηχείο είναι σωστότερο από κάποιο άλλο που θα ΄χει πτώση στις υψηλές.
Ο εξυπνος και προφανως ψαγμενος κατασκευαστης λοιπον ενος ηχειου που θα το φτιαξει να εχει roll-off ψηλα, θα εχει φτιαξει ενα ηχειο που να σου αρεσει αλλα θα ξεφευγει λιγο απο τις μετρησεις που σου αρεσουν.
Αυτος ο κατασκευαστης τι θα ειναι? ..... Επιστημονας η ασχετος ?

Πες τη βρε χρυσόστομε τη ρημάδα την ελληνική εταιρία!
Γεια σου φιλε μου Νικολα...signal !!!

Reaction score
1.524

Κύριοι! Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας ενημερώνω ενημερωτικά πως γνωστό περιοδικό του χώρου έγραψε, ότι ήρθαν απ' τη Nordost στην Ελλάδα, για να κάνουν σεμινάριο στήριξης πολύπριζου. Λεπτομέρειες δεν συνεκράτησα, και ούτε ξέρω εάν παρευρίσκετο ψυχίατρος (στο σεμινάριο). Να δεις πως το λένε το περιοδικό, να δεις πώς το λένε...
Ημι-Θεικό !!! :624:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το ερώτημα που τίθεται είναι :
Αν και εφ'όσον συμφωνήσετε οτι το Χ καλώδιο είναι το πλέον εύηχο θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα και σε άλλα συστήματα ?
Και αν ναι ,ο φίλτατος Αντώνης θα πετάξει τα δικά του αν είναι κάποια άλλα τα "καλά" .
Η ο Σταμάτης θα αγοράσει 1500 € καλώδιο ρεύματος για να "διορθώσει" τον ενισχυτή του .
Να πάει και ο Βασίλης 2 καλώδια (ξέρει ποιά).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

....Αυτος ο κατασκευαστης τι θα ειναι? ..... Επιστημονας η ασχετος ?
Έμπορος.

Reaction score
1.815

Το ερώτημα που τίθεται είναι :
Αν και εφ'όσον συμφωνήσετε οτι το Χ καλώδιο είναι το πλέον εύηχο θα φέρει τα ίδια αποτελέσματα και σε άλλα συστήματα ?
Αν καταλήξουμε τότε ...θα είσαι έτοιμος και για το δικό σου τεστ.

Και αν ναι ,ο φίλτατος Αντώνης θα πετάξει τα δικά του αν είναι κάποια άλλα τα "καλά" .
Όλα μέσα είναι, αλλά έχω την εντύπωση οτι αυτό θα το αποφασίσει ο Αντώνης..

Η ο Σταμάτης θα αγοράσει 1500 € καλώδιο ρεύματος για να "διορθώσει" τον ενισχυτή του .
Αχχχχχχ δε με παρακολουθείς! Συγκεντρώσου!!!!!

Να πάει και ο Βασίλης 2 καλώδια (ξέρει ποιά).
Αυτά είναι τα 2 από τα 4...:116:

Reaction score
1.685

Εαν μιλαμε για καλωδια που θα τεσταριστουν σε ενισχυτες, αυτα ΔΕΝ θα πρεπει να ειναι θωρακισμενα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

αυτα ΔΕΝ θα πρεπει να ειναι θωρακισμενα.
Παρακαλώ εξήγησε γιατι οχι

Reaction score
1.685

Γιατι η εμπειρια εχει δειξει οτι 'στενευουν', 'πνιγουν' τον ηχο σε ενισχυτες ισχυος και περιοριζεται ο 'αερας', αλλα στον αντιποδα εχουν πολυ στακατο χαμηλο.
Η, να το πω αλλιως, τα μη θωρακισμενα ακουγονται πολυ πιο πλουσια.

Μην ζητησεις παλι επιστημονικη τεκμηριωση.

Reaction score
8.905

...'πνιγουν' τον ηχο σε ενισχυτες ισχυος και περιοριζεται ο 'αερας',
Λογικό είναι... αφού είναι θωρακισμένα δεν αφήνουν τον “αέρα” να βγει... κοινώς τον "πνίγουν"! :138: :142:

Reaction score
1.777

Απ ολη την συζητηση βγαινει το εξης συμπερασμα!!

1] καποιοι που κανανε παρομοιο τεστ ακουσανε να υπαρχη διαφορα..προς το καλυτερο.

2] καποιοι αλλοι λενε οτι τα καλωδια ρευματος ,αλλα και ηχειων ανηκουν στους μεγαλυτερους μυθους!

3] καποιοι αλλοι θελουν επιστημονικη τεκμηριωση για να δεχτουν οτι καποιοι αλλοι ακουσανε διαφορα!!

4] καποιοι αλλοι λενε οτι ακουσανε διαφορα και πιστευουν οτι οφειλεται σε στην χωρητικοτητα, αυτεπαγωγη, αντισταση που ισως να επιρεαζει τον τροφοδοσιας [ απλες εικασιες]

τελικα αν οντως ακουσουνε ολοι διαφορα [θα υπαρχη] στο τεστ του Σταματη ,πιο απ ολα θα ειναι το σωστο;

Reaction score
8.905

Εγώ που θα φέρω τα home-hand-made-belden-china-plugs θα με παίξετε? Η θα είμαι ο φτωχός συγγενής?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.158
Members